Αυστραλία-Κορονοϊός: Γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια σε σούπερ μάρκετ για το χαρτί υγείας… (Video)

Ο κορονοϊός έχει καταφέρει να προκαλέσει πανικό σε όλο τον κόσμο, καθώς κάθε μέρα αυξάνονται τα επιβεβαιωμένα κρούσματα και οι θάνατοι.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Woolwarths, η μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Αυστραλία αποφάσισε να πουλά με το… δελτίο το χαρτί υγείας με στόχο να υπάρχουν αποθέματα, για όσο διάστημα οι εταιρείες αυξάνουν την τοπική παραγωγή και τις παραδόσεις ώστε να αντιμετωπιστεί η πιο αυξημένη ζήτηση.

Σε ένα τέτοιο κλίμα έγινε και ο καυγάς ανάμεσα σε τρεις γυναίκες στο ίδιο σούπερ μάρκετ, που προκάλεσε την παρέμβαση του προσωπικού και στο τέλος της Αστυνομίας.

Μητέρα και κόρη γέμισαν το καρότσι τους με πολλές συσκευασίες χαρτιών υγείας, προκαλώντας οργή σε μια άλλη πελάτισσα, για την οποία δεν είχε περισσέψει ούτε ένα ρολό!

«Θέλω απλά ένα πακέτο. Με κοροϊδεύεις;» ακούγεται να φωνάζει η μία γυναίκα, με την 60χρονη να της απαντά: «Ούτε ένα!». Οι υπάλληλοι μπήκαν στη μέση για να τους χωρίσουν. «Κοιτάξτε τι κάνετε. Μαλώνετε για τα χαρτιά!» τους φώναζαν.

Το βίντεο μεταδόθηκε το βράδυ του Σαββάτου από το δίκτυο 9News και έκτοτε έχει αναπαραχθεί πάνω από 200.000 φορές.

«Είναι απλά μια κακή συμπεριφορά από ανθρώπους που έχουν πανικοβληθεί. Και δεν υπάρχει λόγος πανικού. Δεν χρειάζεται να γίνεται όλο αυτό» είπε ο αστυνομικός που έφτασε στο κατάστημα.

«Δεν θα ανεχτούμε βία από κανένα πελάτη» είπε ο εκπρόσωπος του Woolworths.