Αβέρωφ: Να το θεωρεί δεδομένο ο ΓΓ του ΑΚΕΛ πως οι συγκεκριμένες αποφάσεις των τραπεζών, δεν θα εφαρμοστούν

Οι πολίτες, να είναι σίγουροι ότι οι προκλητικές αποφάσεις των τραπεζών για τις ευάλωτες ομάδες δεν θα εφαρμοστούν ποτέ, τόνισε εκ νέου σήμερα ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτπυ σε γραπτή δήλωσή του απάντηση στον Άντρο Κυπριανού.

Αυτούσια η δήλωση:

Θέλω και σήμερα να είμαι το ίδιο ξεκάθαρος με χθες. Και να το θεωρεί δεδομένο ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ πως οι συγκεκριμένες αποφάσεις των τραπεζών, πολύ απλά, δεν θα εφαρμοστούν.

Δεν χρειάζεται να κάνει εκκλήσεις ο κ. Άντρος Κυπριανού, αν αυτή είναι η πραγματική του έγνοια. Τουλάχιστον όχι σε μας. Για ένα πολύ απλό λόγο. Γιατί εμείς στον Δημοκρατικό Συναγερμό συνειδητά, και με πολιτικό κόστος, βάζουμε πλάτη για το καλό της χώρας μας εδώ και δεκαετίες. Όχι μόνο τα τελευταία εφτά χρόνια που κυβερνούμε, αλλά πάντοτε συμπεριφερόμαστε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα για ένα κυρίαρχο στόχο: Για τη σταθερή πορεία και ανάπτυξη της χώρας και για την σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού και τραπεζικού τομέα. Εμείς δε συμπεριφερθήκαμε ποτέ ανεύθυνα και με λαϊκισμό.

Να είναι σίγουρος λοιπόν ο Γενικός Γραμματέας της αριστεράς, πως ο Δημοκρατικός Συναγερμός και λόγο έχει, και ρόλο έχει, αλλά και την αξιοπιστία για να φέρει σε πέρας με επιτυχία, για το δημόσιο καλό και το καλό των πολιτών, και αυτό το ζήτημα που προέκυψε. Και οι πολίτες, να είναι σίγουροι ότι οι προκλητικές αποφάσεις των τραπεζών για τις ευάλωτες ομάδες δεν θα εφαρμοστούν ποτέ.