Αστυνομία: Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό του Άλεξ Μπουρέλι

Η Αστυνομία συνεχίζει εντατικά τις  έρευνες της για εντοπισμό του Άλεξ Μπουρέλι, 48 χρόνων από την Αλβανία, ο οποίος φαίνεται να ενέχεται στην τετραπλή δολοφονία που έγινε την περασμένη Πέμπτη 23 Ιουνίου στην Αγία Νάπα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, είπε ότι «το ανακριτικό έργο για πλήρη διαλεύκανση της τετραπλής δολοφονίας στην Αγία Νάπα συνεχίζεται εντατικά με τις ανακριτικές Αρχές να προβαίνουν σε διάφορες έρευνες και εξετάσεις και να λαμβάνουν καταθέσεις από διάφορα πρόσωπα».

Πρόσθεσε ότι «στα πλαίσια της διερεύνησης της υπόθεσης, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο που είχε εντοπιστεί να καίγεται λίγη ώρα μετά τη διάπραξη του εγκλήματος σε ανοικτό χώρο στην Αγία Νάπα, είχε καταγγελθεί ως κλαπέν από τον ιδιοκτήτη του στη Λευκωσία στις 20 του μήνα».

Πρόσθεσε ότι «οι έρευνες της Αστυνομίας για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζονται εντατικά καθώς και η αξιολόγηση των οποιωνδήποτε πληροφοριών αναφορικά με τον καταζητούμενο Άλεξ Μπουρέλι. Καλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το καταζητούμενο άτομο, να επικοινωνήσει με τη Γραμμή του Πολίτη στον αριθμό 1460».

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι «από την πρώτη στιγμή, μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψης του Μπουρέλι δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του, έγιναν διάφορες έρευνες της Αστυνομίας χωρίς ωστόσο αυτός να εντοπιστεί. Χθες Κυριακή η Αστυνομία πραγματοποίησε επιχείρηση σε συγκεκριμένη περιοχή στη Λευκωσία για εντοπισμό του, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα».