Αστρολογία: 20 ζευγάρια που θα μείνουν μαζί το 2019 – Ποιά 5 χωρίζουν;

Αστρολογία: 20 ζευγάρια που θα μείνουν μαζί το 2019 – Ποιά 5 χωρίζουν;

Το 2019 θα φέρει ευλογίες, ευημερία και το τέλος του κύκλου των δυσκολιών και του αρνητισμού.

Όσον αφορά τον έρωτα τη χρονιά που έρχεται, κάποιοι αστρικοί συνδυασμοί ταιριάζουν καλύτερα από άλλους.

Ενώ υπάρχουν αυτοί που θα έχουν αρκετή χημεία και βρίσκουν την ευτυχία ο ένας στο πλευρό του άλλου, υπάρχουν κι αυτοί που πιθανώς δεν πρόκειται να μείνουν μαζί το 2019.

Τι κάνει δύο ζώδια συμβατά; Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών γούστων, των προτιμήσεων και των αντιπαθειών, των καλών και κακών συνηθειών, των δυνάμεων και των αδυναμιών. Όταν ενώνονται δύο άνθρωποι με διαφορετικές προσωπικότητες, ο ένας συμπληρώνει τον άλλον ή όχι. Και τα ζώδια αυτά που βγάζουν τον καλύτερο εαυτό του άλλου είναι αυτά που πιθανώς θα μείνουν μαζί, όχι μόνο το 2019, αλλά και για τα επόμενα χρόνια.

Μερικές φορές είναι οι ομοιότητες ανάμεσα στα αστρικά ζευγάρια που τα κάνουν συμβατά. Και, είτε το πιστεύετε είτε όχι, κάποιες φορές οι διαφορές τους είναι αυτές που τους φέρνουν μαζί και τους βοηθούν να βρουν την ικανοποίηση. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε ποιοι αστρικοί συνδυασμοί θα μείνουν μαζί το 2019 και ποιοι δεν έχουν καλές προοπτικές.

25.  Οι Ιχθύες και οι Τοξότες θα βρουν κοινό έδαφος

Τα πράγματα φαίνονται θετικά για τους Ιχθύς και τους Τοξότες το 2019. Στην περίπτωση τους, αυτά τα δυο ζώδια έχουν και τα σωστά κοινά και τις σωστές διαφορές που τα κάνουν συμβατά. Και τα δυο ζώδια είναι πνευματικά και περίεργα για τον κόσμο, έτσι μπορεί να έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Και παράλληλα, η διαφορά τους είναι ότι ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς με αρκετή οξυθυμία, ενώ οι Ιχθύες είναι πιο χαλαρά ζώδια του νερού. Ωστόσο, είναι και τα δυο συναισθηματικά και τους αρέσει να εκφράζουν τα συναισθήματά τους.

24. Οι Δίδυμοι και οι Κριοί θα βρουν περιπέτειες

Σε μια σχέση ανάμεσα στους Διδύμους και τους Κριούς, είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει πολλή περιπέτεια. Αυτά τα δυο ζώδια είναι αρκετά όμοια στο γεγονός ότι τους αρέσει να βγαίνουν εκεί έξω και να βιώνουν τα καλύτερα που έχει να προσφέρει η ζωή. Σκέφτονται παρόμοια, επίσης, καθώς δεν σχεδιάζουν τα πάντα και σπάνια κοιτάνε κάτω πριν πηδήξουν. Το ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά που έχουν και οι δυο δεν θα καταστρέψουν τη σχέση τους, αλλά θα κάνουν σίγουρα πιο ενδιαφέροντα τα πάντα!

23. Οι Σκορπιοί και οι Ταύροι θα φέρουν ισορροπία ο ένας στη ζωή του άλλου

Οι Σκορπιοί και οι Ταύροι μοιάζουν τελείως διαφορετικά ζώδια και αυτό συμβαίνει γιατί είναι. Στον Σκορπιό αρέσει το δράμα, ενώ στον Ταύρο η ευκολία. Και ο Ταύρος προτιμά τον υλικό κόσμο, ενώ ο Σκορπιός συνήθως ενδιαφέρεται για θέματα που είναι λίγο πιο βαθιά. Αλλά αυτές οι διαφορές είναι που θα τους φέρουν κοντά και θα τους βοηθήσουν να μείνουν μαζί το 2019. Ο Σκορπιός θα βοηθήσει τον Ταύρο να δει την ευρύτερη εικόνα, ενώ ο Ταύρος θα βοηθήσει τον Σκορπιό να χαλαρώσει.

22. Για τους Κριούς και τους Παρθένους, τα αντίθετα έλκονται

Οι Σκορπιοί και οι Ταύροι ταιριάζουν γιατί είναι αντίθετοι και το ίδιο ισχύει και για τους Κριούς και τους Παρθένους. Αυτά τα δυο ζώδια δεν θα μπορούσαν να είναι πιο διαφορετικά: Οι Κριοί είναι αυθόρμητοι και οι Παρθένοι πολύ συγκρατημένοι. Ενώ η προσέγγισή τους στη ζωή μπορεί να διαφέρει, οι αξίες τους είναι παρόμοιες. Και τα δυο αυτά ζώδια είναι φιλόδοξα και γεμάτα ακεραιότητα. Θέλουν και τα δυο να είναι το καλύτερο που μπορούν και θα πιέσουν ο ένας τον άλλον να φτάσει στην κορυφή, ενώ στην πορεία μαθαίνουν πράγματα.

21. Οι Ζυγοί και οι Ταύροι έρχονται από το ίδιο μέρος

Οι Ζυγοί και οι Ταύροι, απ’ την άλλη, θα καταλήξουν μαζί για πολλά χρονιά λογικά, καθώς έχουν τόσα πολλά κοινά. Και στους δυο αρέσει η πολυτέλεια, είτε πρόκειται για φαγητό

είτε για ψώνια, και τους αρέσει η κοινωνικοποίηση, να περιβάλλονται από άλλους. Κανένα από τα δυο δεν πρόκειται να ανεχτεί κάποιον που δημιουργεί πολύ αχρείαστο άγχος στη ζωή τους και αρέσει και στους δυο να ακολουθούν τη ροή και να είναι όσο το δυνατόν πιο δεκτικοί. Η σχέση τους είναι όσο κοντά στην τελειότητα γίνεται.

20. Οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο

Ενώ αυτά τα δυο ζώδια μπορεί να προσεγγίζουν διαφορετικά τα πράγματα, τελικά ξεκινούν από το ίδιο μέρος και θέλουν τα ίδια πράγματα στη ζωή τους, και γι’ αυτό τείνουν να σχηματίζουν πολύ καλές σχέσεις. Είναι και τα δυο πολύ συναισθηματικά! Οι περισσότεροι που ξέρουν κάποιον Καρκίνο μπορούν να καταθέσουν ότι έχει μια ευάλωτη πλευρά, αλλά ο Σκορπιός φαίνεται πολύ σκληρός. Αλήθεια, ο Σκορπιός θέλει απλώς να τον αγαπούν και να τον λατρεύουν όσο κι ο Καρκίνος.

19. Οι Δίδυμοι και οι Τοξότες θα δουλέψουν μαζί

Καθώς έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα, μια σχέση ανάμεσα σε έναν Δίδυμο και έναν Τοξότη θα είναι όνειρο. Θα είναι εύκολη και για τους δυο, αν και οι ισχυρές προσωπικότητές τους θα τους φέρνουν σε διαμάχες κατά καιρούς. Ο Τοξότης μπορεί να είναι λίγο πιο ήσυχος από τον Δίδυμο, αλλά και οι δυο αγαπούν την ιδέα να εξερευνούν νέα μέρη και να βιώνουν νέες εμπειρίες. Αυτοί οι δυο θα συνοδεύσουν ο ένας τον άλλο έξω από τη ζώνη άνεσής του και θα περάσουν υπέροχα στην πορεία.

18. Οι Ιχθύες μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που χρειάζονται οι Καρκίνοι

Δυο ζώδια του νερού, οι Ιχθύες και οι Καρκίνοι, είναι φτιαγμένα από το ίδιο υλικό. Και λόγω αυτού, είναι πολύ πιθανό να συμπληρώσουν ο ένας τις ανάγκες του άλλου το 2019. Οι Καρκίνοι χρειάζονται κάποιον που θα τους παρέχει άνευ όρων αγάπη και κατανόηση και που δεν θα απαντά ποτέ επικριτικά. Οι Ιχθύες τυχαίνει να είναι το λιγότερο επικριτικό ζώδιο στην αστρολογία και είναι πολύ καλοί στο να κάνουν τους άλλους να νιώθουν ότι τους αγαπούν και τους εκτιμούν. Και παράλληλα, οι Καρκίνοι κακομαθαίνουν τους Ιχθύς και τους αγαπούν όπως θέλουν κρυφά να τους αγαπούν.

17. Υδροχόοι και Τοξότες, απλώς καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο

Μπορεί να μην υπάρχουν άλλα ζώδια πιο όμοια από τους Υδροχόους και τους Τοξότες. Ενώ έχουν τις διαφορές τους, καταλαβαίνουν επίσης ο ένας τον άλλο με έναν τρόπο που κανείς άλλος δεν μπορεί. Αυτά τα δυο ζώδια προσεγγίζουν τις σχέσεις με τον ίδιο τρόπο και γι’ αυτό είναι και τόσο καλός συνδυασμός. Δεν τους αρέσει να τους ελέγχουν και έτσι δεν είναι περιοριστικοί. Δίνουν στους συντρόφους τους χώρο, γιατί εκτιμούν τον χώρο. Ο Τοξότης μπορεί να είναι λίγο πιο συναισθηματικός και εκφραστικός, αλλά μπορούν να συμβιβάσουν τις διαφορές τους.

16. Λέοντες και Αιγόκεροι, μπορούν να κάνουν ο ένας τον άλλο χαρούμενο

Ένα από τα καλύτερα πράγματα στις σχέσεις είναι ότι έχεις κάποιον δίπλα σου που μπορεί να σου γνωρίσει μια τελείως νέα οπτική προς τη ζωή και αυτό ακριβώς είναι που συμβαίνει στη σχέση ενός Λέοντα με έναν Αιγόκερω. Αυτά τα δυο ζώδια είναι αρκετά διαφορετικά. Ο Αιγόκερως είναι όλο δουλειά και καθόλου παιχνίδι, ενώ ο Λέων είναι ουσιαστικά το ακριβώς αντίθετο. Ωστόσο, μπορούν να μάθουν ο ένας τον άλλο να μην βρίσκονται τόσο στα άκρα. Ο Αιγόκερως, μόλις περάσει χρόνο με τον Λέοντα, θα μάθει να χαλαρώνει. Με την ίδια λογική, ο Λέοντας θα πάρει τα πράγματα πιο σοβαρά μετά από μερικά ραντεβού με έναν Αιγόκερω.

15. Ο Ταύρος θα κάνει τον Καρκίνο να νιώσει ασφάλεια

Ο Καρκίνος χρειάζεται πραγματικά έναν σύντροφο που μπορεί να του παρέχει ασφάλεια, από την άποψη ότι δεν θέλει να κάνει υποθέσεις για τη σχέση του. Ο Ταύρος τυχαίνει να είναι το πιο αξιόπιστο ζώδιο στην αστρολογία και δεν κάνει ποτέ το ταίρι του να νιώθει ότι δεν ξέρει πού βαδίζει ή αν η σχέση του θα υπάρχει και αύριο. Λόγω αυτού, αυτοί οι δυο θα μείνουν μαζί το 2019. Ο Καρκίνος ξέρει πάντα πώς να φροντίζει το ταίρι του και να διασφαλίζει ότι πληρούνται οι ανάγκες του, όπως ακριβώς θέλει ο Ταύρος.

14. Οι Ζυγοί και οι Παρθένοι θα περάσουν καλά μαζί

Σίγουρα σε κάποια πράγματα οι Παρθένοι και οι Ζυγοί είναι τελείως διαφορετικοί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σχηματίζουν μια όμορφη σχέση. Για την ακρίβεια, η σχέση του είναι αρκετά καλή! Με τη σοφία του Ζυγού και την ειλικρίνεια του Παρθένου, θα κάνουν μερικές ενδιαφέρουσες συζητήσεις και θα μπορέσουν να έρθουν κοντά σε βαθύτερο επίπεδο. Το ένα πράγμα που θα τους φέρει κοντά και θα τους κρατήσει μαζί είναι η αίσθηση αφοσίωσής τους. Και τα δυο ζώδια είναι πιστά και άξια εμπιστοσύνης και εκτιμούν αυτές τις αξίες και στους συντρόφους τους.

13. Ο Αιγόκερως και ο Υδροχόος μπορούν να ικανοποιήσουν ο ένας τις ανάγκες του άλλου

Από πολλές πλευρές ο Αιγόκερως και ο Υδροχόος μοιάζουν αρκετά. Και οι δυο έχουν κλειστές προσωπικότητες και προτιμούν να κρατούν μέσα τους τα συναισθήματά τους απ’ το να ξεσπούν. Και οι δυο μπορεί να φαίνονται απόμακροι, ενώ στην πραγματικότητα νοιάζονται πολύ για τον άνθρωπο που έχουν δίπλα τους. Καθώς μοιάζουν πολύ σε αυτά τα θέματα, θα κατανοούν ο ένας τον άλλο και δεν θα τον παρεξηγούν, όπως μπορεί να κάνουν τα υπόλοιπα ζώδια όταν είναι με κάποιον που μοιάζει πιο ψυχρός.

12. Οι Δίδυμοι και οι Ιχθύες έχουν την ευλογία των άστρων

Για τους Ιχθύς και τους Διδύμους, το μέλλον φαίνεται σίγουρα πολλά υποσχόμενο. Θα υπάρξουν θέματα που θα πρέπει να δουλέψουν και οι δυο, όπως οι Δίδυμοι να μάθουν να τηρούν τις υποσχέσεις τους και οι Ιχθύες να αντιστέκονται στον πειρασμό να φλερτάρουν. Αλλά έχουν υπέροχη χημεία που τους κρατά ενωμένους. Και τα δυο αυτά ζώδια είναι παθιασμένα και μπορούν να περνάνε τις νύχτες συζητώντας για τα πάντα μέχρι να βγει ο ήλιος. Κανείς απ’ τους δυο δεν μπορεί να είναι με κάποιον αδιάφορο ή βαρετό, και γι’ αυτό ίσως έλκονται ο ένας απ’ τον άλλο.

11. Οι Τοξότες και οι Κριοί θα είναι ίσοι σύντροφοι

Τα δυο ζώδια της φωτιάς, ο Τοξότης και ο Κριός, θα λειτουργούν σαν ομάδα. Σε κανένα από τα δύο δεν αρέσει να δίνει τη θέση του αρχηγού σε μια σχέση, έτσι θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να μοιράζονται την ευθύνη. Αλλά μόλις τον βρουν, θα απολαύσουν πολύ τον χρόνο με κάποιον που τους μοιάζει τόσο πολύ. Και στους δυο αρέσει να είναι ενεργητικοί και να περνάνε καλά και θα έχουν πολλές παρόμοιες ιδέες για ραντεβού.

10. Οι Κριοί και οι Αιγόκεροι κάνουν πολύ καλή ομάδα

Δεν θα πίστευε κάποιος ότι ένας Κριός και ένας Αιγόκερως θα τα πήγαιναν καλά, αλλά τα πάνε. Ενώ έχουν τις διαφορές τους, συμφωνούν στα σημαντικά πράγματα. Και τα δυο ζώδια είναι φιλόδοξα και κινητοποιούν ο ένας τον άλλο να φτάσει στην κορυφή. Παρέχουν επίσης υποστήριξη ο ένας στον άλλο στις δυσκολίες και στην προσπάθεια να εκπληρώσουν τους στόχους τους, γιατί καταλαβαίνουν πόσο υπέροχο είναι όταν το ταίρι σου φυλά τα νώτα σου.

Ο Κριός θα είναι πιθανώς ο πιο θορυβώδης/ πιο κυριαρχικός στη σχέση, αλλά όχι αρκετά για να κάνει τον Αιγόκερω να φοβηθεί!

9. Ο Ζυγός και ο Σκορπιός ηρεμούν ο ένας τον άλλο

Ο Ζυγός και ο Σκορπιός έχουν αυτό που χρειάζεται για να κάνουν ο ένας τον άλλο ευτυχισμένο. Ο Ζυγός χρειάζεται ένα ταίρι που τον λατρεύει απόλυτα και του το δείχνει. Πρέπει να νιώθει ότι τον αγαπούν και τον εκτιμούν και σε αυτό ο Σκορπιός είναι ο καλύτερος. Και ο Σκορπιός είναι στα καλύτερά του όταν είναι με κάποιον που τον κρατά ήρεμο και του δείχνει πολύ την αγάπη του, όπως κάνει ο Ζυγός. Ο ένας βγάζει τον καλύτερο εαυτό του άλλου και μπορούν και οι δυο να παραβλέψουν τα ελαττώματα του άλλου.

8. Οι Δίδυμοι και οι Λέοντες θα κάνουν ένα τεράστιο πάρτι

Η σχέση ενός Διδύμου και ενός Λέοντα θα είναι τουλάχιστον εξαιρετικά διασκεδαστική. Αυτά τα ζώδια κάνουν καλές σχέσεις όταν είναι με πιο σοβαρά ζώδια που τα ηρεμούν, αλλά περνούν υπέροχα όταν είναι μαζί, γιατί έχουν την ίδια αίσθηση του χιούμορ και τα ίδια

ενδιαφέροντα. Αυτό το ζευγάρι θα πηγαίνει μονίμως σε κάποιο πάρτι, αν δεν κάνουν οι ίδιοι ένα, και θα κάνουν τους πάντες να ζηλεύουν την κοινωνική ζωή τους.

7. Ο Αιγόκερως και ο Παρθένος θα καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο

Ο Αιγόκερως και ο Παρθένος είναι αδελφικά πνεύματα. Μπορεί κάποιος να τους πει ακόμα και αδελφές ψυχές (αν πιστεύετε σε τέτοια πράγματα). Δυο ζώδιο της γης καταλαβαίνουν το ένα το άλλο και θέλουν τα ίδια πράγματα από τη ζωή. Δίνουν προτεραιότητα στα ίδια και έχουν παρόμοια προσέγγιση στον τρόπο που ζουν τη ζωή τους. Και τα δυο είναι ειλικρινή και εργατικά, αλλά και εξαιρετικά φιλόδοξα. Θα έχουν τους ίδιους στόχους για το μέλλον και θα θέλουν για το ταίρι τους να πετύχει ότι καλύτερο μπορεί.

6. Οι Ταύροι και οι Δίδυμοι θα περάσουν πολύ καλά

Κατά κάποιους τρόπους, οι Ταύροι και οι Δίδυμοι είναι αρκετά διαφορετικοί. Αλλά έχουν αρκετά κοινά για να μπορούν να μείνουν μαζί. Και οι δυο είναι κοινωνικές πεταλούδες και επιλέγουν να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο τους με τον ίδιο τρόπο. Αν ήταν με ανθρώπους που χρειάζονται πολύ χώρο και χρόνο απομόνωσης, στο τέλος θα εκνευρίζονταν. Τους αρέσει να αλληλεπιδρούν με τους άλλους και πάντα θα έχουν διάθεση να περάσουν χρόνο μαζί.

5. Δεν θα μείνουν μαζί: Κριοί και Σκορπιοί

Μερικοί ζωδιακοί συνδυασμοί δεν είναι πολύ καλή ιδέα, ως φίλοι ή ως εραστές, και ο Κριός με τον Σκορπιό είναι ένας από αυτούς. Υπάρχει απλώς πολύ επιθετικότητα στον χαρακτήρα και των δυο, έτσι τείνουν να βγάζουν το χειρότερο ο ένας στον άλλο. Ενώ μπορεί να περνάνε καλά μαζί, οι τσακωμοί τους θα είναι εκρηκτικοί και αργά ή γρήγορα θα τους εξουθενώσουν. Με τα πολλά, αυτή η σχέση θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια –περισσότερη απ’ όσο είναι διατεθειμένοι και οι δυο να βάλουν.

4.  Δεν θα μείνουν μαζί: Ιχθύες και Υδροχόοι

Αν και οι Ιχθύες με τους Υδροχόους είναι γείτονες στην αστρολογία, δεν κάνουν καλές σχέσεις. Υπάρχουν πιθανότητες να μείνουν μαζί το 2019, αλλά δεν είναι πολλές. Είναι απλώς πολύ διαφορετικοί, με όλους τους λάθους τρόπους, για να κάνουν τη σχέση να κρατήσει. Σε ότι αφορά τις σχέσεις, οι Ιχθύες θέλουν να μιλούν για τα συναισθήματά τους και να εκφράζουν την αγάπη τους, ενώ οι Υδροχόοι δεν θέλουν να φτάνουν σε τέτοιο βάθος μέχρι να νιώσουν πολύ κοντά σε κάποιον. Απλώς δεν ταιριάζουν.

3. Δεν θα μείνουν μαζί: Παρθένοι και Δίδυμοι

Όχι μόνο η σχέση ενός Παρθένου με έναν Δίδυμο δεν θα κρατήσει, αλλά θα τρελάνει ο ένας τον άλλο μέχρι να χωρίσουν. Αυτά τα δυο ζώδια είναι αντιδιαμετρικά αντίθετα και όχι με τον τρόπο που θα τα φέρει κοντά, θα τα διδάξει νέα πράγματα και θα τα ισορροπήσει. Με τον τρόπο που θα τα εκνευρίσει! Οι Παρθένοι δεν θα μπορούν να αντέξουν τη θορυβώδη προσωπικότητα των Διδύμων, με τον ίδιο τρόπο που οι Δίδυμοι θα βαρεθούνε τις ιδέες των Παρθένων για διασκέδαση ή τον τρόπο που σκέφτονται υπερβολικά τα πάντα.

2. Δεν θα μείνουν μαζί: Καρκίνοι και Αιγόκεροι

Δυστυχώς, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι δεν έχουν αυτά που χρειάζονται για να κάνουν ο ένας τον άλλο ευτυχισμένο. Ο Αιγόκερως θέλει κάποιον που να μην τον πειράζει που δουλεύει κάθε μέρα μέχρι τη νύχτα και που του δίνει πολύ χρόνο για τον εαυτό του, ενώ παράλληλα τον υποστηρίζει όταν το χρειάζεται. Δεν ανέχονται τις κυκλοθυμίες. Απ’ την άλλη πλευρά, ο Καρκίνος χρειάζεται κάποιον που θα τον καθησυχάζει, θα του δείχνει πόσο πολύ τον αγαπάει και θα είναι εκεί γι’ αυτόν όποτε θέλει να βγάλει κάτι από μέσα του.

1. Δεν θα μείνουν μαζί: Λέοντες και Ταύροι

Οι Λέοντες και οι Ταύροι φαίνεται πώς δεν πατούν τα λάθος κουμπιά ο ένας στον άλλο, και γι’ αυτό συνήθως δεν κάνουν καλές σχέσεις και πιθανώς δεν θα μείνουν μαζί το 2019. Και τα δυο αυτά ζώδια μπορούν να γίνουν πολύ πεισματάρικα και θέλουν να έχουν δίκιο όλη την ώρα.

Πιθανώς μπορείτε να φανταστείτε γιατί αυτό δεν φέρνει καλά αποτελέσματα! Ο Λέοντας έχει την τάση να υπερβάλλει όλα αυτά που ένας Ταύρος συνήθως θα προτιμούσε να αφήσει να περάσουν χωρίς δεύτερη σκέψη, ενώ ο Ταύρος θα κάνει πιθανώς επιθετικό-παθητικά σχόλια αντί να αντιμετωπίζει τον Λέοντα σε έναν τσακωμό, πράγμα που δεν θα βγει σε καλό.