Αυτό τον δύσμοιρο λαό, ποιος θα τον κοιτάξει;

Και ενώ η ανεργία και η φτώχεια χτυπάνε κόκκινο στην άλλοτε εύρωστη Κύπρο, μια είναι η απορία; ” Η κυβέρνηση Δημήτρη Χριστόφια που κυβερνά με το “κόμμα του λαού” το ΑΚΕΛ, τί κανει;Μάλλον μένει στα μεγαλόσχημα λόγια για τις επαναστατικές φρασεολογίες, με τον Πρόεδρο να διατείνεται πως θα κατέβει μέχρι και στους δρόμους για να προστατέψει τα διακιώματα των εργαζομένων. Μα οι Κύπριοι κ. Πρόεδρε ζητούν πίσω την αξιοπρεπή τους διαβίωση και όχι τις επαναστατικές σας εξάρσεις.

Οι κυβερνόντες αυτού του μικρού τόπου, θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι εκατοντάδες συμπατριώτες μας πεινάνε, δεν έχουν ούτε τα βασικά, δηλαδή νερό και ηλεκτρισμό..Έχουν χάσει τις δουλειές τους, άλλοι έχουν δεχθεί μειώσεις στο μισθό τους για να μπορέσουν να συνεχίσουν να εργάζονται. Άλλοι αδυνατούν να πληρώσουν τις δόσεις τους στις τράπεζες και είτε βρίσκονται προ των πυλών για πτώχευση είτε έχουν ήδη πτωχεύσει.

Εν τω μεταξύ η ανεργία έχει αγγίξει το 11,7% του ενεργού πληθυσμού στην Κύπρο τον Αύγουστο του 2012, σύμφωνα με τα στοιχεία της Εurostat. Πιο συγκεκριμένα, το ποσοστό ανεργίας στους άνδρες έφτασε το 12,2%, στις γυναίκες το 11,1% και στους νέους κάτω των 25 το 26,9%.

Ας μην καταντήσουμε όπως η Ελλάδα. Πρέπει να παρθούν επιγόντως μέτρα
Ας προβληματιστούν επιτέλους για πρώτη φορά στην κυβέρνηση και ας σταματήσουν να λαικίζουν συνεχώς….