Αφέθηκε ελεύθερη η 29χρονη αλλοδαπή που έκλεψε μακαρόνια και χαμ

Σύμφωνα με την Αστυνομία η 29χρονη αλλοδαπή μητέρα,  αφέθηκε χθες το βράδυ γύρω στις 22:00 ελεύθερη χωρίς να κατηγορηθεί γραπτώς.

Η  29χρονη  συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση επειδή φέρεται να έκλεψε από γειτονικό σπίτι χαμ και μακαρόνια του φούρνου, για να ταΐσει το ανήλικο παιδί της.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού κατήγγειλαν την υπόθεση στην Αστυνομία και έδειξαν ως ύποπτη την νεαρή που διαμένει λίγο πιο κάτω απ’ το σπίτι τους.

Η διάρρηξη στο σπίτι έγινε από ανοικτό παράθυρο της τουαλέτας. Συγχωριανοί έδωσαν περαιτέρω μαρτυρίες στην Αστυνομία που προχώρησε στη σύλληψή της.

H 29 χρόνη μητέρα είναι μονογονιός και ήρθε στην Κύπρο από το Μαρόκο από όπου κατάγεται και έκτοτε διαμένει στις ελεύθερες περιοχές υπό το καθεστώς αιτήτριας πολιτικού ασύλου.

Η Αστυνομία, μετά τη σύλληψή της με σχετικό ένταλμα, την οδήγησε στο δικαστήριο, το οποίο και εξέδωσε διάταγμα διήμερης κράτησής της, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί το Γραφείο Ευημερίας, το οποίο παρενέβη, και αφού παρέλαβε το παιδί της, ανέλαβε τη φιλοξενία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται να κληθεί αργότερα για κατάθεση, εάν διαπιστωθεί μαρτυρία εναντίον της.