Βίκυ Χατζηβασιλείου: Άν οι γιοί μου ήταν gay, θα…

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η αγαπημένη παρουσιάστρια του «Πάμε Πακέτο», Βίκυ Χατζηβασιλείου στο περιοδικό «YOU» και τον Γιώργο Μπέζα,  μίλησε για τους γιους της και αποκάλυψε τι θα έκανε σε περίπτωση που της έλεγαν ότι είναι gay..

«Είμαι πολύ αυστηρή με τους γιους μου, βάζω όρια, αλλά είμαι και μαμά που επιβραβεύει και που εκφράζεται».

Οι γιοι της, της λένε τα μυστικά τους; «Κάποια ναι κάποια όχι! Με τα παιδιά μου δεν μπορώ να είμαι η κολλητή τους αλλά έχουμε πολύ ωραία σχέση, αγορομάνα βλέπεις…».

Όσο για το αν θα γίνει καλή πεθερά, δήλωσε «Θα προσπαθήσω πολύ νομίζω για να μπω στο ρόλο της πεθεράς, πιστεύω ότι επειδή δεν μου αρέσει να επεμβαίνω στις ζωές των άλλων, θα είμαι πολύ cool».

Πώς θα αντιδρούσες αν ένας από τους δύο γιους της της έλεγε πως είναι gay; «Δεν θα με πείραζε, με ενοχλεί που βάζουν κάποιοι ταμπέλες στους ανθρώπους, και μάλιστα έχω πολλούς φίλους gay, τους θεωρώ τρομερά ευφυείς. Εκείνο που με ενοχλεί -αν θες- είναι η ανασφάλεια τού να επιβληθεί ένας άνθρωπος με τη διαφορετικότητά του. Σαν να λέει “δείτε με” και να προκαλεί, ανεξαρτήτου φύλου. Είμαι υπέρ της σεξουαλικής ελευθερίας των ανθρώπων».