Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Ιρίνας Σάικ… (Photos)

Στη Νέα Υόρκη της καραντίνας μια εκρηκτική καλλονή και ένας εκλεπτυσμένος πλεϊμπόι με πολλά ένσημα στις καρδιές διάσημων γυναικών, κατά βάση μεγαλύτερών του, αποτελούν το νέο ζευγάρι της πόλης

Δύο έξοδοί τους μέσα σε μια εβδομάδα απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό. Το σούπερ μόντελ Ιρίνα Σάικ και ο Βίτο Σνάμπελ -με εντυπωσιακή πορεία στον χώρο της παγκόσμιας τέχνης- φαίνεται πως είναι ζευγάρι, αν και οι ίδιοι δεν επιβεβαιώνουν αλλά ούτε και διαψεύδουν τα δημοσιεύματα. Γνωρίζονται χρόνια, κάποιοι λένε ότι ο 34χρονος Βίτο πάντα έδειχνε ενδιαφέρον για την Ιρίνα, αλλά η σχέση της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ και το γεγονός ότι είχαν ένα παιδί μαζί τον αποθάρρυνε.
Δέκα μήνες μετά τον χωρισμό της Σάικ με τον Αμερικανό ηθοποιό και σκηνοθέτη, ο artdealer μοιάζει να κατέκτησε το νέο του τρόπαιο. Οι δυο τους απαθανατίστηκαν να βγαίνουν από το διαμέρισμά του στο Μανχάταν με μάσκες λόγω καραντίνας και να περπατούν στους δρόμους της Νέας Υόρκης στα πρώτα παπαρατσικά ενσταντανέ, ενώ λίγες μέρες μετά νέες λήψεις τους έδειχναν να επιστρέφουν στο διαμέρισμα του Σνάμπελ ύστερα από νυχτερινή έξοδο.

Για τη Ρωσίδα καλλονή ελάχιστα πράγματα πλέον δεν είναι γνωστά. Από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες που πέρασαν από τον χώρο του μόντελινγκ, η 33χρονη Σάικ έγινε γνωστή όχι μόνο ως Αγγελος της Victoria’s Secret και πρωταγωνίστρια στις φωτογραφήσεις του SportsIllustrated, αλλά και ως σύντροφος του Ρονάλντο, του διάσημου Πορτογάλου ποδοσφαιριστή, που όχι μόνο την απάτησε αλλά αποδείχτηκε και υπέρτατος μαμάκιας, με τις φήμες να θέλουν τη μητέρα του να αντιπαθεί σφόδρα τη Ρωσίδα και να της κάνει τον βίο αβίωτο στα πέντε χρόνια της σχέσης τους. Από τον χωρισμό τους και μετά η καριέρα της Σάικ εκτοξεύτηκε, ενώ ο δεσμός της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ έδωσε ακόμα μεγαλύτερη αξία στις μετοχές της – πλέον θεωρείται κορυφαία στο πάνθεον των τοπ μόντελ.

Με ύψος 1,78 και μοναδικά γατίσια μάτια, η Ιρίνα διαθέτει τέλειες αναλογίες και στον τραπεζικό της λογαριασμό τουλάχιστον 20 εκατ. δολάρια. Η ίδια και ο Κούπερ αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το Λος Αντζελες και να ζουν στη Νέα Υόρκη προκειμένου να μοιράζονται την κηδεμονία της τρίχρονης κόρης τους Λέα και η μικρή να μη στερηθεί κανέναν από τους γονείς της.

Ο Βίτο Σνάμπελ, από την άλλη, είναι το πρώτο από τα έξι παιδιά του διάσημου Αμερικανού ζωγράφου και σκηνοθέτη -και ιδιόρρυθμου- Τζούλιαν Σνάμπελ, τα έργα του οποίου ήταν από τα πλέον ακριβοπληρωμένα στη δεκαετία του ’80. Ο Βίτο, ο οποίος έβλεπε τον πατέρα του να αλλάζει τις συζύγους και τις συντρόφους σαν τα πουκάμισα, λάτρευε την τέχνη από παιδί και στα 16 του χρόνια οργάνωσε την πρώτη του έκθεση με έργα ζωγράφων που είχε επιλέξει ο ίδιος. Πλέον έχει μία γκαλερί στην Ελβετία και μία στη Νέα Υόρκη, ενώ αποδείχτηκε άξιος συνεχιστής του πατέρα του και στον τομέα των ερωτικών κατακτήσεων, μιας και στα 21 του βρέθηκε στην αγκαλιά της 44χρονης τότε Ελ ΜακΦέρσον, στα 26 του ερωτεύτηκε την 50χρονη Ντέμι Μουρ και για τρία χρόνια ήταν ζευγάρι με την Χάιντι Κλουμ.

Το επαναλαμβανόμενο μοτίβο των σχέσεων με μεγαλύτερες από αυτόν γυναίκες το έσπασε για χάρη της Αμπερ Χερντ και της Λιβ Τάιλερ. Ο ευζωιστής αστός Βίτο Σνάμπελ ήταν ανάμεσα στους ελάχιστους φίλους του Σταύρου Νιάρχου που έδωσαν το «παρών» στο πριβέ πάρτυ για την ανακοίνωση των επίσημων αρραβώνων του με τη σύζυγό του πλέον Ντάσα Ζούκοβα, ενώ έχει περάσει πολλά καλοκαίρια στη Σπετσοπούλα. Μέσα από τις εκθέσεις που διοργανώνει κατά καιρούς καταφέρνει πάντα να δημιουργεί αίσθηση στο διεθνές artcrowd,ενώ δοκίμασε την τύχη του και στον κινηματογράφο, το 2000, στην ταινία «Βeforenightfalls».

Με την Ιρίνα Σάικ γνωρίζονται χρόνια – μάλιστα το διάστημα όπου το μοντέλο ήταν με τον Μπράντλεϊ Κούπερ και ο Σνάμπελ με την Χάιντι Κλουμ έβγαιναν όλοι μαζί και διασκέδαζαν. Φίλος τους μιλώντας στo «Page Six» ανέφερε: «Γνωρίζονται χρόνια και τον τελευταίο καιρό έχουν έρθει ακόμα πιο κοντά». Ενώ ένας ακόμη πιο ομιλητικός τύπος από το περιβάλλον του ζευγαριού ανέφερε στο eonline: «Ο Βίτο πάντα έτρεφε αισθήματα για την Ιρίνα. Εχουν την ίδια αγάπη στην τέχνη, τους αρέσουν τα πάρτυ και οι κοινωνικές συναναστροφές, αλλά παράλληλα αναζητούν την αγάπη που θα κρατήσει για πάντα». Μάλιστα είναι πολλοί αυτοί που κάνουν λόγο για την ομοιότητα της νέας του αγαπημένης με τη μητριά του, το μοντέλο Ολατζ Σνάμπελ, εξαιτίας της οποίας ο πατέρας του πήρε διαζύγιο από τη μητέρα του Βίτο, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να εξηγήσουν την εμμονή του γοητευτικού artdealer όχι μόνο με τις μεγαλύτερες γυναίκες, αλλά και με τις πλέον όμορφες του πλανήτη.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η Ιρίνα Σάικ μετά τον χωρισμό της από τον Κούπερ δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα να συζητηθεί κάτι για την προσωπική της ζωή. Η ίδια μάλιστα στη μοναδική συνέντευξη που παραχώρησε μετά την ανακοίνωση του χωρισμού αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολο είναι να δουλεύει και παράλληλα να είναι κοντά στην κόρη της χωρίς να χάνει τη θηλυκότητά της και τίποτα απ’ όσα έχει ανάγκη ως γυναίκα.

«Πιστεύω πως σε όλες τις καλές σχέσεις βγαίνουν μαζί πτυχές του καλού και του κακού μας εαυτού. Ετσι λειτουργεί η ανθρώπινη φύση. Δύο σπουδαίοι άνθρωποι όμως δεν σημαίνει ότι θα γίνουν και καλό ζευγάρι», δήλωσε, ενώ ξεκαθάρισε πως μπορεί να δείχνει ψυχρή και απρόσιτη, αλλά είναι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος, που όμως έχει μάθει να προστατεύεται. «Εχω ισχυρή προσωπικότητα και ξέρω τι θέλω, νομίζω όμως πως μερικοί άντρες το φοβούνται αυτό. Αν κάποιος βγει από τη ζωή μου είναι εκτός, κόβω κάθε επαφή μαζί του και αρκετοί άνθρωποι φοβούνται αυτή την ψυχρή μου πλευρά. Ομως εμένα με ενδιαφέρουν αυτοί που γνωρίζουν ή μπορούν ν αντιληφθούν ότι πίσω από αυτή την πλευρά κρύβεται μια γυναίκα που είναι ευγενική, ένας γλυκός άνθρωπος που δεν ντρέπεται να κλάψει ακόμη και όταν δίνει συνέντευξη και κάτι τον αγγίξει βαθιά».