Αστυνομία: Εντοπίστηκε ο 36χρονος Στέλιος Γεωργίου

Αστυνομία: Εντοπίστηκε ο 36χρονος Στέλιος Γεωργίου και είναι καλά στην υγεία του

Σύμφωνα με Αστυνομική ανακοίνωση ο ελλείπον άντρας ηλικίας, Στέλιος Γεωργίου, από τη Λευκωσία,  36χρόνων που απουσίαζε από την οικία του από τις 13/10/18, έχει εντοπιστεί και είναι καλά στην υγεία του.

Ο 36χρονος εντοπίστηκε λίγο πριν τις 5μ.μ. σήμερα, να περπατά σε δρόμο στη Λεμεσό. Στον εντοπισμό του συνέβαλε τα μέγιστα, πληροφορία που λήφθηκε στην Αστυνομία από πολίτη, ότι πρόσωπο που ομοίαζε με την περιγραφή του 36χρονου, βρισκόταν στην συγκεκριμένη περιοχή. Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν το εν λόγω πρόσωπο και διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για τον 36χρονο.

Με την συνοδεία των αστυνομικών, ο 36χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, για προληπτικούς λόγους.

Για την αίσια ολοκλήρωση της αστυνομικής επιχείρησης εντοπισμού του 36χρονου, ενημερώθηκαν άμεσα τα συγγενικά του πρόσωπα.

Για τον εντοπισμό του 36χρονου, στήθηκε από την πρώτη στιγμή που δηλώθηκε η εξαφάνισή του γιγαντιαία επιχείρηση εντοπισμού του. Η επιχείρηση αυτή έλαβε χώρα κυρίως στις επαρχίες Λευκωσίας και Λεμεσού, σύμφωνα και με τις πληροφορίες που συγκεντρώνονταν από την Αστυνομία. Στις επιχειρήσεις έλαβαν μέρος μέλη των Αστυνομικών Διευθύνσεων Λευκωσίας και Λεμεσού, της ΜΜΑΔ, αλλά και της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας, με τη χρήση ελικοπτέρου.

Η Αστυνομία Κύπρου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς όλους όσοι εργάστηκαν και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους για εντοπισμό του 36χρονου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζει επίσης στους απλούς πολίτες, για την πολύτιμη βοήθεια και προσφορά τους στο έργο των αρχών και τις ανεκτίμητες πληροφορίες που έδωσαν στην Αστυνομία, οι οποίες συνέβαλαν τα μέγιστα για την αίσια κατάληξη της περιπέτειας του 36χρονου.