Βίκυ Καγιά: Στα ’90s, η δουλειά στη μόδα γινόταν με το μαστίγιο

Η Βίκυ Καγιά είναι αυτή την περίοδο από τα πιο hot πρόσωπα της τηλεόρασης. Η fashion editor και κριτής του Next Top Model μίλησε στο περιοδικό Down Town τόσο για το τι συμβαίνει με τις ίντριγκες μέσα στο σπίτι του ριάλιτι μόδας όσο και το πώς ήταν τα χρόνια όταν ήταν εκείνη μοντέλο στο εξωτερικό.

Η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι και όπως ανέφερε τη στεναχωρεί αλλά τόσα χρόνια σε αυτό το χώρο το έχει συνηθίσει. «Δεν τις κατάλαβα νωρίτερα (αναφέρεται στις Εύη, Μάγκι και Μικαέλα). Μας είχαν κι ότι υπάρχει μια κόντρα, αλλά δεν το φανταζόμουν κι έτσι. Το ανακάλυψα όταν είδα το επεισόδιο. Δεν υπάρχει αυτό που έχει συμβεί. Απλώς απ’ τη μεριά μου, αν δεν το φέρνουν μέσα στη δουλειά όλο αυτό, δεν μπορώ να τις κρίνω επειδή δεν έχουν καλές σχέσεις με τα κορίτσια. Εξάλλου, στα model apartments είναι πολύ συνηθισμένα όλα αυτά. Και εγώ όταν ήμουν στο Παρίσι και στη Νέα Υόρκη πέτυχα πολλά τέτοια σκηνικά. Αλλά απείχα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά μίλησε για τη δική της πολυετή εμπειρία και για τη διαφορά των δεκαετιών. «Όταν ξεκίνησα αυτή τη δουλειά στα ’90s, η δουλειά γινόταν με το μαστίγιο. Ήταν πάρα πολύ αυστηρά τα πράγματα Και είχα και μια πάρα πολύ αυστηρή manager, που ήταν πάντα πολύ σκληρή και απότομη μαζί μου. Τότε δεν καταλάβαινα γιατί. Όταν βγήκα στο εξωτερικό όμως κατάλαβα ότι όλο αυτό το έκανε για το καλό μου. Δεν μου χαϊδεύανε ποτέ τ’ αφτιά στη μόδα. Ποτέ δεν άκουσα ότι είμαι όμορφη. Με έχουν απορρίψει αμέτρητες φορές. Δούλευα πάρα πολύ, ξενύχταγα, διάβαζα. Τότε στα backstage των shows διαβάζαμε ή πλέκαμε πουλόβερ – όλες, η Naomi, η Moss. Δεν βγάζαμε selfies και stories για το Instagram”».

Τέλος, η παρουσιάστρια ανέφερε πως λαμβάνει πολλά αρνητικά μηνύματα όπως «Γιατί διώξατε την τάδε», «Να καείτε στην κόλαση», «Είσαι κακιά», «Είσαι στρίγκλα», «Είσαι τραγική». Τέτοια» αλλά δεν μπορεί να το ελέγξει αφού ο καθένας είναι υπεύθυνος για τα λόγια και τις πράξεις του.