Αυτά είναι τα χειρότερα sms που μπορεί να στείλει ένας άνδρας σε γυναίκα που μόλις γνώρισε

Eίσαι ενθουσιασμένη για τη γνωριμία που μόλις έκανες και το παιχνίδι πέρασε πλέον στα μηνύματα; Ξέρουμε πολύ καλά ότι το να σε κερδίσει εγκεφαλικά πλέον αλλά και το αντίστροφο είναι η πιο σημαντική φάση μεταξύ σας η οποία θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό και τη μεταξύ σας συνέχεια.

Περιμένεις λοιπόν πως και πως να χτυπήσει το κινητό σου και να δεις ένα δικό του μήνυμα. Όταν αυτό έρχεται χαμογελάς και καβαλάς το σύννεφο μέχρι να σκεφτείς τι να του απαντήσεις. Όμως όταν ανοίγεις την οθόνη βρίσκεσαι μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη: Το μήνυμα που ήρθε δεν ήταν τελικά αυτό που περίμενες.

Σκεφτήκαμε πολύ και καταλήξαμε πως αυτά τα τρία είναι τα χειρότερα μηνύματα που μπορείς να λάβεις από έναν άνδρα που μόλις γνώρισες και βρίσκεστε στη φάση του φλερτ ειδικά αν το ημερολόγιο γράφει 14 Φεβρουαρίου:

Δε θα μπορέσω να βρεθούμε απόψε

Το οποίο αν το αποκωδικοποιήσεις σημαίνει -όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά προτεραιότητας-: Έχω άλλη γκόμενα και θα βρεθώ με αυτή, προτιμώ να δω ποδόσφαιρο με τους κολλητούς μου, βαριέμαι, είμαι πολύ τσιγκούνης για να σου πάρω ένα μπουκέτο λουλούδια ή να σε κεράσω ένα φαγητό σε ένα εστιατόριο.

Μου αρέσουν πολύ τα μάτια σου

Πιστεύουμε πως πρέπει να ανακηρυχθεί παγκοσμίως το πιο κλισέ και γλοιώδες κοπλιμέντο που μπορεί να κάνει ένας άντρας σε μια γυναίκα τη στιγμή που μπορεί να του αρέσουν ένα τρισεκατομμύριο άλλα πράγματα πάνω της και μέσα της. Ειλικρινά απορούμε αν κάποιος έχει ρίξει γυναίκα στο κρεβάτι με αυτή την ατάκα που είναι χειρότερη από το “ευχαριστώ για την αποδοχή”.

Dick Pick

Eμείς έχουμε καταλήξει ότι σε περίπτωση που λάβουμε μια τέτοια φωτογραφία από έναν τύπο που μόλις γνωρίσαμε και δεν του έχουμε δώσει ακόμη την πάσα για sexting, απαντάμε στέλνοντας μια dick pick με μεγαλύτερο πέος από το δικό του.