Αστρολογία: Τι προβλέπει το ζώδιο σας για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία: Τι προβλέπει το ζώδιο σας για το Σαββατοκυρίακο

Κριός

Μην τα παρατήσετε 5 λεπτά πριν συμβεί το θαύμα, Κριοί! Το Σάββατο είναι πολύ σημαντική ημέρα για την επίτευξη των στόχων σας και με λίγη προσπάθεια μπορείτε να φτάσετε πολύ μακριά. Με την ορμητική Σελήνη στον Αιγόκερω να κάνει ομάδα με τον σκληρό Κρόνο, θα έχετε κίνητρο και αντοχές να τελειώσετε τη διαδρομή. Το κλειδί είναι να εμποδίσετε τους περισπασμούς και να βάλετε το 110 τοις εκατό της ενέργειάς σας. Όταν μπορείτε να δείτε τη γραμμή του τερματισμού, θα είναι πιο εύκολο να επιμείνετε.

Τα άστρα της Κυριακής καλούν την ανάγκη για συγχώρεση. Αξίζει τον κόπο να κρατάτε κακία; Καθώς ο Χείρωνας, ο πληγωμένος θεραπευτής, τελειώνει τον ετήσιο ανάδρομο κύκλο του, θα θυμηθείτε ότι όταν συγχωρείς, ακολουθεί η απελευθέρωση. Αρκετά, Κριοί. Εξάλλου, δεν λέω να μπλεχτείτε και πάλι στο δράμα. Μπορεί να θέλετε να βοηθήσετε τους άλλους να αλλάξουν, αλλά δεν θέλουν και οι ίδιοι, είτε αποδεχτείτε τους όπως είναι είτε προχωρήστε. Κάποιες φορές, η εσωτερική γαλήνη έρχεται μετά την παράδοση.

Ταύρος

Εφαρμόστε τα φίλτρα! Το Σάββατο, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να μοιραστείτε κάτι με μια ομάδα ανθρώπων που δεν ξέρετε καλά, αλλά καλό θα είναι να πιάσετε τον παλμό του χώρου πριν ξεφουρνίσετε κάτι. Ο επιφυλακτικός Κρόνος τσεκάρει την αυθόρμητη Σελήνη στον Αιγόκερω και στον ένατο Οίκο σας της ειλικρίνειας και αναβοσβήνει το κόκκινο φως, που καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να κρύψετε. Άλλο να πρέπει απλώς να βγάλετε κάτι από μέσα σας. Αλλά αν ο σκοπός σας είναι να πείσετε τους άλλους για κάτι, συγκρατηθείτε και αφήστε τους να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα.

Την Κυριακή, ο θεραπευτής Χείρωνας ξυπνάει από έναν πεντάμηνο ανάδρομο κύκλο. Από τις 4 Ιουλίου, μπορεί να νιώθατε ότι είστε απ’ έξω και κοιτάτε μέσα. Αλλά τώρα θα καταλάβετε ότι η προοπτική είναι τα πάντα –ακόμα και σε ότι αφορά το ανήκειν και τη δημοτικότητα. Το να είστε μέρος ενός πλήθους δεν είναι η αρχή και το τέλος της ζωής, Ταύροι. Εξάλλου, με το να επικεντρώνεστε το στάτους, χάνετε επαφή με τις πραγματικές ανάγκες σας. Καλύτερε να προσπαθήσετε να βρείτε ανθρώπους που σκέφτονται σαν κι εσάς και να σχηματίσετε αυθεντικές φιλίες παρά να πάρετε αυτή την κατεύθυνση.

Δίδυμοι

Το λιγότερο είναι σίγουρα περισσότερο το Σάββατο, όταν ο Κρόνος με τον αργό ρυθμό του συναντηθεί με τη Σελήνη στον Αιγόκερω και στον ερωτικό όγδοο Οίκο σας. Δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε φανταχτερές ή κραυγαλέες κινήσεις για να περάσετε το μήνυμά σας: Το πάθος σας θα πει όσα πρέπει να ειπωθούν από μόνο του. Τίποτα δεν είναι σαν την πρώτη αλληλεπίδραση με το άτομο που σας ενδιαφέρει, γι’ αυτό απολαύστε τη μη βεβιασμένη και αισθησιακή εξέλιξη. Οι δεσμευμένοι Δίδυμοι μπορούν να ανεβάσουν την ένταση της επιθυμίας με αισθησιακά μηνύματα μέσα στη μέρα, με κατάληξη μια πολύ ξεχωριστή πράξη το βράδυ του Σαββάτου.

Την Κυριακή, διαμάχες για την εξουσία που πιστεύατε ότι δεν θα τελειώσουν ποτέ, αρχίζουν να φθίνουν, καθώς ο θεραπευτής Χείρωνας τελειώνει τον πεντάμηνο ανάδρομο κύκλο του. Αν και ακόμα εκνευρίζεστε από το γεγονός ότι πρέπει να παίξετε με τους κανόνες κάποιου άλλου, μπορείτε να το εκλάβετε ως μια εμπειρία μάθησης; Προχωρήστε μπροστά και ξεκαθαρίστε τα όριά σας και έπειτα εκφράστε επαγγελματικά και με αέρα. Και μην ξεχνάτε ότι το «Όχι» είναι ολοκληρωμένη πρόταση!

Καρκίνος

Κάντε το διπλό! Ο έβδομος Οίκος σας των σχέσεων φωτίζεται αυτό το Σάββατο, χάρη στην ευθυγράμμιση της αισθησιακής Σελήνης στον Αιγόκερω και του Κρόνου που αγαπά τη δέσμευση. Τα ζευγάρια μπορεί να νιώσουν πιο κοντά απ’ όσο ένιωθαν το τελευταίο –μεγάλο– διάστημα. Ακυρώστε αυτά τα τυχαία σχέδια για το απόγευμα και περάστε μια υπέροχη βραδιά στο σπίτι. Σε νέα σχέση; Είναι μια καλή μέρα ή νύχτα να προσεγγίσετε την ερώτηση: πού πάει αυτή η σχέση; Και οι ελεύθεροι Καρκίνοι βλέπουν με σαφήνεια τι είναι αυτό που ψάχνουν σε έναν σύντροφο (ή σε ένα καυτό ραντεβού). Ερεύνα και θα βρεις!

Η αλήθεια μπορεί να είναι πικρό χάπι την Κυριακή, αλλά θα την κατεβάσετε ούτως ή άλλως. Όχι πριν πολύ καιρό, μια συμπονετική ψυχή μπορεί να σας την είχε πει σκληρά, να ζήτησε την ευθύνη σας για τις πράξεις σας. Ενώ ο τρόπος τους μπορεί να μην ήταν ο καλύτερος, το μήνυμά τους είχε άξιες οδηγίες; Καθώς ο γαλαξιακός γκουρού, Χείρωνας, επιστρέφει σε ορθή κίνηση (μετά από τον ανάδρομο κύκλου του που ξεκίνησε στις 4 Ιουλίου), βάλτε στην άκρη την υπερηφάνεια σας και βρείτε το θάρρος να κοιτάξετε μέσα σας. Μόλις το κάνετε, μπορεί ακόμα και να νιώσετε την ανάγκη να ευχαριστήσετε τον σκληρό φίλο σας που στάθηκε για εσάς!

Λέων

Μην ταράξετε το σώμα σας κι ας πλησιάζουν οι γιορτές. Ένας σχηματισμός που δίνει ώθηση στη δύναμη της θέλησης ανάμεσα στη Σελήνη στον Αιγόκερω και στον πειθαρχημένο Κρόνο στη ζώνη της υγιεινής ζωής σας, δεν θα σας αφήσει να κάνετε ότι θέλετε αυτό το Σάββατο. Κάντε την εξαντλητική προσέγγισή σας απολαυστική, όμως. Δεν χρειάζεται να λιώσετε στους κοιλιακούς, όταν μπορεί να κάνετε την ίδια γυμναστική περπατώντας μια ώρα μαζί με έναν φίλο. Γεμίστε τα ντουλάπια σας τρόφιμα που είναι θρεπτικά αλλά απολαυστικά. Και μην προσκολλάστε στο μέλλον. Πάρτε το ένα σμούθι καρύδας – αμυγδάλων τη φορά και θα είναι πιο εύκολο να επιμείνετε στο πρόγραμμά σας.

Την Κυριακή, μπορείτε να βγείτε από τις σκιές, Λέοντες, αλλά προετοιμαστείτε να μάθετε κάποιες κρυφές αλήθειες. Ο Χείρωνας, ο πληγωμένος θεραπευτής, διορθώνει την πορεία του μετά από έναν ανάδρομο κύκλο που ξεκίνησε στις 4 Ιουλίου. Πιστεύετε πως κάποιος σας κρύβει κάτι; Αντί να το ψάχνετε ως ντεντέκτιβ, κάντε ευθείες ερωτήσεις (αλλά στρατηγικές και διπλωματικές). Δώστε την ευκαιρία στον άλλο να προσφέρει μια επεξήγηση. Η απάντηση μπορεί να σας εκπλήξει.

Παρθένος

Δεν θα είναι δύσκολο να ρίξετε την ένταση του συναισθήματος το Σάββατο, Παρθένοι –και τι ανακούφιση! Κάτω από μια ήρεμη ευθυγράμμιση της Σελήνης και του αυστηρού Κρόνου στον ένθερμο πέμπτο Οίκο σας, θα μείνετε γειωμένοι στη μέση του χάους, της σύγχυσης και της υστερίας. Μπορείτε από τη φύση σας να λύνετε τα προβλήματα που παρουσιάζονται και οι άλλοι μπορεί να στραφούν σε σας σήμερα αν τα ευαίσθητα νερά γίνουν πολύ ταραγμένα. Ακούστε τους φόβους και τις ανησυχίες των άλλων, έπειτα δείτε αν μπορείτε να βρείτε μια καλή μέση λύση που να ευχαριστεί την πλειονότητα.

Μια σημαντική σχέση ξεκινά να θεραπεύεται την Κυριακή, όταν ο Χείρωνας, ο αστρικός προφήτης, ορθοδρομεί και σας δίνει προοπτική υψηλής ενέργειας για μια τριβή που δεν περνά. Μην ξεκινήσετε ένα ακόμα παιχνίδι «ποιος φταίει» ή, αντίθετα, κρύψετε τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Οι διαφορετικές απόψεις δεν σηματοδοτούν το τέλος της διαδρομής. Δημιουργείστε έναν ασφαλή χώρο, όπου θα μπορέσετε και οι δύο να πείτε αυτά που σας στεναχωρούν και να ξεκινήσετε να δουλεύετε προς μια δημιουργική λύση. Αν μη τι άλλο, μπορεί να αποφασίσετε να χωρίσετε δρόμους με έναν πιο στοργικό τρόπο.

Ζυγός

Γεια σας αδελφές–ψυχές! Καθώς η Γιν Σελήνη σχηματίζει όψη με τον σταθεροποιητικό Κρόνο στον τέταρτο Οίκο σας αυτό το Σάββατο, κάντε ομάδα με τις γυναίκες για να νικήσετε. Η φιλική προς την οικογένεια όψη μπορεί επίσης να δημιουργήσει την σταθεροποιητική ενέργεια που χρειάζεστε για να συμφωνήσετε επιτέλους για τα σχέδια των διακοπών ή για να αναθέσετε στους συγγενείς σας τις διαφορετικές πτυχές των εορτασμών. Γράψτε τα πάντα –στείλτε ακόμα και με e-mail σε όλους.

Από την Κυριακή, συντονιστείτε και πάλι με το σώμα σας, Ζυγοί. Ο Χείρωνας, ο πληγωμένος θεραπευτής, τελειώνει τον πεντάμηνο ανάδρομο κύκλο του: Μπορεί να εμπνευστείτε να δοκιμάσετε μια άσκηση που συνδέει μυαλό, σώμα και πνεύμα. Ψάξτε μια τάξη κάρντιο βασισμένη σε μάντρα ή μια τάξη γιόγκα που τελειώνει με διαλογισμό. Λίγη πρόληψη αξίζει όσο όλη η θεραπεία. Αμυνθείτε από μελλοντικούς πόνους με θεραπείες που φροντίζουν το σώμα σας, όπως βελονισμό, μασάζ σιάτσου, φυσικά βάμματα που υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό.

Σκορπιός

Το Σάββατο, καθώς η Σελήνη συναντά τον βαρύ Κρόνο στη ζώνη της επικοινωνίας σας, ακούστε τα λόγια του Κομφούκιου: Η σιωπή είναι φίλος που δεν προδίδει ποτέ. Θα έρθει η ώρα να πείτε την αλήθεια σας… Αλλά με τόσα πολλά σε ρίσκο, ίσως είναι καλύτερο να περιμένετε να ζητήσουν πρώτα τη γνώμη σας. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουν να δεχτούν πιο ζεστά αυτό που έχετε να πείτε. Ελάτε σε επαφή με τα πραγματικά συναισθήματά σας την Κυριακή, Σκορπιοί. Στρέφεστε στο φαγητό ή σε κάποια άλλη διέξοδο για να μουδιάσετε τον πόνο; Μήπως έχετε γίνει μάστερ στο να αποφεύγετε να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματά σας;

Το πρόβλημα δεν θα εξαφανιστεί, όποια τακτική αποφυγής κι αν ακολουθείτε. Μόνο και μόνο επειδή είστε σε σύγκρουση με κάποιον αγαπημένο, δεν σημαίνει ότι είναι η αρχή του τέλους. Καθώς ο θεραπευτής Χείρωνας ορθοδρομεί, ρίξτε μια ειλικρινή ματιά σε ότι προξένησε τον πόνο σας, συζητήστε με έναν σοφό και αντικειμενικό μέντορα. Πολύ σύντομα θα μπορέσετε να συζητήσετε το θέμα με το άτομο που σας ανέβασε πάνω σε αυτό το συναισθηματικό ρόλερ-κόστερ. Αλλά πρώτα επεξεργαστείτε το μόνοι σας, για να μπορέσετε να βιώσετε το πλήρες φάσμα των συναισθημάτων σας χωρίς επιπτώσεις.

Τοξότης

Οι οικονομικές αποφάσεις έρχονται με ιδιαίτερη βαρύτητα αυτό το Σάββατο, καθώς το Σάββατο η Σελήνη και ο σοβαρός Κρόνος κρατούν τα βιβλία στον δεύτερο Οίκο σας των οικονομικών. Κοιτάξτε την πολιτική επιστροφής σε ότι κι αν αγοράσετε και αγοράστε την εκτεταμένη εγγύηση. Αν κάποιος φίλος ζητήσει δανεικά, σκεφτείτε το πριν τα δώσετε. Αν υπάρχει η περίπτωση να μην τα πάρετε πίσω, πώς θα νιώσετε; Ποιοι είναι οι πιο κοντινοί σας άνθρωποι; Αυτοί που μονίμως φυλούν τα νώτα σας;

Δώστε τους προτεραιότητα την Κυριακή, καθώς ο πνευματιστής Χείρωνας τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του και προχωρά μπροστά στη ζώνη της οικογένειας και του σπιτιού σας. Αν γιορτάζετε τα γενέθλιά σας, κάντε μια γιορτή για λίγους… Ή κάτι πιο προσωπικό με μια επιλεγμένη ομάδα πριν το κυρίως γεγονός. Είναι ώρα να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας; Ξεκινήστε να μαζεύετε χρήματα για μια σημαντική αγορά για το σπίτι σας, όπως ένα χειροποίητο χαλί, έναν νέο καναπέ ή ένα καλό (και πολυτελές!) στρώμα.

 Αιγόκερως

Η ολοκλήρωση των στόχων σας δεν είναι αποτέλεσμα τύχης, είναι προϊόν του οράματα και της προσπάθειάς σας. Και όλο το χρόνο κάνετε αρκετή δουλειά, καθώς ο κυβερνήτης σας, ο εργατικός Κρόνος, περνάει από το ζώδιό σας –ένας κύκλος που διαρκεί έως τον Δεκέμβριο του 2020. Με τη κινητήρια Σελήνη στον Αιγόκερω να ευθυγραμμίζεται με τον Κρόνο για τελευταία φορά μέσα στο 2018, έχετε περισσότερη ενέργεια (και αίσθηση κατεπείγοντος) να φέρετε εις πέρας μια αποστολή. Θέστε την πρόθεσή σας για την ημέρα –είτε είναι κάτι μεγάλο είτε ένα μικρό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση– και μην τα παρατήσετε μέχρι να πετύχετε στόχο.

Τα άστρα της Κυριακής σας στέλνουν στην αντίθετη κατεύθυνση. Καθώς ο πνευματιστής Χείρωνας τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του στον Οίκο της δραστηριότητας των φίλων, σπάστε τη ρουτίνα και καλωσορίστε νέες εμπειρίες. Δοκιμάστε ένα νέο μέρος για πρωινό, συναντήστε έναν γνωστό για ταινία. Ξεκινήστε συζητήσεις με ανθρώπους από την πολυκατοικία ή τη γειτονιά σας. Μπορεί να εκπλαγείτε από τα κοινά που θα βρείτε!

Υδροχόος

Πού έχετε κολλήσεις τελευταία, Υδροχόοι; Ποιο θέμα έχει κάνει το μυαλό σας να τρέχει σε κύκλους και να το κάνει αδύνατο να βρείτε τη λύση; Μπορείτε να σπάσετε αυτόν τον φαύλο κύκλο το Σάββατο, καθώς η εφευρετική Σελήνη συναντά τον πραγματιστή συγκυβερνήτη σας, Κρόνο, στη ζώνη της διαίσθησής σας. Αντί να προσπαθείτε με το ζόρι να αναλύσετε την κατάσταση μέχρι να βρείτε την έξοδο, μπείτε σε μια πιο προνοητική ροή. Ο διαλογισμός και το γράψιμο μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε το μυαλό σας παγίδα για έμπνευση και ιδέες, οπότε φροντίστε να καταγράψετε αυτές τις θεϊκές λήψεις!

Την Κυριακή, ο θεραπευτικός Χείρωνας τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του και σας υπενθυμίζει ότι το σώμα σας είναι ναός. Ακούστε τι λαχταρά και φροντίστε το με τις πιο πράσινες επιλογές. Μελετήστε τα προϊόντα ομορφιάς στο τοπικό κατάστημα βιολογικών προϊόντων και αγοράστε μερικά για να αντικαταστήσετε όσα καλλυντικά σας βασίζονται σε χημικά. Ενώ διαγράφετε τους στόχους για το τέλος του χρόνου, μην ξεχνάτε ότι τα τακτικά διαλείμματα αυξάνουν την αποδοτικότητα. Σταματήστε να πιέζετε τον εαυτό σας και κάντε πρώτη προτεραιότητα τη μείωση του στρες και μετά την ολοκλήρωση της δουλειάς!

Ιχθύες

Η επιλεκτική συνάντηση του Σαββάτου ανάμεσα στην ενεργητική Σάββατο και στον σκεπτικό Κρόνο στον ενδέκατο Οίκο σας της ομαδικής δουλειάς, μπορεί να σας κάνει να αμφισβητήσετε την ακεραιότητα ενός μέλους της ομάδας. Είτε σας αρέσει είτε όχι, κρίνεστε από τους φίλους σας. Είναι στο χέρι σας να διασφαλίσετε ότι οι άνθρωποι με τους οποίους σχετίζεστε αντικατοπτρίζουν τις ανώτερες αξίες σας. Εφαρμόστε έναν έλεγχο ποιότητας.

Την Κυριακή, ο γαλαξιακός γκουρού Χείρωνας τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του που ξεκίνησε στις 4 Ιουλίου, και ξεκινά το τελευταίο ταξίδι του μέσα από το ζώδιό σας και έπειτα δεν θα επιστρέψει για άλλα 50 χρόνια. Φιλοξενείτε τον θεραπευτικό κομήτη από τον Φεβρουάριο του 2011 και πόσο μεταμορφωτικό ταξίδι ήταν αυτό! Από τώρα και μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου, όταν περάσει στον Κριό, δείτε ποιες πληγές (συναισθηματικές ή άλλες) χρειάζονται λίγη φροντίδα ή έναν τελευταίο γύρο θεραπείας. Θα βγείτε πιο δυνατοί από ποτέ την άνοιξη, όταν αποφοιτήσετε από την ακαδημία αλχημείας του Χείρωνα.