Αστυνομία: Διαρρήξεις κατοικιών και κλοπές

Δύο υποθέσεις διαρρήξεων από κατοικίες και κλοπές διερευνά η Αστυνομία σε Λεμεσό και Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα, έγινε καταγγελία στην Αστυνομία από 36χρονο, ότι επιστρέφοντας στην οικία του, που βρίσκεται στην επαρχία Λευκωσίας, διαπίστωσε ότι τα φώτα ήταν αναμμένα και εντόπισε δύο άγνωστα πρόσωπα να εξέρχονται από αυτήν. Αμέσως, κλήθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν άμεσα στη σκηνή, όπου εντόπισαν τον παραπονούμενο, καθώς και μία 17χρονη, η οποία βρισκόταν εντός του οχήματος του παραπονούμενου.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, εντοπίστηκε εντός του οχήματος περιουσία που πιστεύεται ότι είναι κλοπιμαία, ενώ στη σκηνή εντοπίστηκε ένα όχημα, το οποίο όπως διαπιστώθηκε, είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο στις 18 Δεκεμβρίου, 2016 στη Λεμεσό.

Η 17χρονη συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα εναντίον 49χρονου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Περιφερειακό Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου.

Επίσης, στη Λεμεσό έγινε καταγγελία από 39χρονη, ότι μεταξύ των ωρών 4.30 μ.μ. – 7 μ.μ. χθες, άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία της και έκλεψαν μεγάλο χρηματικό ποσό από χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν στο υπνοδωμάτιό της.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή και παρέλαβαν τεκμήρια για εξετάσεις.

Η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Λεμεσού.