Αυτός θα είναι ο νέος Μπάτμαν… (Photo)

Οι υπογραφές απομένουν για να ανακοινωθεί και επίσημα ότι ο Ρόμπερτ Πάτινσον, που έγινε παγκοσμίως γνωστός από τις ταινίες «Twilight», θα είναι ο νέος κινηματογραφικός Μπάτμαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, ο Βρετανός ηθοποιός είναι η πρώτη επιλογή της Warner Bros. και του σκηνοθέτη Ματ Ριβς για να διαδεχθεί τον Μπεν Άφλεκ και να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «The Batman». Δεύτερη επιλογή είναι ο Νίκολας Χουλτ («X-Men», «Tolkien»). Αυτή την εποχή μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές στο σενάριο και οι προετοιμασίες θα γίνουν το καλοκαίρι. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στο τέλος του χρόνου ή στις αρχές του 2020.

Στα 33 του χρόνια ο Πάτινσον θα είναι ο δεύτερος νεαρότερος ηθοποιός που θα φορέσει τη στολή του Σκοτεινού Ιππότη – ο Κρίστιαν Μπέιλ ήταν 31 όταν έπαιξε στο «Batman Begins» το 2005. Πριν όμως παίξει στο «The Batman» θα πρωταγωνιστήσει σε άλλη μία ταινία της Warner Bros, το νέο (άτιτλο προς το παρόν) φιλμ του Κρίστοφερ Νόλαν που θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2020. Με τις ταινίες αυτές ο Πάτινσον θα επιστρέψει στην κατηγορία των μπλοκμπάστερ, καθώς μετά το «Twilight» είχε κάνει… στροφή στην ποιότητα προσπαθώντας να αποτινάξει τον χαρακτηρισμό του εφηβικού ινδάλματος.