Βασίλισσα Ελισάβετ: Αναζητεί ειδικό για τα social media – Η αμοιβή

Βασίλισσα Ελισάβετ: Αναζητεί ειδικό για τα social media – Η αμοιβή

Η Βασίλισσα Ελισάβετ, αναζητεί έναν ειδικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να αναλάβει τη διαχείριση των social media της οικογένειας.

Σύμφωνα με την “Time”, η αγγελία δημοσιεύθηκε στο LinkedIn και αναφέρει τα εξής: “είναι γνωστό ότι το περιεχόμενο της πλατφόρμας σας έχει εκατομμύρια viewers. Ψάχνουμε έναν επικεφαλής για τα Ψηφιακά Μέσα για να εγκατασταθεί στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Κάντε αίτηση εδώ”.

Στα καθήκοντα του νέου manager των social media της Βασιλικής Οικογένειας, ο οποίος θα αμείβεται με 60.000 έως 66.700 δολ. τον χρόνο- ανάλογα με την εμπειρία του- θα είναι η επίβλεψη των λογαριασμών της Βασιλικής Οικογένειας στα social media, η ανάπτυξη ψηφιακών στρατηγικών και η διαχείριση μιας μικρής ομάδας ειδικών των ψηφιακών μέσων.

Επίσης θα απολαμβάνει δωρεάν γεύμα και 33 ημέρες διακοπών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο επίσημο site της Βασιλικής οικογένειας η ημερομηνία προθεσμίας για τις αιτήσεις των υποψηφίων είναι μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου ώρα 23:55.

Σημειώνεται ότι η Βασίλισσα έστειλε το πρώτο της tweet το 2014 όταν επισκέφθηκε ένα βρετανικό Μουσείο και θέλησε να μεταφέρει στιγμιότυπα από την έκθεση στα social media.

Με πληροφορίες από “time.com”