Αστρολογία – 12 Ιανουαρίου: Άρης, τετράγωνο Ποσειδώνας

Αστρολογία – 12 Ιανουαρίου: Άρης, τετράγωνο Ποσειδώνας

Τώρα είναι η ώρα να κάνετε κάτι για το οποίο διστάζατε 

Μια εβδομάδα πριν και μετά από σήμερα, έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε και να εργαστείτε με τις προκαταλήψεις και τα κρυμμένα κίνητρα που σας παρασύρουν.

Μπορεί να αισθάνεστε πως το μυαλό σας είναι αλλού ή πως υπάρχει κάποιο πέπλο που σας εμποδίζει να αντιληφθείτε πράγματα και καταστάσεις.. και να μην είστε σίγουροι καν.. γιατί.

Μπορεί να πολεμάτε μια κρυφή ατζέντα ή ασυνείδητα κίνητρα (δικά σας ή κάποιου άλλου). Μπορεί επίσης να προσπαθείτε να εφαρμόσετε μια συγκεκριμένη λύση σε μια διφορούμενη κατάσταση και μετά να αναρωτιέστε γιατί δεν λειτουργεί πολύ καλά.

Η απάντηση σε συγκρούσεις με παθητικό-επιθετικό ή χειριστικό τρόπο μπορεί να είναι δελεαστική μ’ αυτή τη διέλευση, καθώς δεν γνωρίζετε πώς να αναλάβετε άμεση και αποτελεσματική δράση. Η δυσαρέσκεια μπορεί να γίνει ένας προκλητικός τρόπος έκφρασης του θυμού σας. Μέρος του προβλήματος μπορεί να είναι ότι παλεύετε ενάντια στον δικό σας ιδεαλισμό και αντιστέκεστε στην αποδοχή ότι το άλλο άτομο ή η κατάσταση, δεν μπορεί να είναι όπως θα θέλατε να είναι.

Τα αισθήματα απογοήτευσης ή αδυναμίας μπορεί να πυροδοτήσουν από το ασυνείδητό σας, καθιστώντας σας δύσκολο να μάθετε πώς να ανταποκριθείτε αποτελεσματικά στο εδώ και τώρα.

Πιθανότατα θα σας βοηθήσει να εργαστείτε για να κατανοήσετε τα συναισθήματά σας, τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις (κρυφές) ατζέντες σας. Το να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας για το τι πραγματικά συμβαίνει μέσα σας, θα βοηθήσει πολύ στην αύξηση της χειραφέτησής σας.

13 Ιανουαρίου 2022 : Άρης Εκτός ορίων (21:36 μ. Τοξότη)

Ο Άρης βγαίνει εκτός ορίων (OOB) με απόκλιση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έχετε την ευκαιρία, να συναντήσετε νέες εμπειρίες που προκαλούν το θάρρος, την επιθετικότητα ή την ανάληψη δράσης….όπως και να εκφράσετε πάθος, θυμό και δύναμη. Για παράδειγμα, μπορεί να αφήσετε τον εαυτό σας να εμπνευστεί για να υπερασπιστεί έναν σκοπό ή μπορεί να αποφασίσετε ότι τώρα είναι η ώρα να κάνετε κάτι για το οποίο διστάζατε, επειδή περιμένατε απλά την κατάλληλη στιγμή.

Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι έχετε πιο καυτή ιδιοσυγκρασία από το συνηθισμένο ή να μην έχετε υπομονή για να προσπαθήσετε να εξαναγκάσετε ζητήματα που δεν εξελίσσονται ομαλά…. προς όφελός σας. Υπάρχει επίσης μια λιγότερο εποικοδομητική πλευρά του Άρη που πρέπει να προσέξετε.

Η τολμηρή δράση μπορεί να γίνει απερίσκεπτη αν δεν ισορροπεί με σοφία, ρεαλιστικές προσδοκίες και επίγνωση των συνεπειών με τις οποίες μπορεί να χρειαστεί να ζήσετε μετά. Ο θυμός και η απογοήτευση θα φουντώσουν πιο εύκολα ή έντονα από ότι συνήθως! κάτι που πιθανώς εκφράζεται καλύτερα με εποικοδομητικούς τρόπους που δεν αφήνουν στάχτες και ερείπια πίσω σας.

Τα ένστικτά σας μπορούν να ρυθμιστούν καλά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, λαμβάνοντας μακρινά ή διακριτικά σήματα και μεταδίδοντάς τα στις παρορμήσεις σας, με αποτέλεσμα να κάνετε πράγματα χωρίς συνειδητή προνοητικότητα. Αυτό μπορεί να φαίνεται συναρπαστικό ή διεγερτικό, αλλά να θυμάστε ότι θα πρέπει ακόμα, να ζήσετε με τα αποτελέσματα.

13 Ιανουαρίου 2022 : Άρης Εκτός ορίων (21:36 μ. Τοξότη)

Γι’ αυτό αν διαπιστώσετε ότι δημιουργεί προβλήματα, ίσως είναι καλύτερα να επιβραδύνετε λίγο τα πράγματα, ώστε να εξετάσετε την καλύτερη πορεία δράσης σας πριν κινηθείτε.

Είναι επίσης πιθανό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου να μην παρατηρήσετε πολλά. Δεν είναι όλοι συντονισμένοι με την ενέργεια OOB του Άρη, αν και θα την παρατηρήσετε σε άλλους γύρω σας.

Μπορεί όμως η εμπειρία σας από αυτήν την ενέργεια του Άρη να είναι ένα πιο αθόρυβο σήμα στο οποίο πρέπει να εστιάσετε πιο προσεκτικά, για να το καταλάβετε.