Βλακεία! Πήγαν στην παραλία να παρακολουθήσουν τον τυφώνα Patricia! (Video)

Αν σας έχουν προειδοποιήσει ότι έρχεται τυφώνας και εσείς βρίσκετε την καταλληλότερη ευκαιρία να κάνετε την βόλτα σας στην παραλία για να χαζέψετε τα κύματα, τότε μάλλον πηγαίνετε γυρεύοντας…

Η σκηνή που καταγράφεται στο βίντεο είναι ένας απίστευτος συνδυασμός της δύναμης της φύσης και τις εξίσου μεγάλης δύναμης της ανθρώπινης βλακείας. Είναι τραβηγμένο σε μία παραθαλάσσια πόλη του Μεξικού, όπου οι κάτοικοι έχουν βγει στην παραλία για να χαζέψουν τα κύματα, από τον μεγαλύτερο τυφώνα στην Ιστορία, την Patricia.

Μπορεί βεβαίως το ραντεβού της ιστορίας με την  Patricia να εξελίχθηκε σε απλή… καταιγίδα (όπως συμβαίνει πολλάκις με τα τυφλά ραντεβού), όμως οι κάτοικοι αυτής της πόλης φαίνεται ότι είχαν ραντεβού με την ανοησία. Και μάλιστα ομαδική ανοησία, καθώς είναι δεκάδες αυτοί που στέκονται στην παραλία και «θαυμάζουν« τα τεράστια κύματα που έρχονται κατά πάνω τους.

Κάποιο από αυτά αποφάσισε να παίξει λίγο παραπάνω με το ανθρώπινο είδος, βγαίνοντας με ορμή στην ακτή και παρασέρνοντας ότι έβρισκε μπροστά του. Οι μόλις λίγο πριν ατρόμητοι παρατηρητές της μανίας της φύσης, τρέπονται σε φυγή, και όπως παρακολουθούμε καταφέρνουν με πολύ τύχη να σωθούν από του χάρου τα δόντια.

Επιβεβαιώνοντας πάντως την ρήση του Αϊνστάιν ότι το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία είναι άπειρα (κάτι που δεν είναι σίγουρο για το Σύμπαν).