Αυστραλία: 25χρονη αποκεφάλισε τη μητέρα της και πέταξε το κεφάλι στην αυλή του γείτονα

Ένα φρικιαστικό έγκλημα συνέβη στη δυτική συνοικία του Σίδνει της Αυστραλίας. Μια κόρη αποκεφάλισε τη μητέρα της και στη συνέχεια πέταξε το κεφάλι σαν να ήταν μπάλα στην αυτή του γείτονα.

Η κόρη είναι 25 ετών και η μητέρα ήταν 57. Η Τζέσικα Καμιλιέρι και η μητέρα της δεν ήταν η πρώτη φορά που με τις φωνές τους είχαν ξεσηκώσει τη γειτονιά οπότε το βράδυ του Σαββάτου που ακούστηκαν πάλι φωνές από το σπίτι κανείς δεν έδωσε σημασία.

Κιομως εκείνο το βράδυ η Τζέσικα πλησίασε από πίσω τη μητέρα της στην κουζίνα και άρχισε να της καρφώνει ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο στην πλάτη. Ενώ η γυναίκα δεν είχε προλάβει να ξεψυχήσει η γυναίκα και η Τσέσικα την άρπαξε από το κεφάλι και βύθισε πολλές φορές το μαχαίρι στον λαιμό της μέχρι που τον έκοψε πέρα για πέρα. Στη συνέχεια άνοιξε το παράθυρο της κουζίνας και πέταξε το κομμένο κεφάλι σαν να ήταν μπάλα, στην αυλή του γείτονα. Μετά πήγε και κάθισε βουτηγμένη στα αίματα και περίμενε στωικά την αστυνομία η οποία στο μεταξύ είχε ειδοποιηθεί από έναν γείτονα.

Κατά την πρώτη της απολογία, η 25χρονη Τζέσικα Καμιλιέρι, υποστήριξε ότι δεν πρόλαβε να καθαριστεί από το αίμα, διότι δεν μπορούσε να κουνήσει σωστά τα δάκτυλά της, ενώ δήλωσε ότι έχει αυτισμό, διπολική διαταραχή και άγχος, ζητώντας να λάβει την απαιτούμενη θεραπεία σε ψυχιατρείο.

Ο δικηγόρος της δήλωσε πως η νεαρή γυναίκα αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. Αμέσως μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική, όπου θα παραμείνει μέχρι να εμφανιστεί για δεύτερη φορά στο δικαστήριο, μέχρι το τέλος της εβδομάδας.