Βγήκαν τα μαχαίρια μεταξύ ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ για το βίντεο Διαμαντόπουλου περί Mall

Πόλεμος χαρακωμάτων ξεκίνησε έπειτα απο τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου  με την οποία κατηγορεί τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου ότι “στοχοποίησε σε ομιλία του το Mall τέσσερις ημέρες πριν το τρομοκρατικό χτύπημα και καλεί απροκάλυπτα τους συντρόφους του να πάρουν τα όπλα.”

Για πλαστογραφία και αισχρή προβοκάτσια εκ μέρους της ΝΔ, που υπέχει και ποινικές ευθύνες κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ και καλεί τους τηλεοπτικούς σταθμούς να παρουσιάσουν το σύνολο του επίμαχου βίντεο και όχι το πλαστογραφημένο από τη ΝΔ, όπως αναφέρει.

Όπως καταγγέλλουν στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το πρώτο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα έχει υποστεί μοντάζ για να εξυπηρετήσει μεμονωμένα συμφέροντα.

Σύμφωνα με την ΝΔ ο κ. Διαμαντόπουλος είπε στην ομιλία του: “Ανομία είναι το Mall του κ. Λάτση, το οποίο είναι αυθαίρετο. Γιατί αυτή τη στιγμή, λένε στον κόσμο, στην παραφροσύνη σου ή αυτοκτόνα ή πάρε το όπλο”

Ωστόσο, λίγες ώρες μετά ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσιοποίησε ολόκληρο το βίντεο των δηλώσεων όπου ο κ.  Διαμαντόπουλος αφού ανέφερε τα παραπάνω και συνέχιζε το λόγο του με τη φράση: “Εμείς λέμε, ελάτε να μετασχηματίσουμε την οργή σε ένα κίνημα δημιουργικό. Αυτό. Ξεκάθαρα, από τον ΣΥΡΙΖΑ”.