Αστυνομία: Ανακριτικές ομάδες για τα επεισόδια μετά τον αγώνα της Ομόνοιας

Αστυνομία: Ανακριτικές ομάδες για τα επεισόδια μετά τον αγώνα της Ομόνοιας

Δύο ανακριτικές ομάδες έχουν συσταθεί από πλευράς Αστυνομίας σε Λευκωσία και Λεμεσό με οδηγίες να διερευνήσουν τα γεγονότα γύρω από τα επεισόδια οπαδών της Ομόνοιας  και για την παραβίαση των διαταγμάτων.

Η Αστυνομία στη Λευκωσία θα διερευνήσει τα  επεισοδίωα ρίψης πετρών σε αυτοκίνητα στη Λεωφόρο Λεμεσού παρά το οίκημα του ΑΠΟΕΛ.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας,  χθες έγιναν τρεις ξεχωριστές καταγγελίες από οδηγούς ότι άγνωστοι έριξαν πέτρες σε αυτοκίνητα την ώρα που διερχόντουσαν στη λεωφόρο Λεμεσού στο ύψος του ΑΠΟΕΛ, ενώ μία καταγγελία αφορούσε επίθεση και πρόκληση σωματικής βλάβης.

Ειδικότερα, 34χρονος κατήγγειλε ότι μια ομάδα από νεαρά πρόσωπα έριξε πέτρες στο αυτοκίνητό του, στο οποίο προκλήθηκε ζημιά ύψους €500 περίπου. Επίσης, μια 41χρονη κατήγγειλε ότι ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της προκλήθηκε ζημιά από πέτρα που κτύπησε στο τζάμι του αυτοκινήτου, ενώ δεύτερη πέτρα εισήλθε εντός του οχήματος από το σπασμένο παράθυρο και την κτύπησε στο αριστερό πλευρό με αποτέλεσμα προκαλώντας της ελαφρύ μώλωπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 38χρονος κατήγγειλε ότι ενώ περνούσε με το όχημα του στο ίδιο σημείο άγνωστα πρόσωπα έριξαν πέτρα στο αυτοκίνητό του και όταν ο ίδιος κατέβηκε για να εξετάσει τη ζημιά, δέχθηκε επίθεση από ομάδα νεαρών προσώπων, οι οποίοι τον κτύπησαν στο σώμα και στο κεφάλι με ξύλα.

Ο 38χρονος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε μικρό κάταγμα αριστερού ρινικού οστού.

Διευκρίνισε ότι η ομάδα στη Λεμεσό θα διερευνήσει θέματα που αφορούν ενδεχόμενη παράβαση του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου. Στη Λεμεσό  φίλοι της Ομόνοιας συγκεντρώθηκαν για να πανηγυρίσουν στον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου.