Βελτιωμένη η κατάσταση του 17μηνου βρέφους – Συνελήφθη 40χρονος

Βελτιωμένη η κατάσταση του 17μηνου βρέφους, το οποίο είχε μεταφερθεί σε κωματώδη κατάσταση αρχικά στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Πάφου και στην συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία όπου τοποθετήθηκε αρχικά σε αναπνευστήρα.

Το 17μηνο βρέφος έχει αποσυνδεθεί από τον αναπνευστήρα μιας και η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει σταθερή βελτίωση.

Η μητέρα του βρέφους είχε αναφέρει στην Αστυνομία και στους γιατρούς ότι το παιδάκι έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο μέτωπο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το παιδάκι υποβλήθηκε σε τοξικολογικές εξετάσεις από τις οποίες προέκυψε υπόνοια για παράνομες ουσίες στον οργανισμό του.

Σε σχέση με την υπόθεση του 17μηνου βρέφους για το οποίο υπάρχουν υπόνοιες ότι κατάπΙε παράνομες ουσίες, η Αστυνομία Πάφου, προχώρησε στη σύλληψη 40χρονου από την Πάφου για τα αδικήματα της παράνομης κατοχής και χρήσης ελεγχόμενου φαρμάκου και αμελών και απερίσκεπτων πράξεων που προκαλούν σωματική βλάβη.

Τις συνθήκες του περιστατικού διερευνούν το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λευκωσίας