Αστυνομία: Σύλληψη 3ου ατόμου για την ένοπλη ληστεία

Η Αστυνομία προχώρησε σε ακόμα μία  σύλληψη, την τρίτη στη σειρά, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ένοπλης ληστείας, που διενεργήθηκε σε περίπτερο, στην επαρχία Αμμοχώστου, τα ξημερώματα της 15ης Αυγούστου 2017.

Πρόκειται για 51χρονο κάτοικο Λάρνακας, εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, μετά από συγκεκριμένη μαρτυρία που εξασφαλίστηκε κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθηκαν τις προηγούμενες μέρες και τελούν υπό κράτηση άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 29 και 35 ετών.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 4.30π.μ., της 15ης Αυγούστου, δύο άνδρες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, εισήλθαν στο εν λόγω περίπτερο. Υπό την απειλή πιστολιού και τη χρήση σπρέι, κατάφεραν να αρπάξουν από το ταμείο το χρηματικό ποσό των €1,200 περίπου και τράπηκαν σε φυγή.

Ο ένας από τους δύο δράστες, 29 ετών, ακινητοποιήθηκε από τον υπάλληλο του περιπτέρου και άλλους παρευρισκόμενους, που τον καταδίωξαν και παραδόθηκε στην Αστυνομία. Στη συνέχεια, μετά από σχετικές εξετάσεις συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και ο 35χρονος.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.