Αυστραλία: Της ζήτησε σεξ την πρώτη νύχτα του γάμου, αρνήθηκε γιατί ήταν κουρασμένη… Την χώρισε..!

Μια νύφη περιέγραψε λεπτομερώς τη στιγμή που ο νέος της σύζυγος τής ζήτησε διαζύγιο, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις. Η Rachel από το Σίδνεϊ δήλωσε στη ραδιοφωνική εκπομπή Hit Network της Abbie Chatfield ότι της ζήτησε σεξ τη νύχτα του γάμου τους, αλλά έγινε έξαλλος όταν «δεν πήρε αυτό που ήθελε».

Το επόμενο πρωί είπε ότι απαίτησε διαζύγιο, με αποτέλεσμα τελικά οι νεόνυμφοι να χωρίσουν επίσημα μόλις δύο εβδομάδες μετά τον γάμο τους. Η παραδοχή της άφησε άφωνη την Chatfield, με την οικοδέσποινα της εκπομπής να χαρακτηρίζει τον γαμπρό «αηδιαστικό».

«Δεν ήμουν παντρεμένη ούτε 24 ώρες πριν ο σύζυγός μου θελήσει διαζύγιο και χωρίσαμε δύο εβδομάδες αργότερα», είπε η καλεσμένη. «Το βράδυ του γάμου, βγήκαμε έξω και όταν επιστρέψαμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, δυστυχώς, δεν του έδωσα αυτό που ήθελε».

Αυτό οδήγησε την Chatfield και τους δύο άνδρες παραγωγούς να ρωτήσουν αν εννοούσε το σεξ, κάτι που η Rachel επιβεβαίωσε.

«Ήμασταν κουρασμένοι. Δεν ήθελα και την επόμενη μέρα ήθελε διαζύγιο».

Η παράξενη ιστορία του γάμου άφησε την Chatfield και τους άνδρες συναδέλφους της τρομοκρατημένους. «Τι αηδιαστικός άνθρωπος», ξεκίνησε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι. «Επίσης, έχω ακούσει ότι πολλοί άνθρωποι δεν κάνουν σεξ τη νύχτα του γάμου τους επειδή είναι τόσο κουρασμένοι». «Τι απαίσιος, αηδιαστικός άνθρωπος. Οι άνδρες είναι αποκρουστικοί».

Στη συνέχεια, η Rachel αποκάλυψε ότι η ιστορία την άφησε «δυστυχισμένη», δηλώνοντας ότι «ανυπομονούσε» να φύγει μακριά από τον νέο της σύζυγο.

Η ραδιοφωνική ομάδα της Chatfield μοιράστηκε την ιστορία της στο TikTok, η οποία γρήγορα συγκέντρωσε τεράστια προσοχή. Πολλοί δήλωσαν ότι «απέφυγε μια σφαίρα», ενώ άλλοι είπαν: «Άνδρες σαν αυτόν αξίζουν να μένουν μόνοι τους».

«Αυτό είναι απολύτως τρελό. Τι μ…ς είναι αυτός ο τύπος», πρόσθεσε κάποιος.

Άλλες γυναίκες μοιράστηκαν ιστορίες για τα ωραία πράγματα που έκανε ο σύζυγός τους τη νύχτα του γάμου τους. «Ο σύζυγός μου ήταν πολύ κουρασμένος αφού ξεκούμπωσε τα 300.000.000 κουμπιά στο πίσω μέρος του φορέματός μου για να με βγάλει από αυτό, τόσο ρομαντικό πραγματικά», αστειεύτηκε μια γυναίκα.