Αστυνομία: Διευθετήσεις για τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο που θα παρευρεθεί το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 5.00μ.μ. στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.

Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας.

Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 15:30.

Ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

ΑΠΟΕΛ
Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν τις Δυτικές και Ανατολικές κερκίδες του Σταδίου. Ως εκ τούτου, προτρέπονται οι οπαδοί που θα εισέλθουν στις πιο πάνω κερκίδες να κατευθυνθούν στο Στάδιο χρησιμοποιώντας τα Φώτα Ορφανίδη και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στον δυτικό και νότιο χώρο στάθμευσης. Επιπρόσθετα, οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ προτρέπονται να χρησιμοποιήσουν μέρος του χώρου στάθμευσης βόρεια του Σταδίου, όπως φαίνεται στο συνημμένο σχεδιάγραμμα.

Δεν θα επιτρέπεται η διέλευση φιλάθλων της ομάδας του ΑΠΟΕΛ από τον χώρο στάθμευσης του NUEVO CAMPO προς την ανατολική, βόρεια ή δυτική κερκίδα του σταδίου, τόσο πριν την έναρξη, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα. Ως εκ τούτου, προτρέπονται οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ να αποφύγουν τη στάθμευση των οχημάτων τους στον χώρο στάθμευσης παρά το NUEVO CAMPO και παρά τη Βιομηχανική Στροβόλου στη βόρεια πλευρά που γειτνιάζει με τον αυτοκινητόδρομο για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας.

Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα θα λειτουργήσουν τα δυτικά ταμεία για τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ. Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 15:30.

ΟΜΟΝΟΙΑ
Οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα καταλάβουν τις βόρειες κερκίδες του Σταδίου. Ως εκ τούτου, προτρέπονται οι οπαδοί που θα εισέλθουν στις πιο πάνω κερκίδες να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στους χώρους στάθμευσης στην απέναντι από το ΓΣΠ πλευρά του αυτοκινητόδρομου, πλησίον του NUEVO CAMPO.

Για τους φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα υπάρξει μόνο προπώληση εισιτηρίων (ΚΟΠ) και δεν θα ανοίξουν ταμεία στο στάδιο.

Τονίζεται σε όλους ότι:

Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.

Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του Σταδίου και οπουδήποτε αλλού.

Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους και οτιδήποτε άλλο μέσο που να καλύπτει το πρόσωπο τους.

Το σκαρφάλωμα στα κάγκελα του Σταδίου δεν επιτρέπεται.

Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχθεί από το Στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

Για τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το σημείο συλλογής αντικειμένων είναι τα Βόρεια Ταμεία και για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ τα Δυτικά Ταμεία.

Όσον αφορά στη στάθμευση των οχημάτων πάνω στον νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και στα ερείσματα των δρόμων στην γύρω περιοχή του σταδίου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λευκωσίας μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 112.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά την αποχώρησή τους.

Η Κυπριακή Αστυνομία εύχεται να διεξαχθεί ένα ωραίο, συναρπαστικό και δίκαιο παιχνίδι.