Αυστραλία: O άντρας της έκανε σεξ… με τη μαμά της!

Με μία ανατριχιαστική αλήθεια ήρθε αντιμέτωπη μία γυναίκα από την Αυστραλία, όταν ανακάλυψε ότι ο συζυγός είχε σεξουαλικές επαφές με την ίδια της τη μάνα!

Όπως εξομολογήθηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή, η γυναίκα, η οποία βρήκε τη δύναμη να συγχωρέσει τον σύζυγό της, όταν ανακάλυψε ότι την απατά με μία παλιά του φίλη, αδυνατεί να ξεπεράσει το σοκ μετά τη νέα πραγματικότητα που της έκρυβε επιμελώς ο σύζυγος και η μητέρα της.

Με τον σύζυγό της, με τον οποίο έχουν και μία 6χρονη κόρη, να είναι τις περισσότερες φορές συναισθηματικά απών και τους συγγενείς της να υποπτέυονται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, η Τανια πήρε τηλέφωνο την μητέρα της και της εξέφρασε τις ανησυχίες της.

Τότε ήταν που οι χειρότεροι φόβοι της βγήκαν αληθινοί.


Η ραδιοφωνική παραγωγός που μίλησε η γυναίκα μετά τη σοκαριστική αποκάλυψη

Η μητέρα της, η οποία παραδέχτηκε την κατάσταση, έριξε όλο το φταίξιμο στον σύζυγο της κόρης της.

Αντίθετα, όταν η γυναίκα ζήτησε από τον σύζυγό της εξηγήσεις αυτός δεν αρνήθηκε την κατάσταση, αλλά ξεκαθάρισε ότι το φταίξιμο ήταν «όλο της μητέρας της».

Η σοκαρισμένη γυναίκα ανέφερε ότι δε γνώριζε για πόσο καιρό υπήρχε αυτή η παράνομη σχέση και διευκρίνισε ότι η υπόλοιπη οικογένειά της γνώριζε την κατάσταση ωστόσο κανείς δεν ήθελε να μιλήσει.

Η ίδια δεν μπορεί να καταλάβει γιατί κανείς από τους συγγενείς της δεν της είχε πει την αλήθεια, ωστόσο παραδέχεται ότι είχε ένα ένστικτο που την «παίδευε» για αρκετά καιρό.

Φυσικά, μετά την αποκάλυψη της αλήθειας, η γυναίκα παράτησε τον σύζυγο της, ενώ άγνωστες παραμένουν οι σχέσεις της με τη μάνα της.