Αστρολογία: Τα πιο τυχερά ζώδια την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου

Αστρολογία: Τα πιο τυχερά ζώδια την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου

Αυτή τη χρονιά, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι πιο υποτονική από τις προηγούμενες, λόγω όλων όσων συμβαίνουν στον κόσμο και το Σύμπαν.

Εξάλλου η ανάδρομη κίνηση του Ερμή που ξεκίνησε στις 30 Ιανουαρίου και τελειώνει στις 20 Φεβρουαρίου, δεν αποτυγχάνει ποτέ… στην ανατροπή των σχεδίων μας.

Για μερικούς όμως, η 14 Φεβρουαρίου μπορεί τελικά να είναι μια ξεχωριστή μέρα που θα τη θυμούνται για πάντα.

Αυτή η ημέρα αστρολογικά, είναι λίγο άγρια. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, βρίσκεται μαζί με τον Κρόνο και τον Δία στον Υδροχόο, ενώ ο Ερμής, ο πλανήτης που κυβερνά την επικοινωνία βρίσκεται σε ανάδρομη κίνηση. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, όλοι θα έχουμε αυτή τη λαχτάρα για λίγη ελευθερία… και τη διάθεση να ξεφύγουμε από τους κανόνες.

Με όλη αυτή την ενέργεια του Υδροχόου στον αέρα, είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας μέσα από διανοητικές συζητήσεις και ανταλλαγές ιδεών.

Επίσης το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον παθιασμένο Άρη την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, θα πετάει σπίθες όλων των ειδών, δεξιά κι αριστερά! Φυσικά, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε πως ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία.

Έτσι υπάρχει και το ενδεχόμενο παρεξηγήσεων και αναστατώσεων. Όμως μην φοβάστε…. γιατί αυτές οι διελεύσεις δεν προμηνύουν την καταστροφή! Προτείνουν απλά μια διαφορετική και μοναδική προσέγγιση για την ημέρα των ερωτευμένων. Για παράδειγμα, η συγκεκριμένη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους ελεύθερους, που θέλουν να γιορτάσουν με τον εαυτό τους.

Η ενέργεια που περιβάλλει τις 14 Φεβρουαρίου, είναι ιδανική για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Αν είστε σε σχέση, δοκιμάστε κάτι σε πιο χαμηλούς τόνους, που μπορεί να προγραμματιστεί πιο εύκολα. Το κλειδί είναι να επικεντρωθούμε στον έρωτα και στο σύντροφό μας, αυτή την ιδιαίτερη μέρα. Είτε είστε ελεύθεροι είτε σε σχέση, υπάρχουν μερικά ζώδια που θα είναι αστρολογικά ευλογημένα φέτος.

Αυτά είναι τα ζώδια που θα έχουν την τύχη με το μέρος τους την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Όλη η έντονη ενέργεια του Υδροχόου αυτή τη στιγμή, πέφτει στη ζώνη της συνεργασίας και των δεσμεύσεων για τους Λέοντες. Κάποιοι τυχεροί Λέοντες ίσως επισημοποιήσουν το δεσμό τους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μεταφέροντας τη σχέση τους στο επόμενο επίπεδο. Αν βρίσκεστε ήδη σε σχέση, θα μπορούσατε να ανανεώσετε τους όρκους σας ή να βρείτε έναν άλλο τρόπο για να εμβαθύνετε τον δεσμό σας.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι υπέροχη για τους λαμπερούς Ζυγούς καθώς ο οίκος του ρομαντισμού, της διασκέδασης, της δημιουργικότητας και της αυτο- έκφρασης, θα ενισχυθεί. Κάποιος αυτή την ημέρα θα τραβήξει την προσοχή σας ή ίσως ένα ραντεβού, αποδειχθεί καλύτερο από ό,τι περιμένατε. Αν βρίσκεστε ήδη σε σχέση, η απόλαυση μιας όμορφης αισθησιακής βραδιάς, είναι απαραίτητη!

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Περισσότερη οικειότητα και λιγότερη σύγχυση υπάρχει για σας και τον σύντροφό σας αυτή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, Σκορπιοί. Δεδομένου ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος αλλά σε ευνοϊκή όψη με το ζώδιό σας, είναι καλή στιγμή να εκφράσετε με σαφήνεια αυτό που κρατούσατε καλά φυλαγμένο μέσα σας.

Αν ήσασταν πολύ επιφυλακτικοί και διστάζατε να πείτε σε κάποιον πώς αισθάνεστε, τώρα τα λόγια σας θα είναι χείμαρρος, μέσα από υπέροχες στιγμές πάθους. Ο σύντροφός σας θα είναι ιδιαίτερα δεκτικός σε όσα έχετε να πείτε.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Το σεξ και το ειδύλλιο, δεν βρίσκονται συχνά στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων του Υδροχόου. Ωστόσο, με την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης στην περιοχή τους, οι Υδροχόοι θα νιώσουν ανανεωμένοι αυτήν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η ενέργεια είναι υπέροχη, αν θέλετε να προσελκύσετε έναν σύντροφο ή να κάνετε κάτι με το άλλο σας μισό. Είστε εξαιρετικά γοητευτικοί και θα γυρίσουν αρκετά κεφάλια στο πέρασμά σας.

Αν είστε ελεύθεροι, δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσετε σκληρά για να βρείτε το μελλοντικό εραστή σας. Οι Υδροχόοι που είναι σε σχέση, θα περάσουν μια πολύ αισθησιακή και ευχάριστη ημέρα.