Αυτούς αναζητεί η Αστυνομία για υποθέσεις κλοπών από κάρτες (Photos)

Αυτούς αναζητεί η Αστυνομία για υποθέσεις κλοπών από κάρτες 

Η Αστυνομία αναζητεί τα δύο πρόσωπα τα οποία απεικονίζονται στη φωτογραφία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού από πιστωτική κάρτα, αδίκημα το οποίο διαπράχθηκε στις 20/3/2019 στην επαρχία Λευκωσίας.

Η Αστυνομία αναζητεί το πρόσωπο το οποίο απεικονίζεται στη φωτογραφία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από ταμειακή μηχανή, αδίκημα το οποίο διαπράχθηκε στις 20/6/2018 στην επαρχία Λευκωσίας.

Η Αστυνομία αναζητεί το πρόσωπο το οποίο απεικονίζεται στη φωτογραφία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού από πιστωτική κάρτα, αδίκημα το οποίο διαπράχθηκε στις 18/3/2019 στην επαρχία Λευκωσίας.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Στροβόλου στο τηλέφωνο 22607760, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της κατηγορίας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application και την ιστοσελίδα της Αστυνομίας Κύπρου.