Αστρολογία – 2021: Τι επιφυλάσσει για το ζώδιό σας

Αστρολογία – 2021: Τι επιφυλάσσει για το ζώδιό σας

Η αστρολογία του 2020 ήταν έντονη! Ευτυχώς όμως, πρόκειται να ευνοηθούμε από την ενεργειακή δύναμη της καινούργιας χρονιάς. Φυσικά κάθε νέα χρονιά, παρουσιάζει μια καινούργια σειρά αστρολογικών γεγονότων.

Μια λαμπρή νέα παρτίδα ωροσκοπίων, για κάθε ζώδιο. Κατά τη διάρκεια αυτών των αβέβαιων στιγμών, είναι χρήσιμο να έχετε μια κοσμική ενημέρωση σχετικά με το τι ατμόσφαιρα θα επικρατεί στο ζώδιό σας την επόμενη χρονιά.

Τι πρέπει να περιμένουμε από τους πλανήτες το 2021;

Λοιπόν, έχουμε πολλή αέρινη ενέργεια στα χέρια μας. Ο Δίας και ο Κρόνος, που και οι δύο μετακινούνται στο καινοτόμο ζώδιο του Υδροχόου τον Δεκέμβριο του 2020. Θεωρούνται «κοινωνικοί πλανήτες» στην αστρολογία, καθώς βρίσκονται μεταξύ των προσωπικών εσωτερικών πλανητών και των μακρινών εξωτερικών πλανητών.

Έχοντας συναντηθεί και οι δύο στον προοδευτικό Υδροχόο, θα ταρακουνήσουν τις δομές της κοινωνίας μας και θα μας βοηθήσουν να υιοθετήσουμε μια πιο ανθρωπιστική προοπτική, με ουσιαστική συνεργασία ανάμεσα μας.

Πρέπει μόνο να προσέξετε ιδιαίτερα, τις εντάσεις που θα μεταφέρει μια σειρά τετραγώνων ανάσα σε Κρόνο και Ουρανό. Το Φεβρουάριο, τον Ιούνιο και το Δεκέμβριο, καθώς θα προκαλέσουν τριβή ανάμεσα στις παραδόσεις του παρελθόντος και στις φουτουριστικές καινοτομίες.

Ο Βόρειος δεσμός, που αντιπροσωπεύει τη μοίρα του μέλλοντος μας, βρίσκεται στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων την επόμενη χρονιά και μας διδάσκει να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις παραμικρές λεπτομέρειες.

Οι ανάδρομοι περίοδοι του Ερμή το 2021, κάνουν αντιθέσεις μέσα από τα ζώδια του αέρα, στους Διδύμους, τον Ζυγό και τον Υδροχόο. Αυτές οι οπισθοδρομήσεις μας ζητούν να επικεντρωθούμε σε θέματα εταιρικών σχέσεων, επικοινωνίας, ανταλλαγής πληροφοριών και συνεργασίας με άλλους.

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Μαθαίνετε πώς να συνεργάζεστε με τους άλλους και να δημιουργείτε πιο θετικό και διαρκή αντίκτυπο με τα άτομα που συναναστρέφεστε Κριέ. Εστιάζετε επίσης σε συνεργασίες προσωπικού επιπέδου- μαθαίνετε να είστε καλύτερος φίλος και ισχυρότερος ομαδικός παίκτης. Το 2021 μπορείτε να ασχοληθείτε με έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό ή με τον εθελοντισμό, καθώς βρίσκετε σημαντικούς τρόπους για να ανταποδώσετε και να κάνετε τη διαφορά…. για τους άλλους.

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Αυτή είναι μια τεράστια χρονιά για την καριέρα σας, Ταύρε. Επεκτείνετε την εμβέλεια και την επαγγελματική σας προβολή, ενώ μαθαίνετε πού θέλετε να καταλήξετε επαγγελματικά. Μερικές απροσδόκητες αναταραχές θα οδηγήσουν την καριέρα σας σε μια νέα κατεύθυνση, οπότε η ανάληψη υπολογισμένων κινδύνων είναι απαραίτητη. Μέχρι το τέλος του 2021, θα έχετε μια πλούσια εμπειρία που θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε επαγγελματικά.

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)

Το 2021 είναι μια χρονιά που θα να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, Δίδυμοι. Είτε ταξιδεύετε, προωθείτε την εκπαίδευσή σας είτε κυνηγάτε μια από τις μακροχρόνιες φιλοδοξίες σας, θα αναζητάτε γνώση και ψυχική διέγερση, σε όλες τις προσπάθειές σας. Βάλτε μεγάλους στόχους – δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείτε να κάνετε… αν αφοσιωθείτε σ’ αυτό. Οι φιλοσοφικές σας πεποιθήσεις αλλάζουν μορφή….κι ενώ μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιους υπαρξιακούς αγώνες μέσα στο χρόνο, θα βρείτε άνεση στη σοφία που αποκτάτε.

Καρκίνος (21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)

Τα όρια θα είναι ιδιαίτερα σημαντικά φέτος, Καρκίνε για σας. Σαν άτομα πρόθυμα να κάνουν θυσίες για τους άλλους, είναι εύκολο να χάσετε τον εαυτό σας σε συναισθηματικά φορτισμένες εμπλοκές. Ωστόσο, έχετε δρόμο μπροστά σας για τη δική σας ανάπτυξη.. οπότε δεν μπορείτε να ασχολείστε με τα ζητήματα των άλλων. Δώστε προτεραιότητα στη δική σας επούλωση φέτος, δουλεύοντας τα ζητήματά σας, αναζητώντας κλείσιμο των συναισθηματικών σας εκκρεμοτήτων…. και βρείτε τρόπους να νιώθετε ασφαλείς μέσα από την ευπάθειά σας.

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Το μυαλό σας είναι στον έρωτα και τις συνεργασίες φέτος, Λέοντα. Η επικοινωνία καταλαμβάνει την πρώτη θέση στις πιο στενές σχέσεις σας – μαθαίνετε πώς να αγκαλιάζετε τη δικαιοσύνη και να συμβιβάζεστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα… ενώ ταυτόχρονα εκφράζετε τις ανάγκες σας. Θα υπάρξουν επίσης ευκαιρίες για την προσαρμογή της δυναμικής ισχύος και των ρόλων που θα παίξετε στις σχέσεις σας. Αναζητήστε την καριέρα σας αποσπώντας την προσοχή σας από τις προσωπικές σας σχέσεις…. και εστιάστε στην ισορροπία της επαγγελματικής και της προσωπικής σας ζωής.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Αν δεν έχετε εξετάσει μέχρι τώρα τα τελετουργικά αυτοεξυπηρέτησης ή τις καθημερινές σας συνήθειες, το 2021 σας προσφέρει την ευκαιρία να αναζωογονήσετε την καθημερινότητά σας. Ελάτε σε επαφή με αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε δυνατοί, υγιείς και εγκρατείς. Μπορείτε να προσαρμόσετε την ατζέντα σας εξοικονομώντας περισσότερο χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Συγχρονίζετε τώρα τις ενέργειες του μυαλού, του σώματος και του πνεύματός σας.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)

Αυτή είναι μια υπέροχη χρονιά για την ανάπτυξη του εσωτερικού σας παιδιού και την κατανόηση όσων σας φέρνουν χαρά, Ζυγέ. Μαθαίνετε περισσότερα για την έμπνευση και τη δημιουργική σας διαδικασία! Γι’ αυτό να είστε υπομονετικοί με τον εαυτό σας καθώς προσπαθείτε να βρείτε τρόπους για να μπορέσετε να εκφράσετε ό, τι είναι στην καρδιά σας. Υπάρχουν επίσης ατελείωτες ευκαιρίες για ρομαντισμό το 2021. Οπότε ενώ μπορεί να αντιμετωπίσετε βαθύτερα συναισθήματα από όσα αρχικά διαπραγματευτήκατε, θυμηθείτε ότι είναι όλα μέρος της διαδικασίας.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)

Είστε εστιασμένοι στο να βρείτε το καταφύγιο σας και να δημιουργήσετε ένα συναισθηματικό δίχτυ ασφαλείας φέτος, Σκορπιέ. Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί με την προσπάθεια να κάνετε τη ζωή σας πιο άνετη και πιο ασφαλής. Μπορεί όμως να κάνετε προσαρμογές και στον στενό φιλικό σας κύκλο για να επιλέξετε πιο αξιόπιστα άτομα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι σημαντικό να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε ταρακουνάει τα προσωπικά σας θεμέλια.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Θα είναι μια πολυάσχολη, συναρπαστική χρονιά σε ό,τι αφορά την επικοινωνία σας, Τοξότη. Μαθαίνετε να είστε περισσότερο παρόντες και να προσέχετε τους ανθρώπους και τις καταστάσεις του άμεσου περιβάλλοντός σας, κάτι που θα κάνει τις καθημερινές σας αλληλεπιδράσεις, πιο ικανοποιητικές. Θα ανακαλύψετε επίσης ευκαιρίες να συνδεθείτε μέσω διαδικτύου με αποτέλεσμα αυτή η χρονιά, να είναι μια χρονιά γεμάτη καινούργιες φιλίες. Να είστε μόνο προσεκτικοί, σχετικά με τον τρόπο που εκφράζεστε και προσπαθήστε να είστε προσγειωμένοι.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Το 2021 σας ζητά να σκεφτείτε τι ακριβώς εκτιμάτε, Αιγόκερε. Είναι μια υπέροχη περίοδος στη ζωή σας για να δημιουργήσετε ή να ανανεώσετε τον προσωπικό σας προϋπολογισμό και να καταγράψετε την οικονομική σας κατάσταση. Μπορεί να είναι μια χρονιά με μεγάλες δαπάνες, αλλά θα μπορούσε να είναι και χρονιά μεγάλων κερδών και εξοικονόμησης… αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας. Φροντίστε να περιποιείστε τον εαυτό σας όλη τη χρονιά….για να γιορτάσετε την πρόοδό σας.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)

Καθώς μπαίνουμε στην εποχή του Υδροχόου, βρίσκεστε σε μια εποχή τεράστιας προσωπικής ανάπτυξης και αναταραχής. Επαναπροσδιορίζετε τον εαυτό σας αναλύοντας πώς παρουσιάζεστε στον κόσμο, πώς η καριέρα σας μπορεί να αντικατοπτρίζει ποιος είστε και ποιες εντυπώσεις αφήνετε στους ανθρώπους γύρω σας. Ενώ το 2021 μπορεί να σας προκαλέσει κάποιες κρίσεις ταυτότητας, θα έχετε ισχυρότερη αίσθηση για το ποιοι είστε…. και για το τι υποστηρίζετε.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Ο φυσικά ονειροπαρμένος εαυτός σας αισθάνεται βαθιά συνδεδεμένος με τις φαντασιώσεις του κατά τη διάρκεια του 2021, Ιχθύες. Αντί να χαθείτε όμως στην ομίχλη της φαντασίας σας, βρείτε τρόπους να συνδέσετε τα πνευματικά σας οράματα με την καθημερινή σας ζωή. Αυτή είναι μια υπέροχη χρονιά για να δώσετε προτεραιότητα σε μια βαθύτερη σύνδεση μυστικιστικής πρακτικής… οπότε ξεκινήστε να διαβάζετε πνευματικά βιβλία, κάντε διαλογισμό ή τελειοποιήστε την τέχνη της ανάγνωσης καρτών ταρώ.