Αστυνομία: Σοβαρό τροχαίο με τραυματίες 15χρονους

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, γύρω στις έντεκα χθες βράδυ, 20χρονος ενώ οδηγούσε το όχημα του στη Λεωφόρο Αποστόλου Παύλου στην Πάφο, έχοντας ως επιβάτες ακόμα τρείς δεκαπεντάχρονους, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και αφού εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 47χρονος.

Από τη σύγκρουση, το πρώτο όχημα κόπηκε στην μέση με αποτέλεσμα το πίσω μέρος με τα καθίσματα να προσκρούσει σε πεζοδρόμιο και ακολούθως να ακινητοποιηθεί σε παρακείμενο χώρο στάθμευσης, ενώ το μπροστινό μέρος ακινητοποιήθηκε σε στάση λεωφορείου.

Όλοι οι επιβαίνοντες μεταφερθήκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι ο ένας 15χρονος υπέστη κατάγματα κρανίου και υποσκληρείδιο αιμάτωμα αιμοθώρακα και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο δεύτερος 15χρονος υπέστη κατάγματα και θλάση ήπατος και κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ο τρίτος 15χρονος υπέστη διάφορες κακώσεις, ενώ ο 20χρονος, πολλαπλές εκδορές και απώλεια μνήμης και κρατήθηκαν για νοσηλεία στο Χειρουργικό Τμήμα.

Ο 47χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος, τραυματίστηκε ελαφρά και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, απολύθηκε.

Η Τροχαία Πάφου διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Σε άλλο δυστύχημα  33χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Αγίου Ανδρονίκου στο Δάλι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε 41χρονο πεζό.

Ο 41χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Τμήμα Εντατικής Θεραπείας.