Ατύχημα σε λούνα παρκ: Ο 7χρονος γλίτωσε τον ακρωτηριασμό…

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση ατυχήματος που σημειώθηκε σε λούνα πάρκ της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 44χρονης μητέρας και του 7χρονου γιου της από τη Ρωσία.

Σε δηλώσεις του πριν από λίγο ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Αμμοχώστου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, ξεκαθάρισε ότι η Αστυνομία εξετάζει υπόθεση ατυχήματος.

Όπως είπε, φαίνεται να σημειώθηκε ψες γύρω στις 21:30. Οι ιδιοκτήτες του λούνα παρκ μετέφεραν αμέσως μητέρα και παιδί σε ιδιωτική κλινική στο Παραλίμνι και ακολούθως εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στη Λεμεσό εκεί όπου νοσηλεύονται.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 44χρονη μητέρα και το 7χρονο παιδάκι έχουν ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ ανέφερε ότι αυτή την περίοδο η επιχείρησή του ελεγχόνταν από διεθνή οίκο, ο οποίος εξειδικεύεται σε θέματα ελέγχου λούνα παρκ. Το συγκεκριμένο παιχνίδι (περιστρεφόμενη κούνια) είχε περάσει από έλεγχο μόλις πριν από τρεις ημέρες.

Σύμφωνα  πληροφορίες το ατύχημα οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος και όχι σε τεχνικό θέμα. Το λούνα παρκ, όπου σημειώθηκε το ατύχημα, λειτούργησε το 1999 και στα είκοσι χρόνια λειτουργίας του, αυτό είναι το πρώτο ατύχημα.