Αστυνομία: Συνελήφθησαν 3 άτομα για κατοχή ναρκωτικών

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του γραφείου Τύπου στης Αστυνομίας, συνελήφθησαν 3 άτομα ύστερα από πληροφορία για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Τέθηκε υπό παρακολούθηση ένας 29χρονος, ο οποίος θεάθηκε να οδηγά το αυτοκίνητό του στη Λευκωσία, να μεταβαίνει στην Παλλουριώτισσα έξω από συγκεκριμένο σπίτι, να παραμένει εκεί για μερικά λεπτά και ακολούθως να μεταβαίνει στο Στρόβολο, όπου στάθμευσε το αυτοκίνητό του σε συγκεκριμένο σημείο.

Εκεί προσεγγίστηκε από δεύτερο πρόσωπο, στο οποίο ο 29χρονος έδωσε τέσσερις συσκευασίες που, όπως διαφάνηκε στη συνέχεια, περιείχαν δύο κιλά κάνναβη.

Αμέσως τα μέλη της αστυνομίας επενέβησαν και συνέλαβαν για αυτόφωρο αδίκημα και τους δύο.

Ακολούθησε έρευνα στα αυτοκίνητα των δύο προσώπων, κατά την οποία εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα τεκμήρια και το χρηματικό ποσό των 1150 ευρώ, το οποίο ήταν στην κατοχή του 29χρονου.

Ακολούθως διενεργήθηκε έρευνα στην οικία 46χρονου στη Λευκωσία, όπου είχε μεταβεί νωρίτερα ο 29χρονος. Σε τζετ σκι που βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης στο συγκεκριμένο σπίτι, εντοπίστηκαν 915 γραμμάρια κάνναβης και ένα κιλό ρητίνης κάνναβης.