Βραβείο εις μνήμην Μαριάννας Ζαχαριάδη θεσμοθετεί η ΚΟΕ

Η είδηση για την απώλεια της Μαριάννας Ζαχαριάδη, σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια του κυπριακού αθλητισμού, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή.

Προσθέτει πως εις μνήμην της Μαριάννας, το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, αποφάσισε όπως θεσμοθετήσει βραβείο που θα απονέμεται σε ειδική τελετή κάθε χρόνο στην καλύτερη νεάνιδα αθλήτρια του Στίβου, για να παραμείνει ξεχωριστό πρότυπο για τις νέες αθλήτριες.

“Χθες, Μεγάλη Τετάρτη, την ώρα του αποχαιρετισμού, η πίστη όλων μας, της αθλητικής οικογένειας, των συναθλητών, των φίλων, και των συγχωριανών της Μαριάννας, πάλεψε ενάντια στο άδικο. Το άδικο, που έκοψε το νήμα της ζωής τόσο νωρίς, την ώρα που είχε ήδη ανοίξει τα φτερά της και πετούσε ψηλά. Θέλουμε να δώσουμε κουράγιο στους οικείους για την αδόκητη απώλεια”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Προστίθεται πως “αν κάτι μπορεί να απαλύνει τον πόνο, αυτό είναι η πίστη μας στο Θεό, και ότι η Μαριάννα που γνωρίσαμε, με το ήθος, και την καλοσύνη που εξέπεμπε σε κάθε της κίνηση, δικαιωματικά κέρδισε τη θέση, και βρίσκεται ήδη στη γειτονιά των Αγγέλων”.

Ο Πρόεδρος, το Εκτελεστικό Συμβούλιο, και οι εργαζόμενοι στην Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, εκφράζουν για άλλη μια φορά τα ειλικρινή συλλυπητήρια, στην οικογένεια της Μαριάννας Ζαχαριάδη.