Αστρολογία: «Χάος» για αυτά τα ζώδια στην ανάδρομη πορεία του Ερμή

Αστρολογία: «Χάος» για αυτά τα ζώδια στην ανάδρομη πορεία του Ερμή

4 ζώδια θα γνωρίσουν το χάος σε αυτή την ανάδρομη πορεία του Ερμή 09/09-02/10 .

Οι αναδρομές στην αστρολογία είναι γνωστές για την επιβράδυνση και την ανακατάταξη των πραγμάτων .

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή ξεκινά στις 9 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Οκτωβρίου και μας ζητά να επανεξετάσουμε την πορεία μας και να ξεκαθαρίσουμε τις αποφάσεις μας.

Ενώ όλοι είναι πιθανό να νιώσουν τις επιπτώσεις με κάποιο τρόπο, τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την ανάδρομη πορεία του Ερμή τον Σεπτέμβριο του 2022 θα αντιμετωπίσουν πιο έντονα εμπόδια.

Αυτή η ανάδρομη πορεία ξεκινά από το κοινωνικό και προσανατολισμένο στις συνεργασίες ζώδιο του Ζυγού, και στη συνέχεια επιστρέφει στην πρακτική και προσανατολισμένη στη ρουτίνα Παρθένο δύο εβδομάδες αργότερα – οπότε μπορούμε να περιμένουμε διαπροσωπικά ζητήματα που θα μπορούσαν να επιβαρύνουν τις σχέσεις μας, καθώς και ατυχίες που διαταράσσουν το καθημερινό μας πρόγραμμα. Όπως πάντα, οι ανάδρομες περίοδοι του Ερμή μπορούν να θολώσουν τη σκέψη μας και να αυξήσουν τις πιθανότητες παρεξήγησης, γι’ αυτό είναι χρήσιμο να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα επικοινωνίας και να ελέγχετε ξανά τις λεπτομέρειες κάθε θέματος.

Είναι σημαντικό να πάρουμε το χρόνο μας και να σκεφτούμε τις όποιες αποφάσεις μας πριν τις οριστικοποιήσουμε τώρα – ειδικά δεδομένου ότι ο ανάδρομος Ερμής θα έρθει αντιμέτωπος με τον Δία, τον πλανήτη της ανάπτυξης και της επέκτασης.

Ο Δίας έχει τη δύναμη να μεγεθύνει ό,τι αγγίζει, οπότε ενώ αυτή η σύνδεση μπορεί να φέρει πολλές συναρπαστικές ιδέες, μπορεί επίσης να μας κάνει να ξεκινήσουμε με υπερβάλλοντα ζήλο καινούργια πράγματα σε μια εποχή που η κοσμική ενέργεια θέλει να επιβραδύνουμε την πορεία μας.

Πάρτε μια βαθιά ανάσα πριν αντιδράσετε σε οτιδήποτε και χρησιμοποιήστε αυτή την εισροή νοητικής ενέργειας για να επανεξετάσετε την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε αντί να ορμήσετε μπροστά.

Αν τυχαίνει να ανήκετε στα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την ανάδρομη πορεία του Ερμή , μη φοβάστε – απλά λάβετε κάποια επιπλέον προληπτικά μέτρα για την ανάδρομη πορεία .

Κριός

Αυτή η ανάδρομη πορεία περνάει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της στον οίκο των συνεργασιών σας, Κριοί – πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα θα συναντήσετε κάποια εμπόδια στις σχέσεις σας ή θα αντιμετωπίσετε συγκεχυμένα θέματα επικοινωνίας με τους πιο στενούς σας συντρόφους. Παλιές διαφωνίες με έναν σύντροφο μπορεί να αναδυθούν ξαφνικά και να απαιτήσουν περαιτέρω συζήτηση, ή εραστές του παρελθόντος μπορεί να εμφανιστούν ξανά , φέρνοντας μια ευκαιρία για επανασύνδεση ή κλείσιμο.

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο να πάρετε παρορμητικές αποφάσεις ή να αντιδράσετε υπερβολικά σε ανάδρομες ατυχίες γύρω στις 18 Σεπτεμβρίου, καθώς τότε κορυφώνεται η αντίθεση του Ερμή με τον επεκτατικό πλανήτη Δία στο ζώδιό σας. Ενώ ο Δίας συχνά φέρνει αισιοδοξία και τύχη, αυτή η τεταμένη όψη μπορεί να ενισχύσει τα αποτελέσματα της ανάδρομης πορείας και να κάνει τις παρεξηγήσεις να φαίνονται μεγαλύτερες απ’ ό,τι είναι.

Παρθένος

Θα βρισκόμαστε στη μέση της περιόδου της Παρθένου όταν ξεκινήσει αυτή η ανάδρομη πορεία, οπότε είναι εγγυημένο ότι θα νιώσετε την αστρολογική ένταση. Αλλά αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν ο κυβερνήτης πλανήτης σας Ερμής επιστρέψει στο ζώδιό σας στις 23 Σεπτεμβρίου. Το πρώτο μισό της μετέωρης βόλτας του Ερμή θα χτυπήσει τον οικονομικό τομέα του χάρτη σας, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει μπερδέματα με τα χρήματα ή θα σας παρασύρει σε συμφωνίες που είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές. Να είστε απαιτητικοί σχετικά με το πώς ξοδεύετε τα χρήματά σας, καθώς μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι επενδύσεις που εξετάζετε τώρα έχουν κάποιες ανεπιθύμητες κρυφές δεσμεύσεις.

Επιπλέον, η δυναμική των σχέσεων και θέματα αυτοεκτίμησης μπορεί να έρθουν προς επανεξέταση γύρω στις 26 Σεπτεμβρίου, όταν ο Ερμής συναντά τον ερωτικό πλανήτη Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Δώστε στον εαυτό σας λίγο χώρο για να εξερευνήσετε τις σκέψεις σας σχετικά με τον έρωτα, την ταυτότητα και τις αξίες σας και βεβαιωθείτε ότι η καρδιά σας ευθυγραμμίζεται με το μυαλό σας.

Ζυγός

Οι περισσότερες από τις επερχόμενες αναδρομές του Ερμή θα συμβούν στο ζώδιό σας, Ζυγέ, οπότε προετοιμαστείτε για αυτές τις ανάδρομες ανακατατάξεις που θα σας φανούν ιδιαίτερα προσωπικές. Ασχολείστε με θέματα αυτοέκφρασης και ταυτότητας, οπότε είναι μια καλή στιγμή για να επανεξετάσετε τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεστε και αλληλεπιδράτε με τον κόσμο.

Ενώ τα πράγματα μπορεί να είναι συγκεχυμένα, περιμένετε μια πιθανή στιγμή διαύγειας όταν ο Ερμής συναντηθεί με τον Ήλιο στον Ζυγό στις 23 Σεπτεμβρίου – την ημέρα που ξεκινά επίσημα η εποχή του Ζυγού. Αυτό είναι ένα φωτεινό σημείο στον ανάδρομο κύκλο και σηματοδοτεί επίσης ένα σημείο καμπής σε αυτό το κοσμικό ταξίδι που θα μπορούσε να στρέψει την εστίασή σας βαθύτερα προς τα μέσα. Από αυτό το σημείο και μετά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ανάδρομη πορεία για να συνδεθείτε με τη διαίσθησή σας. Το υποσυνείδητό σας έχει πολλά να μοιραστεί μαζί σας , ακόμη και αν τα μηνύματα φαίνονται μπερδεμένα, γι’ αυτό δώστε προτεραιότητα σε κάποιο διάστημα που θα είστε μόνοι σας και θα μπορείτε να καθίσετε με τις σκέψεις σας.

Μόλις η ανάδρομη πορεία καθαρίσει, θα έχετε μια καλύτερη ιδέα για το τι προσπαθεί να σας πει η ψυχή σας.

Αιγόκερως

Οι επαγγελματικές προσπάθειες είναι μεγάλη υπόθεση για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά αυτό ισχύει ιδιαίτερα για ένα φιλόδοξο και εργατικό ζώδιο της γης όπως εσύ, Αιγόκερε. Αυτή η ανάδρομη πορεία μπορεί να αποτελέσει πρόκληση, επειδή περνάει το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής της στον ισχυρό οίκο της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σας. Να είστε σε εγρήγορση όσον αφορά τα πιθανά λάθη επικοινωνίας στη δουλειά και να διαβάζετε ξανά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τις προσκλήσεις για συναντήσεις .

Αυτή η ανάδρομη πορεία σας προσφέρει επίσης την ευκαιρία να ερευνήσετε το σύστημα των πεποιθήσεών σας και να επανασυνδεθείτε με τις ανώτερες φιλοδοξίες σας. Στις 27 Σεπτεμβρίου, τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη θα σχηματίσουν μια αρμονική όψη τριγώνου με τον μετασχηματιστικό πλανήτη Πλούτωνα στο ζώδιό σας, ενεργοποιώντας μια έντονη αίσθηση εστίασης και πολλές βαθιές σκέψεις. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να σκαλίσετε κάτω από την επιφάνεια ζητήματα που είχατε παραβλέψει προηγουμένως ή να σχεδιάσετε κάποιες κινήσεις εξουσίας που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στους στόχους σας.