Αστρολογία: 7 πλανήτες θα είναι ανάδρομοι αυτόν τον μήνα

Αστρολογία: 7 πλανήτες θα είναι ανάδρομοι αυτόν τον μήνα – Καταιγιστικές Εξελίξεις

7 πλανήτες θα είναι ανάδρομοι αυτόν τον μήνα – συμπεριλαμβανομένου του Ερμή .
«Ξαφνικά το 7 δεν φαίνεται.. και τόσο τυχερός αριθμός!»

Στην αστρολογία, οι ανάδρομοι πλανήτες, είναι απαραίτητο μέρος της ζωής. Παρόλο που η απλή αναφορά της λέξης «ανάδρομος» θα σας δημιουργήσει ένα σωρό άγχος, δεν υπάρχει περίπτωση να αποφύγετε το γεγονός ότι μερικές φορές, οι πλανήτες αγαπούν να κινούνται προς τα πίσω.

Στην καλύτερη περίπτωση, οι ανάδρομοι πλανήτες, είναι μια ευκαιρία να χαλαρώσουμε, να αγκαλιάσουμε την ενδοσκόπηση και να τακτοποιήσουμε ορισμένες εκκρεμότητες.

Στη χειρότερη περίπτωση ένας ανάδρομος, μπορεί να ανοίξει το δρόμο για την πιο αμήχανη και απογοητευτική κατάσταση που μπορεί να φανταστεί κανείς. Όπως και να έχει, θα επιβιώσετε! Αν αναρωτιέστε ποιοι πλανήτες είναι ανάδρομοι τον Σεπτέμβριο του 2021, πάρτε μια βαθιά ανάσα, διότι η απάντηση είναι ένα επιβλητικό «επτά».

Ναι, σωστά το διαβάσατε. Θα υπάρξουν επτά ανάδρομοι αυτόν τον μήνα και παρόλο που αυτός ο αριθμός ακούγεται γελοία μεγάλος, δεν υπάρχει λόγος να τρομάζετε. Άλλωστε, η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των ανάδρομων συμπεριλαμβάνει εξωτερικούς πλανήτες! Και στην αστρολογία, οι εξωτερικοί πλανήτες είναι ήδη ανάδρομοι σχεδόν το μισό της χρονιάς, γεγονός που καθιστά τον αντίκτυπο των ανάδρομων κινήσεών τους, λιγότερο αισθητό (τουλάχιστον στην αρχή).

Ωστόσο, υπάρχει ένας ανάδρομος που μπορεί να σας δυσκολεύει και αυτός τυχαίνει να είναι ο πιο διάσημος (ή διαβόητος) από όλους: ο ανάδρομος Ερμής. Ανεξάρτητα από αυτό όμως, το σύμπαν έχει προγραμματίσει πολλά αυτόν τον Σεπτέμβριο – ειδικά σε ό, τι αφορά τους ανάδρομους. Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε και για τους επτά:

Πλούτωνας (27 Απριλίου – 6 Οκτωβρίου)

Όταν ο Πλούτωνας – πλανήτης του θανάτου και της αναγέννησης – γυρίζει ανάδρομος, ξεκινά μια εποχή εσωτερικής μεταμόρφωσης. Ο ανάδρομος Πλούτωνας έχει έναν τρόπο να σας ενθαρρύνει να αφήσετε σιγά σιγά κάτι, για να μπορέσετε να κάνετε χώρο για κάτι καινούργιο. Ο Πλούτωνας είναι επίσης ένας πλανήτης που κυβερνά τον έλεγχο, τη χειραγώγηση και τις πιο σκοτεινές παρορμήσεις σας – και όταν σταθμεύει ανάδρομα, αυτές οι δυναμικές δομές αποκαλύπτονται. Μερικές φορές μάλιστα…. αποσυναρμολογούνται κιόλας!

Κρόνος (23 Μαΐου – 10 Οκτωβρίου)

Ο Κρόνος είναι ένας απίστευτα βαρύς πλανήτης που ενθαρρύνει την ευθύνη, την πειθαρχία και την ωριμότητα. Όταν ο Κρόνος κινείται προς τα εμπρός απαλλαγμένος από τις επιβαρύνσεις της φαινομενικής ανάδρομης κίνησης, έχει τον τρόπο του να θεσπίζει το Νόμο. Ωστόσο, όταν ο Κρόνος είναι ανάδρομος, οι κανόνες γίνονται πιο χαλαροί καθώς αυτός ο πλανήτης κάνει ένα διάλειμμα από τον έντονο έλεγχο του. Ο ανάδρομος Κρόνος, μπορεί να σας βοηθήσει να επανεξετάσετε την εργασιακή σας ηθική και να αναλογιστείτε τις προσπάθειές σας.

Δίας (20 Ιουνίου – 18 Οκτωβρίου)

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης, της περιπέτειας, της σοφίας και του αυθορμητισμού. Όταν ο Δίας μπαίνει στο δωμάτιο, δεν γίνεται παρά να τον προσέξουν. Κάνει τα πράγματα πιο δυνατά, πιο έντονα και πιο βελτιωμένα. Όταν όμως ο Δίας είναι ανάδρομος, η αγριάδα του γίνεται πιο ήμερη και η φλόγα του μετριάζεται. Ωστόσο, ο ανάδρομος Δίας έχει επίσης έναν τρόπο να ενθαρρύνει την εσωτερική σας ανάπτυξη και την επέκταση της πνευματικής σας πλευράς.

Ποσειδώνας (25 Ιουνίου – 1 Δεκεμβρίου)

Δεν υπάρχει πλανήτης πιο ονειροπόλος από τον Ποσειδώνα! Εξάλλου, αυτός ο πλανήτης κυριαρχεί στη φαντασία, τη διαίσθηση, το υποσυνείδητό σας και στην ικανότητά σας να ξεπερνάτε την πραγματικότητα. Ωστόσο, ο Ποσειδώνας έχει επίσης έναν τρόπο να σας κάνει να πιστεύετε σχεδόν σε οτιδήποτε, καθώς μπορεί παράλληλα να είναι αρκετά απατηλός και αποπροσανατολιστικός. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ποσειδώνα, μερικές από αυτές τις ψευδαισθήσεις μπορεί να εξαφανιστούν, δίνοντάς σας μια βαθύτερη αίσθηση σαφήνειας, για την αλήθεια που σας περιβάλλει.

Χείρων (15 Ιουλίου – 19 Δεκεμβρίου)

Ο Χείρωνας είναι ένας πλανήτης (στην πραγματικότητα ένας αστεροειδής) που συνδέεται εγγενώς με την ευπάθεια και την ανασφάλειά σας. Έχει έναν τρόπο να αποκαλύπτει τις εσωτερικές σας πληγές, αλλά έχει επίσης και τον τρόπο να σας δείξει πώς να τις επουλώσετε. Όταν ο Χείρωνας είναι ανάδρομος, σας ενθαρρύνει να σκάψετε βαθιά στην καρδιά σας, για να αγκαλιάσετε τους συναισθηματικούς αγώνες που αγνοήσατε. Αυτή η αναδρομή, θα μπορούσε να είναι μια απίστευτα θεραπευτική εμπειρία!

Ουρανός (19 Αυγούστου – 18 Ιανουαρίου 2022)

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης του απρόβλεπτου, της ατομικότητας και της φουτουριστικής σκέψης. Αυτός ο πλανήτης είναι πάντα δύο βήματα μπροστά από τις καταστάσεις, ρίχνοντας κεραυνούς αλλαγής όπου κρίνει σκόπιμο. Ωστόσο, όταν ο Ουρανός είναι ανάδρομος, η ένταση της αστάθειας γίνεται πιο υποτονική. Αντίθετα, ο ανάδρομος Ουρανός ενθαρρύνει την εσωτερική αλλαγή καθώς βρίσκετε το θάρρος να αγκαλιάσετε την αυθεντική σας προσωπικότητα. Στο τέλος της ημέρας αυτή η αναδρομή… αφορά την εκμάθηση της ανεξαρτησίας.

Ερμής (27 Σεπτεμβρίου – 18 Οκτωβρίου)

Ο ανάδρομος Ερμής είναι πιθανώς ο ανάδρομος για τον οποίο θα παραπονεθείτε περισσότερο. Όταν ο πλανήτης της επικοινωνίας, της λογικής και των σταθμών μεταφοράς είναι ανάδρομος, όλα έχουν έναν τρόπο να εκτροχιάζονται. Έχετε την τάση να λέτε το λάθος πράγμα τη λάθος στιγμή, να ξεχνάτε σημαντικά ραντεβού και να αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις και δυσλειτουργίες. Τελικά, ο ανάδρομος Ερμής δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε νέα έργα. Ωστόσο, είναι η τέλεια ευκαιρία να επιστρέψετε για να ολοκληρώσετε, ό, τι έχετε αφήσει μισοτελειωμένο.