Βράβευσαν τους Κύπριους μαθητές στην Αθήνα

Η Ένωση Κυπρίων Ελλάδας σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας και τη στήριξη της Κυπριακής Πρεσβείας  – Σπίτι της Κύπρου βράβευσε χθες βράδυ τους αριστεύσαντες Κυπρίους μαθητές, αυτούς που εισήχθησαν με καλό βαθμό σε ΑΕΙ και ΤΕΙ αλλά και τους αποφοιτήσαντες από αυτά.

Συνολικά βραβεύτηκαν επτά απόφοιτοι λυκείου που κατάφεραν να συγκεντρώσουν μεγάλη βαθμολογία αποφοίτησης αλλά και πολύ καλή βαθμολογία κατά τις εξετάσεις που έδωσαν για την είσοδό τους στο Πανεπιστήμιο,  εννιά απόφοιτοι για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, εννιά μαθητές γυμνασίου για την βαθμολογία τους, τέσσερις μαθητές λυκείου επίσης για τη βαθμολογία τους και δύο αποφοιτήσαντες από το Πανεπιστήμιο.

Από τους εισαχθέντες στο Πανεπιστήμιο, που βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις τους, ξεχώρισαν ο Σωτήρης Καννάς και η Ελεάνα Μπόλα, η οποία  έλαβε την υποτροφία του Κληροδοτήματος Ρεβέκκας Πολυμέρου – Τσαγγαρίδου.

Η εκδήλωση των βραβεύσεων πραγματοποιήθηκε στην Κυπριακή Εστία με χορηγούς την εταιρεία τηλεπικοινωνιών Cyta και την Ελληνική Τράπεζα. Χαιρετισμό, που προηγήθηκε των βραβεύσεων απηύθυνε  ο Κύπριος Πρέσβης στην Ελλάδα, Ιωσήφ Ιωσήφ.