Αυτά τα ζώδια θα περάσουν δύσκολα αυτή την περίοδο…

Είναι πολλοί αυτοί που φοβούνται την εποχή των Ιχθύων και μάλλον αυτό έχει να κάνει με τον ωκεανό των συναισθημάτων που φέρνει μαζί της. Εντοπίσαμε τα τρία ζώδια που θα την βιώσουν ονειρικά αλλά υπάρχουν κι αυτά που θα περάσουν πιο δύσκολα. Σε γενικές γραμμές βέβαια θα είναι μια έντονη εποχή και για τα 12 ζώδια οπότε όσες ανήκετε στην παρακάτω λίστα μη νιώθετε μόνες.

Κριός

Μπορεί να μην είσαι το πιο υπομονετικό από τα ζώδια αλλά σίγουρα είσαι ατρόμητος, Άρη. Αντί να προκαλείς τις συνηθισμένες συνέπειες του Άρη -γιατί χρειάζεται μόνο μια σκέψη για να γίνουν πραγματικότητα- γιατί να μην αντιστρέψεις την ενέργεια και να είσαι από πάνω; Θα είναι μια πού ενδιαφέρουσα εποχή, όχι επειδή δεν μπορείς να διαχειριστείς τις καταστάσεις αλλά, επειδή δεν σου αρέσει η ιδέα του να ενδώσεις στις δυσκολίες. Ο Ερμής είναι ανάδρομος στον 12ο οίκο σου που είναι η πνευματικότητα, η συγχώρεση και το υποσυνείδητο οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φέρει ένα μεγάλο αριθμό από διαφορετικά συμπαντικά μηνύματα και μεταπτώσεις. Κάπου ανάμεσα σε όλα αυτά, μπορεί να νιώσεις ότι πέφτεις σε λήθαργο και ότι σου λείπουν τα κίνητρα. Μην ανησυχείς, θα περάσει κι αυτό.

Λέων

Δεν είναι πάντα πεταλούδες και σπίθες, Λέων. Στην πραγματικότητα, ίσως νιώσεις σαν κάποιος ή κάτι σε καταβρέχει στο πέρασμά σου -το αίσθημα αυτό όμως είναι προσωρινό. Ο Ήλιος θα ενεργοποιήσει τον 8ο οίκο σου της οικειότητας, της μεταμόρφωσης, των κοινοπραξιών και των ταμπού που σημαίνει ότι θα σου δοθεί η ευκαιρία να αντιμετωπίσεις τους δαίμονές σου σε όλη την περίοδο των Ιχθύων. Το να χορεύεις με τη σκιά σου δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα που μπορείς να κάνεις αλλά είναι σίγουρα απαραίτητο ειδικά αν φιλοδοξείς πνευματική απελευθέρωση. Τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιωθούν μόλις αναγεννηθείς από αυτή την περίοδο. Στο μεταξύ, κάνε ότι καλύτερο μπορείς στη ροή των πραγμάτων. Το σύμπαν σε καλύπτει.

Τοξότης

Να είσαι καλός με τον εαυτό σου, Τοξότη. Ο Ήλιος θα επηρεάσει τον4ο οίκο σου που αφορά την οικογένεια και τα συναισθηματικά θεμέλια οπότε μπορεί να νιώσεις περίεργα σε όλη τη διάρκεια της εποχής αυτής και αυτό είναι ΟΚ. Ο ανάδρομος Ερμής θα σε κάνει να επανεξετάσεις και να επανατοποθετήσεις συναισθηματικά θέματα μέσα στο σπίτι, ίσως με τα αδέρφια σου ή έναν πολύ κοντινό συγγενή. Είναι γνωστό ότι σιχαίνεσαι οτιδήποτε αρνητικό γύρω σου οπότε κάνε υπομονή. Η ενέργεια αυτή θα σε βοηθήσει να καθαρίσεις και να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις και να προχωρήσεις. Η ερώτηση είναι αν είσαι έτοιμη για αυτό. Πες αυτά που πραγματικά νιώθεις και θα απελευθερωθείς.