Αστρολογία: Φθινόπωρο, ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια

Αστρολογία: Φθινόπωρο, ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια

Κριός

Ένα ευχάριστο γεγονός αναμένει όλους τους Κριούς το φετινό Φθινόπωρο. Θα προκύψει στο σπίτι σας ή το άμεσο οικογενειακό σας περιβάλλον και θα αφορά τη γέννηση ενός παιδιού, έναν αρραβώνα ή έναν γάμο!

Δεν αποκλείεται να επισκεφθείτε εσείς ή να φιλοξενήσετε στο σπίτι σας άτομα του συγγενικού σας κύκλου, είτε να γίνουν διάφορες οικογενειακές συγκεντρώσεις. Κάποιες μπορεί να αφορούν και τελετές μνήμης για άτομα που έχουν αποβιώσει. Εξίσου πιθανό είναι να αρνηθείτε ή να αναβάλετε κάτι ανάλογο, με μια σοβαρή αφορμή.

Το τρίμηνο του Φθινοπώρου θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις στην προσωπική σας ζωή. Μπορεί να αφορούν έλλειψη εμπιστοσύνης ή αβεβαιότητα, στις πράξεις και τα συναισθήματα του έτερού σας ήμισυ. Το βέβαιο είναι ότι οι εμπειρίες αυτής της περιόδου, θα σας ωθήσουν προς την εύρεση λύσεων για να επιστρέψει η αρμονία στη σχέση σας, είτε να κατασταλάξετε στα δικά σας ζητούμενα για το μέλλον.

Αν προκύψει κάποιο θέμα μέσα στο σπίτι σας ή για το ακίνητο καθ’ αυτό, ίσως να δείτε απρόβλεπτες αντιδράσεις και αποφάσεις από τα άλλα άτομα που θα εμπλέκονται. Ο συγκυρίες δεν θα εξελιχθούν προς όφελός σας και δεν αποκλείονται απώλειες ή απογοητεύσεις.

Θα λάβετε ευχάριστες ειδήσεις οικονομικής φύσεως, καθώς ενδέχεται να εισπράξετε χρήματα μέσω συμβολαίων ή άλλου είδους εγγράφων. Από την άλλη πλευρά, θα προκύψουν κάποια απρόβλεπτα έξοδα που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Μια ευκαιρία που χάσατε στο παρελθόν, θα επανέλθει τώρα στο προσκήνιο. Προσπαθήστε να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα αυτή τη φορά, με συνετή σκέψη και προσεκτικό σχεδιασμό.

Ταύρος

Σε γενικές γραμμές, το τρίμηνο του φετινού Φθινοπώρου θα διέπεται από έντονα συναισθήματα για όλους τους Ταύρους. Η βασική συμβουλή των άστρων για εσάς είναι να βρίσκετε τρόπους να εκτονώνετε τις εντάσεις για να μην σωρεύονται, να παραμένετε ψύχραιμοι και ήρεμοι.

Αναμένονται συναισθηματικής φύσεων γεγονότα, που θα αφορούν ένα παιδί σας ή άλλο νεότερο μέλος της οικογένειάς σας. Πρόκειται για ένα άτομο που δεν ζει πλέον μαζί σας, γι’ αυτό οι συγκυρίες μπορεί να έχουν σχέση με ταξίδι ή μετακίνηση.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, το τρίμηνο του Φθινοπώρου θα εξελιχθεί σε αίσια περίοδο για όλους τους Ταύρους. Δεν αποκλείεται μια αύξηση, μια προαγωγή ή η ανάληψη αναβαθμισμένου πόστου.

Επιτυχίες αναμένουν και όσους θα δώσουν εξετάσεις ή θα διεκδικήσουν θέσεις σε κάποιο εκπαιδευτικό ή δημόσιο οργανισμό.

Πολλές καινούργιες γνωριμίες αναμένονται στη διάρκεια του Φθινοπώρου. Ωστόσο, να επιστρατεύσετε τη σύνεσή σας σε αυτές τις προσεγγίσεις ώστε να διατηρήσετε την επιφυλακτικότητά σας χωρίς να φανείτε κακόπιστοι. Είναι πάντα καλύτερα να προλαμβάνετε τις καταστάσεις αντί να προσπαθείτε να τις διορθώσετε εκ των υστέρων.

Οι γυναίκες Ταύροι θα ασχοληθείτε πιο εντατικά με την ανατροφή και την εκπαίδευση των παιδιών σας. Δεν αποκλείεται να επισκεφθείτε διάφορα εκπαιδευτικά κέντρα γι’ αυτό τον σκοπό.

Οι άντρες εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου, θα λάβετε ευχάριστες ειδήσεις που θα αφορούν τη ζωή ενός φιλικού σας ατόμου. Ίσως να σχετίζονται με αλλαγή σπιτιού ή τόπου διαμονής, αλλαγή εργασίας ή αίσια εξέλιξη σε κάποια δικαστική του υπόθεση.

Δίδυμοι

Το φετινό Φθινόπωρο όλοι οι Δίδυμοι θα έχετε μεγάλες προσδοκίες για την υλοποίηση των σχεδίων σας. Να αναμένετε περισσότερη ενασχόλησή σας με τη ζωή ή γεγονότα, σε σχέση με έναν άντρα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

Ίσως να προκύψουν κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία, ανάμεσα σε ζευγάρια που υπάρχει μεγάλη διαφορά ηλικίας. Θα σας λυπήσει ή θα σας αναστατώσει και ένα συμβάν στη ζωή ενός συγγενικού σας ατόμου.

Το τρίμηνο του Φθινοπώρου δεν θα είναι ευνοϊκή περίοδος για να χειριστείτε νομικά ή δικαστικά θέματα. Παράλληλα, θα σας πληγώσει βαθιά η άδικη αντιμετώπιση που θα έχετε από έναν άνθρωπο του φιλικού ή κοινωνικού σας κύκλου. Το γεγονός είναι ότι δεν θα έπρεπε να εκπλαγείτε, μιας και γνωρίζετε την ιδιοσυγκρασία του…

Μια παρεξήγηση ή διαφωνία που θα προκύψει, θα σας φέρει σε τόσο περίπλοκη θέση που θα αποτελέσει έναυσμα να αποφασίσετε να κάνετε αλλαγές!

Θα σας απασχολήσει η εξέλιξη ενός σημαντικού θέματος, στη ζωή ενός ατόμου που συνεργάζεστε. Ίσως να αφορά κάποια δολοπλοκία, που ξεκίνησε το εν λόγω άτομο. Αν και δεν θα εμπλέκεστε άμεσα σε όλο αυτό, θα έχετε να δώσετε χρήσιμες και καίριες συμβουλές – που δεν θα εισακουστούν.

Καρκίνος

Το τρίμηνο του φετινού Φθινοπώρου θα διέπεται από προβληματισμούς για τα οικονομικά σας, αγαπητοί Καρκίνοι. Ίσως να έχετε λιγότερους πόρους απολαβών απ’ όσους χρειάζεστε.

Ελέγξτε διεξοδικά τον προϋπολογισμό σας, γιατί ενδέχεται να μην αποδίδει ο σχεδιασμός που έχετε κάνει ή να μην έχετε θέσει τις προτεραιότητες που θα έπρεπε. Μεταξύ άλλων, θα έχετε ξεχάσει ή αποφύγει κάποιες πληρωμές, που θα επανέλθουν τώρα στο προσκήνιο και θα απαιτούν άμεση διευθέτηση.

Στη διάρκεια του Φθινοπώρου θα καταφέρετε να σημειώσετε προσωπικές επιτυχίας, με κάποια παλαιότερα σχέδια ή εγχειρήματά σας. Σε αυτό θα συμβάλλουν άμεσα οι σοφές συμβουλές που θα σας δώσει ένας φίλος ή η στήριξη που θα λάβετε από μια απρόσμενη πλευρά!

Μια καινούργια γνωριμία θα σας γεμίσει με θετική ενέργεια μέσα στο Φθινόπωρο. Μάλιστα, θα ανεβάσει κατακόρυφα τη διάθεσή σας να αλλάξετε κάποια πράγματα στη ζωή σας! Κατά πάσα πιθανότητα, αυτό το άτομο θα προέρχεται από άλλη χώρα ή θα έχει διαφορετική κουλτούρα από τη δική σας.

Οι άντρες που ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, δεν πρέπει να αμελήσετε τις πρακτικές υποχρεώσεις σας μέσα στο σπιτικό σας. Φροντίστε να επισκευάσετε ηλεκτρικές συσκευές ή εξοπλισμό, πριν τα χρησιμοποιήσετε.

Οι γυναίκες Καρκίνοι καλείστε να δώσετε μεγάλη σημασία σε ένα όνειρο, με ένα άτομο που δεν ζει πια. Θα εμπεριέχει κάποιο μήνυμα για ένα σημαντικό γεγονός που επίκειται!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, το φετινό Φθινόπωρο θα πρέπει να είστε πιο κοντά στα άτομα της οικογένειάς σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Θα προκύψουν κάποιες εκπλήξεις σε σχέση με νεαρά άτομα, που θα ενέχουν μια απροσδόκητη εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός παιδιού.

Σημαντικά γεγονότα θα προκύψουν στη ζωή ενός από τα παιδιά σας, ενώ θα χρειαστεί να αφιερώσετε χρόνο για να φροντίσετε το ταίρι σας ή άλλο άτομο του στενού σας κύκλου. Αυτές οι συγκυρίες θα αφορούν κάποιο θέμα υγείας.

Στη διάρκεια του φθινοπωρινού τριμήνου θα συνειδητοποιήσετε ότι όσα έχετε χάσει από την αρχή αυτής της χρονιάς, δεν ήταν τυχαία… Η ζωή θα σας δώσει μια ακόμη ευκαιρία, για να καταλάβετε ότι

πρέπει να αξιοποιείτε τις ευκαιρίες που σας προσφέρει και τις πόρτες που σας ανοίγει.

Οι απώλειες και οι αποτυχίες που είχατε ως τώρα, θα μπορούν να αναπληρωθούν με τον καλύτερο τρόπο αν καταβάλετε τον κόπο που χρειάζεται!

Κάποιοι θα αρχίσετε να προγραμματίζετε ένα ταξίδι ή μετακίνηση, που θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος αυτής της χρονιάς. Θα σχετίζεται με τη γιορτινή περίοδο ή κάποια άλλη σημαντική αφορμή.

Να ξέρετε ότι στη διάρκεια του φετινού Φθινοπώρου, κάποιοι Λέοντες θα αλλάξετε κατοικία ή πόλη ή και χώρα!

Παρθένος

Το τρίμηνο του φετινού Φθινοπώρου αναμένεται πολυάσχολο και πολύπλευρο για εσάς, αγαπητοί Παρθένοι!

Σε γενικές γραμμές θα είναι μια αίσια περίοδος για τα επαγγελματικά σας, για να κάνετε συζητήσεις, να εξελίξετε την επιχειρηματική σας δράση ή να λάβετε προτάσεις για καινούργιες εργασιακές θέσεις.

Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται στον τομέα της εκπαίδευσης ή της καριέρας και για ένα άτομο του στενού οικογενειακού σας κύκλου.

Δεν αποκλείεται να σας μείνει αξέχαστη αυτή η εποχή, εξαιτίας ενός γάμου ή αρραβώνα ενός δικού σας ανθρώπου. Πάντως μέσα στο σπίτι σας θα βιώσετε ευχάριστες εκπλήξεις, ακόμα και από ανθρώπους που ζουν ή εργάζονται σε άλλη πόλη ή χώρα!

Μέσα στο Φθινόπωρο θα αποφασίσετε να προχωρήσετε στην αγορά ενός ακινήτου. Αυτή η εποχή είναι αίσια για μετακομίσεις, ανακαινίσεις και επισκευές.

Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να πάρετε κάποια σημαντική απόφαση, που να σας πιέσει ή να σας δυσκολέψει. Όσο θα προσεγγίζετε το τέλος της φετινής χρονιάς, θα νιώθετε πιο ανυπόμονοι να πετύχετε τα στιβαρά αποτελέσματα που επιδιώκετε σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Γι’ αυτό επιστρατεύστε τη φιλόδοξη και δραστήρια πλευρά

σας, ώστε να μην χάσετε καμία ευκαιρία που θα σας φέρει πιο κοντά στην υλοποίηση των ονείρων σας!

Το φετινό Φθινόπωρο θα καταφέρετε να επιλύσετε κάποια περίπλοκη ή ευαίσθητη κατάσταση που θα αφορά τα οικονομικά σας. Να ξέρετε ότι σας αναμένουν οικονομικές επιτυχίες, ακόμα και να εισπράξετε χρήματα από ανέλπιστες πηγές!

Ζυγός

Το τρίμηνο του φετινού φθινοπώρου θα είναι η ιδανική περίοδος για να εξελίξετε τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας σχέδια. Πολλοί θα βρεθούν στο πλάι σας για να προσφέρουν βοήθεια και στήριξη, σε όλες τις συγκυρίες.

Σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξει μια γυναίκα του φιλικού σας κύκλου. Και οι εκπλήξεις που σας επιφυλάσσει αυτή η περίοδος, θα σχετίζονται κατά κάποιο τρόπο με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα.

Αυτό το τρίμηνο θα ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας με παιδιά και εγγόνια του στενού σας κύκλου. Δεν αποκλείεται να κάνετε κάποια ταξίδια γι’ αυτό τον σκοπό ή να φιλοξενήσετε καλεσμένους στο σπίτι σας.

Το Φθινόπωρο θα εξελιχθεί με αίσια και παραγωγική δυναμική για εσάς, αρκεί να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ή να διαχειριστείτε τις υποθέσεις σας. Διασφαλίστε τα σημαντικά έγγραφά σας και τα τιμαλφή σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος για απώλειες ή ζημίες.

Οι άντρες που ανήκετε στο ζώδιο του Ζυγού, αναμένεται να κάνετε σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σας για το οικονομικό σας μέλλον.

Οι γυναίκες Ζυγοί θα βρεθείτε μπροστά σε απρόσμενα γεγονότα, που θα επιφέρουν ενδιαφέρουσες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή!

Σκορπιός

Το φετινό τρίμηνο του Φθινοπώρου θα είναι μια σημαντική εποχή για τη ζωή όλων των Σκορπιών, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Θα σας παρουσιαστούν καινούργιες ευκαιρίες, θα λάβετε ενδιαφέρουσες προτάσεις, θα ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία ή ένα νέο εγχείρημα.

Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να σταθεροποιήσετε την πορεία της οικογενειακής σας ζωής, με τα υπάρχοντα μέλη του σπιτικού σας ή με την απόφαση να ξεκινήσετε δική σας οικογένεια οι αδέσμευτοι!

Τώρα θα νιώσετε να παίρνουν ομαλή τροπή, ακόμα και θέματα που θεωρούσατε δυσεπίλυτα. Να αναμένετε την αίσια εξέλιξη ενός σοβαρού θέματος, που αφορά έναν νεαρό άντρα της οικογένειάς σας. Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για τις σπουδές ή την εργασία ενός νεαρού άντρα του στενού οικογενειακού σας κύκλου.

Η υγεία σας μπορεί να σας απασχολήσει λίγο στη διάρκεια του Φθινοπώρου, αν σας προκύψουν κάποιες αδιαθεσίες. Χωρίς να υπάρχει λόγος ανησυχίας, θα είναι συνετό να μην αμελείτε την προσωπική σας φροντίδα. Ίσως να προκύψει ένα μικρό πρόβλημα υγείας και ένα σε συγγενικό σας άτομο, επίσης χωρίς λόγο για ανησυχία.

Τα οικονομικά σας θα έχουν ομαλή πορεία αυτή την περίοδο. Σε κάποια θέματα ίσως να προκύψουν κοινά ενδιαφέροντα με φίλους ή συγγενείς σας. Είναι πιθανό να λάβετε κάποια χρήματα, μέσω μιας επαγγελματικής πρότασης ή δραστηριότητας με άτομα του φιλικού σας κύκλου.

Το τρίμηνο του Φθινοπώρου θα είναι συνετό να αποφύγετε αχρείαστες εντάσεις με γείτονες, για να μην βρεθείτε μπλεγμένοι σε δυσάρεστα κουτσομπολιά ή ραδιουργίες.

 Τοξότης

Το φετινό Φθινόπωρο αναμένεται να είναι ιδιαίτερο για εσάς, αγαπητοί Τοξότες. Θα κληθείτε να διεκπεραιώσετε οριστικά όσες υποχρεώσεις σας έμειναν σε εκκρεμότητα το Καλοκαίρι. Αυτές αφορούν κάποιες πωλήσεις αντικειμένων ή ακινήτων, αλλαγές στην

επίπλωση του σπιτιού σας ή αντικατάσταση συσκευών. Να ξέρετε ότι αυτή η εποχή δεν είναι ιδανική για νομικά θέματα που ενέχουν ακίνητη περιουσία.

Μέσα σε αυτό το τρίμηνο ίσως να δυσαρεστηθείτε από κάποια προβλήματα που θα προκαλέσει ένα από τα παιδιά σας. Οι πράξεις του θα προκληθούν από κάποιον εξωγενή παράγοντα ή ασυνήθιστες συγκυρίες.

Μια ιδιαίτερη σχέση θα αναπτυχθεί στον επαγγελματικό σας τομέα με μια γυναίκα, που θα έχει αίσια προοπτική. Μέσω αυτής της φιλίας, ενδέχεται να λάβετε μια εργασιακή πρόταση ή να προοδεύσετε πολύ τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Δεν αποκλείεται να λάβετε χρήματα από μια γυναίκα ή να ξεκινήσετε μια προσοδοφόρα δραστηριότητα που θα σχετίζεται με μια γυναίκα. Έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε το εισόδημά σας σε μόνιμη βάση, αρκεί να καταβάλετε τον επιπλέον κόπο που απαιτείται και να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.

Οι άντρες που ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη, καλείστε να διανύσετε το Φθινόπωρο με διάθεση για ευγενικές προσεγγίσεις προκειμένου να επιλύσετε δύσκολα προβλήματα του παρελθόντος.

Οι γυναίκες εκπρόσωποι του ζωδίου, να αναμένετε εύνοια στα οικονομικά σας θέματα!

 Αιγόκερως

Με γεγονότα και δραστηριότητες που αφορούν τον ευρύτερο οικογενειακό σας κύκλο θα απασχοληθείτε οι περισσότεροι Αιγόκεροι, στη διάρκεια του φετινού Φθινοπώρου. Δεν αποκλείεται να έχετε να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις με τα συγγενικά σας άτομα. Αν υπάρχει αγόρι ή νεαρός άντρας μέσα στο σπιτικό σας, να δώσετε σημασία στις προσωπικές δραστηριότητες και τις παρέες του αυτή την εποχή. Δεν πρέπει να σας διαφύγει μια σημαντική συγκυρία, που ίσως αργότερα να σας εκπλήξει δυσάρεστα.

Κάποιες διαφωνίες ή προστριβές με άντρες, είναι πιθανό να αποτελέσουν το έναυσμα για να πάρετε καινούργιες αποφάσεις για την πορεία της ζωής σας. Όσο παράδοξο κι αν φαντάζει, θα είναι για το καλό σας.

Αυτό το τρίμηνο δεν πρέπει να επιτρέψετε σε τρίτους να επηρεάσουν τις αποφάσεις σας για την προσωπική σας ζωή. Μην δώσετε σημασία σε κουτσομπολιά ούτε σε κακόβουλα σχόλια. Εμμείνετε στη σχέση σας με σθένος, παλέψτε με ειλικρίνεια και εντιμότητα γι’ αυτήν και θα νιώσετε να ενδυναμώνετε η αγάπη σας!

Πολλοί Αιγόκεροι θα απολαύσετε μια αλλαγή μέσα στο σπίτι σας, είτε και του ίδιου του σπιτιού ή του αυτοκινήτου σας. Παράλληλα, θα σας εκπλήξει ένα δώρο ή ένα υλικό βραβείο που θα λάβετε. Από την άλλη πλευρά, δεν πρέπει να έχετε αυξημένες προσδοκίες για τα έσοδα ή τα κέρδη σας στη διάρκεια του Φθινοπώρου. Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με τα οικονομικά έγγραφα ή τα συμβόλαιά σας, να έχετε συνεχή έλεγχο των πιστωτικών καρτών και των πολύτιμων αντικειμένων σας. Ειδικά οι άντρες Αιγόκεροι θα είστε πιο αποφασισμένοι να υπερασπιστείτε τα δικαιώματα και τα κεκτημένα σας, προκειμένου να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και να αξιοποιήσετε όποιες ευκαιρίες σας παρουσιαστούν.

Υδροχόος

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου, στη διάρκεια του φετινού Φθινοπώρου θα μάθετε σημαντικές ειδήσεις για ένα κορίτσι η γυναίκα του στενού σας κύκλου. Πολλοί θα ταξιδέψετε αυτό το διάστημα, για κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Ίσως να λάβετε μια πρόσκληση για να επισκεφθείτε, να εργαστείτε ή και να μετακομίσετε σε άλλη περιοχή ή και χώρα!

Με κάποια αφορμή, θα έρθετε πιο κοντά με μια γυναίκα του συγγενικού σας περιβάλλοντος. Η συγκεκριμένη συγκυρία θα έχει εξίσου μεγάλη σημασία και για τους δυο σας. Αυτό το Φθινόπωρο θα σας χαροποιήσει η απόκτηση κάποιων υλικών αγαθών. Επίσης, θα σας εκπλήξει μια είδηση για τη γέννηση ενός παιδιού.

Όσο αφορά την προσωπική σας ζωή, αποφύγετε τις εκρήξεις ζήλιας που μπορεί να προκαλέσουν τα κακεντρεχή σχόλια τρίτων. Κατά το τρίμηνο του Φθινοπώρου, οι γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Υδροχόου θα είναι πιο ασταθείς συναισθηματικά. Συμβαίνει αυτό, όταν έχετε έντονη ανάγκη να συμβεί κάτι όμορφο στη ζωή σας. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και γαλήνιοι, γιατί θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις σε ανύποπτο χρόνο.

Οι άντρες εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου, ενδέχεται να έχετε μια δυσάρεστη σύγκρουση με ένα άγνωστο άτομο.

Ιχθύες

Το τρίμηνο του φετινού Φθινοπώρου θα έχετε την εύνοια της τύχης αν καθορίσετε ένα ξεκάθαρο σχέδιο δράσης, αγαπητοί Ιχθύες! Δεν πρέπει να στηριχτείτε σε ελπίδες ή υποσχέσεις που δεν θα επιθυμείτε ή δεν θα μπορείτε να υποστηρίξετε. Ελλοχεύει ο κίνδυνος να γίνετε ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σας, αν επιλέξετε ανυπόστατες διαδρομές ή υποσχέσεις.

Να ξέρετε ότι κάθε φαινομενικά προκλητική συγκυρία μέσα στο Φθινόπωρο, θα έχει τη δυναμική να ανορθώσει όλα τα επίπεδα της ζωής σας αν καταβάλετε τον κόπο που απαιτείται προς αυτή την κατεύθυνση. Τόσο το κύρος όσο και τα εισοδήματά σας, θα είναι ανάλογα των προσπαθειών και των πηγών σας.

Όσοι είστε γονείς, θα έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες σοβαρές ανησυχίες ή διαφωνίες με τα παιδιά σας. Αιτία του άγχους σας μπορεί να είναι η μόρφωση ή η καριέρα τους. Να προσέξετε ιδιαίτερα την υγεία σας, καθώς είναι πιθανό να σας καταβάλουν κάποιες ιώσεις ή η υπερκόπωση. Αποφύγετε αυτή την περίοδο τις νομικές αντιδικίες και τις διαμάχες, που έχουν αβέβαιη εξέλιξη.

Να αναμένετε χρήματα αυτή την περίοδο, από την αξιοποίηση των ευκαιριών που θα σας προσεγγίσουν. Επίσης, ενδέχεται να εισπράξετε εσείς χρήματα από κινήσεις άλλων ατόμων που γνωρίζετε ήδη.

Οι άντρες που ανήκετε στο ζώδιο των Ιχθύων, να δοκιμάσετε την τύχη σας σε κάποιο τυχερό παιχνίδι. Θα λάβετε κάποια πρόσκληση που δεν θα μπορείτε να αρνηθείτε. Οι γυναίκες εκπρόσωποι του ζωδίου ενδέχεται να βλέπετε κάποια ιδιόρρυθμα όνειρα, που ίσως να επαναλαμβάνουν το ίδιο γεγονός ή το ίδιο άτομο.