Αστρολογικό δελτίο της ημέρας

Δευτέρα σήμερα, καινούργια εβδομάδα αρχίζει και ζητά ιδιαίτερη προσοχή στον εργασιακό χώρο, γιατι υπάρχει ο κίνδυνος να υπάρξουν λάθη, απάτες ή δυσάρεστες παραλείψεις.

Δεν θα είναι γεγονότα που θα διακινδυνεύσουν εργασιακές θέσεις, ωστόσο θα είναι άβολα και ίσως λίγο ταπεινωτικά για τα εμπλεκόμενα άτομα.

Επίσης μέσα στη μέρα ενδέχεται να προκύψει κάποια δυσάρεστη προστριβή με ένα άτομα του φιλικού ή του κοινωνικού περιβάλλοντος.

Αν επιτρέψετε σε εντάσεις ή προστριβές να κλιμακωθούν ανάμεσα σε εσάς και αγαπημένα σας άτομα, ο χωρισμός θα είναι αναπόφευκτος.

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και με την υγεία σας, γιατί δεν αποκλείεται να προκύψει αναπάντεχα κάποιο μικρό πρόβλημα, μια μόλυνση, ένας έντονος πονοκέφαλος ή κάτι αντίστοιχο χειρίσιμης φύσεως.

Όσοι είναι γεννημένοι στον αστερισμό του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, δεν πρέπει με κανένα τρόπο να αφήσετε τη σημερινή μέρα να πάει χαμένη, γιατί είναι μια από τις σημαντικότερες μέρες της ζωής σας που θα καθορίσει το μέλλον σας!

Θα αναδυθεί ένα σημαντικό γεγονός, ίσως μια συζήτηση από την οποία θα μάθετε ειδήσεις που θα αφορούν μια αντρική φιγούρα – το πιθανότερο από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα ενδέχεται να πρέπει να χειριστείτε το πείσμα ή την ισχυρογνωμοσύνη ενός κοριτσιού ή μιας νεαρής γυναίκας.

Δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε δυσκολία στην επικοινωνία ή έλλειψη κατανόησης. Αφήστε τις καταστάσεις να εξελιχθούν από μόνες τους, το καλύτερο θα είναι να μην πιέσετε τίποτα και να μην αναλάβετε καμία δράση.

Όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα να αναμένετε μια ευχάριστη συνάντηση ή συνάθροιση. Δεν θα αποτελέσει ιδιαίτερη έκπληξη το γεγονός, καθώς θα έχετε ενημερωθεί εκ των προτέρων ή θα αποτελεί μέρος μιας επαγγελματικής συνήθειας.