Αστρολογία: Τα «ταμπού» του σέξι Σκορπιού

Αστρολογία: Τα «ταμπού» του Σκορπιού

Το κάθε ζώδιο,  έχει τα δικά του γούστα στο κρεβάτι που άλλοτε ταιριάζουν ή και όχι με εκείνα της αντίπερα όχθης.

Δέρμα και δαντέλα, κρόσσια και φετίχ… ας μιλήσουμε για την πιο διαστροφική πλευρά του ζωδιακού κύκλου. Κάθε ζωδιο έχει την δική του ξεχωριστή σεξουαλική γεύση. Συνδυάζοντας τις πολλές γεύσεις που βρίσκονται στον γενέθλιο χάρτη, το κάθε άτομο δημιουργεί την δική του μοναδική σεξουαλική συνταγή.

Αυτή τη φορά ας ασχοληθούμε με μία ερώτηση που μας απασχολεί χρόνια: τι κάνει τον Σκορπιό τόσο σέξι;

Σύμφωνα με την κοινή γνώμη, ο Σκορπιος είναι το πιο σέξι ζωδιο. Ακόμα και όταν ψωνίζει στο μανάβικο ο σκορπιος ξεχειλίζει από μυστηριώδες και σκοτεινό χάρισμα. Να είστε σίγουροι πως το σεξ δεν λείπει ποτέ από το μυαλό του. Η κοινή γνώμη έχει απόλυτο δίκιο σε αυτό: ο Σκορπιος στην ουσία έχει εμμονή.

Ο πλούτωνας, ο πλανήτης που κυβερνά το σκορπιο είναι πανίσχυρος και αρκετά δύσκολο να προβλεφθεί. Ο δυνατός πλούτωνας συνήθως σηματοδοτεί αρκετές θεμελιώδεις επανευθυγραμμίσεις εαυτού, ενώ ο Σκορπιος στην ηλικία των 45 είναι εντελώς διαφορετικό σεξουαλικό πλάσμα από αυτό που ήταν στην ηλικία των 25. Ακόμα και με τις λιγότερες σεξουαλικές όψεις, σίγουρα θα υπάρξουν αρκετοί μετασχηματισμοί στην κρεβατοκάμαρά του… ή στο υπόγειό του!

Η ανανέωση του εαυτού απαιτεί την αντιμετώπιση των κρυφών πτυχών της ανθρώπινης φύσης. Έτσι, η σεξουαλικότητα του Σκορπιου περιλαμβάνει συχνά στοιχεία του απαράδεκτου. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια εξουσίας.

Οι πιο κυριαρχικές πράξεις έχουν το άγγιγμα του Σκορπιου/Πλουτωνα. Άλλα ζωδια μπορεί να έχουν ισχυρή θέληση, όμως ο Σκορπιος κάνει το πρώτο βήμα και έχει την επιθυμία να προχωρήσει –είναι ένας εραστής που μπορεί να εξερευνήσει το κάθε κρυφό σημείο όχι μόνο του σώματος αλλά και του υποσυνειδήτου.

Μαστίγια, φίμωτρα, συσκευές βασανισμού… ο Σκορπιός είναι πρόθυμος να τα χρησιμοποιήσει αν είναι απαραίτητο.

Υπάρχει μία διεισδυτική πλευρά στον σκορπιο είτε μιλάμε για άντρα είτε για γυναίκα. Και τα δύο φύλα απολαμβάνουν το πρωκτικό σεξ. Αν γνωρίσετε μία γλυκιά, μυστηριώδη γυναίκα σκορπιο που να μην έχει τίποτα τέτοιο κρυμμένο στο σπίτι της, απλά δώστε της χρόνο.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως κάθε Σκορπιος που θα συναντήσετε φαντασιώνεται κάτι τέτοιο στην σεξουαλική του ζωή. Τα πράγματα διαφέρουν ειδικά με την θέση του αρη στον γενέθλιο χάρτη. Δεν υπάρχει όμως τρόπος να αποφύγουμε την επιθυμία του Σκορπιου για έλεγχο, και αν δεν εκδηλώνεται αυτό στην κρεβατοκάμαρα, τότε σίγουρα θα βγει σε συναισθηματικό επίπεδο.

Η ζήλεια και η κτητικότητα είναι ένα πρόβλημα, αλλά τα καλά νέα είναι πως ακόμα και οι πιο πεισματάρηδες Σκορπιοι μαθαίνουν να ελέγχουν τον εαυτό τους με λίγο χρόνο και υπομονή.

Οι Σκορπιοι είναι γνωστοί σαν αινιγματικοί, όμως η αλήθεια είναι πως αποτελούν ένα από τα πιο εύκολα ζώδια για να κατανοήσει κάποιος. Όσο έλεγχο και αν έχει ο Σκορπιος στον εαυτό του, πάντα θα θέλει να του ανήκει ο άλλος και σώμα και ψυχή. Τα υπόλοιπα έχουν απλά να κάνουν με το πόσα θελετε εσείς να δώσετε, πότε και πως.

Αν μπορέσετε να συμβιβαστείτε με έναν Σκορπιο, θα ανακαλύψετε πως η σχέση ικανοποιεί όχι μόνο την ανάγκη σας για έντονη συναισθηματική επαφή, αλλά και τις βαθύτερες και σκοτεινότερές σας επιθυμίες.