Αστρολογία: 3 ζώδια επηρεάζονται από τη Νέα Σελήνη Σεπτεμβρίου

Αστρολογία: 3 ζώδια επηρεάζονται από τη Νέα Σελήνη Σεπτεμβρίου

Αν οργανώνετε το σπίτι σας ή ανανεώνετε την γκαρνταρόμπα σας τελευταία, αυτό οφείλεται στη νέα σελήνη του Σεπτεμβρίου, που συμβαίνει στις 6 Σεπτεμβρίου.

Αυτή η φάση του φεγγαριού, λαμβάνει χώρα στο συστηματικό και μεθοδικό ζώδιο της Παρθένου!

Οπότε αν συνήθως δυσκολεύεστε να ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας στη δουλειά…. πιθανότατα θα είστε ένα από τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη νέα σελήνη του Σεπτεμβρίου 2021.

Από τη φύση τους οι Παρθένοι, είναι οργανωτές και προγραμματιστές που λατρεύουν να βρίσκουν λύσεις σε κάθε είδους πρόβλημα, ακόμη κι αν δεν είναι δικό τους. Αν είστε πεισματάρηδες, μπορεί να μη θέλετε να συμμορφωθείτε. Με τη νέα σελήνη της Παρθένου, θα κατανοήσουμε πώς οι καθημερινές μας επιλογές, οδηγούν στους μεγαλύτερους στόχους μας.

Εν τω μεταξύ ο Άρης, ο πλανήτης της δύναμης, της επιθετικότητας και του πάθους, που βρίσκεται στην Παρθένο, θα δημιουργήσει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, τον πλανήτη της πρωταρχικής ενέργειας, στο συναδελφικό εργατικό ζώδιο της γης, τον Αιγόκερω. Οι όψεις δείχνουν τη σχέση μεταξύ των πλανητών… οπότε όταν οι πλανήτες σχηματίζουν τρίγωνο, να περιμένετε μια συγχώνευση αρμονικής ισορροπίας.

Αυτή η συγκεκριμένη όψη σας παροτρύνει να κάνετε μια σοβαρή προσπάθεια αναδιοργάνωσης της ζωής σας. Νέες και συναρπαστικές ευκαιρίες θα έρθουν στο δρόμο σας, αλλά μόνο αν είστε διατεθειμένοι να εργαστείτε.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε αν είστε ένα από τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη νέα σελήνη του Σεπτεμβρίου 2021.

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Ας είμαστε ειλικρινείς, Κριοί! Έχετε την τάση να είστε εξαιρετικά αντιδραστικοί. Αυτή τη στιγμή, η παρορμητικότητα και οι αντιδράσεις σας τίθενται υπό αμφισβήτηση όταν αφορούν τον έκτο σας Οίκο – αυτόν της ρουτίνας. Τα δίνετε όλα όταν πρόκειται για τους στόχους σας, αλλά οι μικρολεπτομέρειες μπορούν να χαθούν κατά τη διάρκεια της έντονης δραστηριοποίησης για την επιδίωξη των στόχων σας.

Με την επιρροή της σχολαστικής Παρθένου, προκαλείστε να αξιολογήσετε τις λεπτομέρειες των έργων σας. Είναι όμως σημαντικό να διατηρήσετε τις προτεραιότητές σας σε μια σειρά. Μπορεί να έχετε κίνητρο από την ορατή πρόοδο που κάνετε, αλλά να ξέρετε ότι τα μικρότερα ορόσημα είναι αυτά που σας βοηθούν να προχωρήσετε μπροστά.

Αυτό το νέο φεγγάρι θέλει να διοχετεύσετε μια πιο πειθαρχημένη προσέγγιση στη ζωή σας, Διατηρήστε το κίνητρό σας θέτοντας μικρούς στόχους που μπορείτε να τους κατακτήσετε.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)

Υδροχόοι, αυτή η νέα σελήνη φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, κοινώς γνωστό ως Οίκο της απώλειας, του σεξ και του θανάτου. Από τη φύση σας, παλεύετε για την διέγερση των γύρω σας, όμως τείνετε να έχετε μια δύσκολη σχέση μαζί τους, σε πνευματικό επίπεδο.

Η νέα σελήνη στην Παρθένο σας ζητά να επανεκτιμήσετε και να εγκαταλείψετε τη νοοτροπία, πως κανείς δεν σας καταλαβαίνει. Ενώ το πάθος σας εκφράζεται με ανθρωπισμό, συχνά απομακρύνεστε, καθιστώντας δύσκολο το να δεσμευτείτε να είστε παρόντες. Θα πιεστείτε για να συνδεθείτε με τους άλλους με τέτοιο τρόπο, που θα σας κάνει να είστε ουσιαστικά παρόντες στις ανάγκες τους!

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Το νέο φεγγάρι μετακομίζει στον Οίκο των συνεργασιών σας! Και η ικανότητά σας να συνεργάζεστε με τους άλλους βρίσκεται στο επίκενρο. Είστε απίστευτα δημιουργικοί και κάνετε μεγάλα όνειρα, αλλά αυτή η νέα σελήνη πρόκειται να συνδεθεί ξανά με την επίγεια σφαίρα. Λόγω της ονειρικής φύσης σας, έχετε υψηλές και μερικές φορές μη ρεαλιστικές προσδοκίες από τους συνεργάτες σας!

Όμως αυτό το νέο φεγγάρι σας ωθεί να επανεκτιμήσετε την εργασιακή σας ηθική και να παραμείνετε επιμελείς στις λίστες υποχρεώσεών σας. Πειραματιστείτε με τον τρόπο που εκπληρώνετε τις ευθύνες σας για να πετύχετε μια ισορροπία… μεταξύ πειθαρχίας και τέχνης!