Αστυνομία: Σύσταση προσωρινής ομάδας για εφαρμογή των μέτρων

Αστυνομία: Σύσταση προσωρινής ομάδας για αντιμετώπιση της πανδημίας

Στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται από την Αστυνομία για την περαιτέρω εντατικοποίηση των μέτρων και την πλήρη εφαρμογή των διαταγμάτων με στόχο την αντιμετώπιση της πανδημίας, η Υπουργός Δικαιοσύνης κα Έμιλυ Γιολίτη και ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου αποφάσισαν να ενισχύσουν τους τρόπους επικοινωνίας των πολιτών με την Αστυνομία, όπως επίσης και να συσταθεί προσωρινή μονάδα στην Αστυνομία, σε κάθε επαρχία, για καλύτερη αντιμετώπιση της κατάστασης.

Πέραν των υφιστάμενων διαφόρων τρόπων υποβολής καταγγελιών από πολίτες για παραβίαση των διαταγμάτων, οι πολίτες θα μπορούν είτε επώνυμα, είτε ανώνυμα να υποβάλλουν παράπονα ή να διαβιβάζουν πληροφορίες που αφορούν παραβίαση των σχετικών διαταγμάτων από πολίτες, υποστατικά ή επιχειρήσεις στα τηλέφωνα 1460, 22606803 και 22606804 από την Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020.

Χρειάζεται συστράτευση και υπευθυνότητα από όλους μας για να αποφευχθεί η περαιτέρω εξάπλωση του ιού και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, την οποία όλοι μας επιθυμούμε.