Αστυνομία: Καταζητούνται 6 πρόσωπα για τα επεισόδια στη Λάρνακα

Η Αστυνομία,  καταζητεί 6 πρόσωπα για τα χθεσινά επεισόδια στη Λάρνακα.

Επεισόδια και τραυματισμοί σημειώθηκαν χθες βράδυ στη Λάρνακα κατά τη διάρκεια προπόνησης της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΚ Λάρνακας, στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου ΓΣΖ.

Γύρω στην 7.30μ.μ. χθες, περίπου 50 οπαδοί της Ανόρθωσης, που βρίσκονταν στην κλειστή αίθουσα «Κίτιον», όπου διεξαγόταν ο αγώνας φούτσαλ, μεταξύ της ομάδας τους και της Wrexham Ουαλίας, φέρονται να κινήθηκαν προς το βοηθητικό γήπεδο του ΓΣΖ και να έριξαν πέτρες και αντικείμενα προς τους περίπου 50 οπαδούς της ΑΕΚ, που παρακολουθούσαν την προπόνηση της ομάδας τους. Αποτέλεσμα ήταν η αντίδραση των οπαδών της ΑΕΚ, οι οποίοι ανταπέδωσαν τον πετροβολισμό.

Για καταστολή των επεισοδίων, επενέβηκαν αμέσως, μέλη της Αστυνομίας, που βρίσκονταν στην περιοχή για περιπολιακή κάλυψη, για προληπτικούς λόγους. Επίσης, λίγα λεπτά αργότερα έφθασαν στη σκηνή για ενίσχυσή τους και άλλα μέλη της ΑΔΕ Λάρνακας.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν δύο πολίτες και τρεις αστυνομικοί. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, απολύθηκαν.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη συνέχεια, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον έξι προσώπων, εναντίον των οποίων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης και καταζητούνται.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.