Βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, κατέδειξε η νεκροτομή επί των σορών

Διενεργήθηκε σήμερα η νεκροτομή επι των σορών της χθεσινής τραγωδίας, στη Λεμεσό, απο την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.

Ο θάνατος της 26χρονης Σοφίας Ζήνωνος και του 35χρονου Πέτρου Παπαντωνίου, οφείλεται σε βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση που προκλήθηκε από πυροβόλο όπλο.

Όπως διαπιστώθηκε, η 26χρονη δέχθηκε δυο πυροβολισμούς στο κεφάλι απο το κυνηγετικό όπλο του 35χρονου, πριν αυτός το στρέψει στον εαυτό του. Η 26χρονη αφήνει πίσω της ένα 6χρονο κοριτσάκι.

Οι έρευνες συνεχίζονται ώστε να διακριβωθεί τι προηγήθηκε της συνάντησης του 35χρονου με την πρώην σύντροφό του και που οδήγησε στον τραγικό θάνατο τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι δυο τους διατηρούσαν δεσμό τα τελευταία δυο χρόνια, ενώ τους τελευταίους 2 μήνες η νεαρή του ζήτησε να χωρίσουν.

Την Παρασκευή το βράδυ ο 35χρονος πήρε το κυνηγετικό όπλο και έφυγε από την οικία όπου διαμένει με τους γονείς του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο φαίνεται να μίλησαν τηλεφωνικά. Ο Παπαντωνίου φέρεται να είπε στην 26χρονη όπου βρισκόταν, αναφέροντάς της ότι θα έβαζε τέρμα στη ζωή του. Όταν έσπευσε στην περιοχή η κοπέλα, ο 35χρονος σύμφωνα με την αστυνομία την πυροβόλησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να πέσει νεκρή στο έδαφος.

Τους δύο νέους εντόπισε νεκρούς  ο πατέρας του 35χρονου και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 35χρονος είχε απειλήσει και στο παρελθόν να θέσει τέρμα στη ζωή του, μετά τον χωρισμό του με την 26χρονη.