Αυτές είναι οι 7 υποψηφιότητες στα κατεχόμενα για τις “προεδρικές”

Το “ανώτατο εκλογικό συμβούλιο” στα κατεχόμενα ανακοίνωσε σήμερα και επισήμως τα ονόματα των επτά υποψηφίων για τις “προεδρικές εκλογές” της 19ης Απριλίου.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, το χρίσμα πήραν και επισήμως, όπως δημοσιεύθηκε, οι: Μουσταφά Ακιντζί (ανεξάρτητος), Αρίφ Σαλίχ Κιρντάγ (ανεξάρτητος), Μουσταφά Ουλάς (ανεξάρτητος), Μουσταφά Ονουρέρ (Σοσιαλιστικό Κόμμα Κύπρου), Κουντρέτ Οζερσάι (ανεξάρτητος), Σιμπέλ Σιμπέρ (Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα) και Ντερβίς Έρογλου (ανεξάρτητος).

Η υποβολή ενστάσεων και αιτήσεων για τον “εκλογικό” κατάλογο ολοκληρώθηκε την Παρασκευή και υποβλήθηκαν 1.386 αιτήσεις και 203 ενστάσεις. Σύμφωνα με το “ανώτατο εκλογικό συμβούλιο”, το θέμα των αιτήσεων θα εξετασθεί αύριο και των ενστάσεων την Τετάρτη.

Η επίσημη ανακήρυξη των υποψηφίων σήμερα στις 12 το μεσημέρι με την τοιχοκόλληση της σχετικής ανακοίνωσης στα “επαρχιακά” γραφεία και η προεκλογική εκστρατεία αρχίζει επισήμως αύριο και θα ολοκληρωθεί την προηγούμενη των “εκλογών”, δηλαδή στις 18 Απριλίου.