Αστρολογικές προβλέψεις από το κανάλι της Αρχιεπισκοπής!

Ολόκληρη εκπομπή με αστρολογικές προβλέψεις προβάλλει κάθε Δευτέρα το Mega Κύπρου, τα ενοίκια του οποίου πληρώνει ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος ο Β΄! Το …παράλογο δηλαδή σε όλο του το μεγαλείο. Άραγε ο Αρχιεπίσκοπος το γνωρίζει; Τον έχουν ενημερώσει οι ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού για την προβολή της συγκεκριμένης εκπομπής; Και αν όχι, που είναι οι συνεργάτες του για να το πράξουν; Κανείς δεν έχει πάρει είδηση πως σε εβδομαδιαία βάση το …Μεγάλο Κανάλι ασχολείται με τα μελλούμενα και τον αστρολογικό χάρτη προκαλώντας τη θυμηδία μεγάλου μέρους του τηλεοπτικού κοινού που γνωρίζει πως τα μελλούμενα του …σερβίρονται από το κανάλι της Εκκλησίας;

Για να είμαστε ακριβείς θα πρέπει να σημειώσουμε πως το Mega Κύπρου μόνο το λογότυπο του Mega Ελλάδος έχει. Τίποτα άλλο δεν συνδέσει τους δυο σταθμούς. Το μεν Mega Κύπρου έχει κάνει δικές του παραγωγές εδώ και καιρό ενώ το αδελφό Megaλο κανάλι στην Ελλάδα τις έχει σταματήσει.

Η επίμαχη εκπομπή που προβάλλετε σε εβδομαδιαία βάση στην Κύπρο και εκθέτει τον Αρχιεπίσκοπο, παρουσιάζετε κάθε Δευτέρα σε ένθετο της εκπομπής  «Νέα μέρα» και η θεματολογία της περιλαμβάνει μακροσκελείς αναλύσεις για τα ζώδια και εκτενείς αστρολογικές προβλέψεις για όλη την εβδομάδα. Η προβολή της μέσα από τη συγκεκριμένη συχνότητα πραγματικά είναι αδιανόητη….