Αστυνομία: Πάταξη τζόγου

Συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας με τη συμμετοχή διαφόρων τμημάτων και υπηρεσιών, διεξήχθη στην επαρχία Λεμεσού στο πλαίσιο πάταξης της νεανικής παραβατικότητας και άλλων αδικημάτων, καθώς και της πάταξης του ηλεκτρονικού τζόγου και της κυβείας’

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγιναν περιπολίες και έλεγχοι σε διάφορα υποστατικά, καθώς επίσης έλεγχοι για είσοδο ανηλίκων σε υποστατικά (δεν εντοπίστηκαν) και έλεγχοι για ηχορύπανση (έγιναν σχετικές καταγγελίες).

Σε έρευνα που έγινε σε υποστατικό εντοπίστηκε και παραλήφθηκε ως τεκμήριο ένας πύργος ηλεκτρονικού υπολογιστή και ένας θερμικός εκτυπωτής, τα οποία χρησιμοποιούνταν για τη διεξαγωγή παράνομου διαδικτυακού παιχνιδιού.

Σε δεύτερο υποστατικό εντοπίστηκε ένα πρόσωπο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα χάπι έκσταση.

Επίσης, κατά τη διάρκεια των ελέγχων σε διάφορα υποστατικά εντοπίστηκαν συνολικά επτά πρόσωπα, εναντίον των οποίων εκκρεμούσαν διάφορα εντάλματα προστίμου και οδηγήθηκαν σε αστυνομικούς σταθμούς για περαιτέρω χειρισμό τους, ενώ συνελήφθησαν και τρία πρόσωπα για το αδίκημα της παράνομης εργοδότησης.

Από τους έλεγχους προέκυψε και μια κατάσχεση μοτοσικλέτας, η οποία δεν έφερε αριθμούς εγγραφής και ενός μη εγγεγραμμένου αυτοκίνητου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.