Αστρολογία – Ταρώ: Τι μας επιφυλάσσει ο Μάρτιος – Μηνιαία πρόβλεψη

Αστρολογία – Ταρώ: Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός
Οι Κάρτες: Το 4 των Ράβδων, Ο Ιππότης των Ράβδων, Ο Ιππότης των Ξιφών

Η φιλοδοξία ρέει στις φλέβες σας σαν καυτή λάβα, αγαπητοί Κριοί! Πάντα έχετε έναν στόχο προς τον οποίο πορεύεστε. Στη διάρκεια του φετινού Μαρτίου και καθώς προσεγγίζει η Εποχή του Κριού, θα λάβετε επιπλέον όπλα: Οι Ιππότες των Ράβδων και των Ξιφών θα σας παράσχουν δύναμη, θάρρος, ανθεκτικότητα και σοφία!

Το 4 των Ράβδων θεωρείται η κάρτα της επιτυχίας! Αποκαλύπτει ότι έπονται εξαιρετικά επιτεύγματα για εσάς, σε όποιο τομέα κι αν στρέψετε αυτή την ισχυρή ενέργεια. Γι’ αυτό μην την σπαταλήσετε, στοχεύστε ψηλά. Επειδή θα μπορείτε να μετακινήσετε και βουνά, επιλέξτε τα σωστά!

Ταύρος
Οι Κάρτες: Το 8 των Ξιφών, Το 2 των Ράβδων, Το 10 των Ράβδων

Γιατί είστε τόσο κακόκεφοι, αγαπητοί Ταύροι; Μάλλον είστε υπερβολικοί, γι’ αυτό πρέπει να αλλάξετε πρακτική. Είναι καιρός να κάνετε εαρινά ξεκαθαρίσματα στις υποχρεώσεις και τις δεσμεύεις σας, για να στήσετε το πρόγραμμά σας!

Το 10 των Ράβδων υποδεικνύει ότι έχετε κουραστεί, ψυχικά και σωματικά. Αλλά το 2 των Ράβδων σας εμφανίζει απρόθυμους να κάνετε αλλαγές, δεν ξεχωρίζετε το δέντρο από το δάσος. Ωστόσο, όλα είναι θέμα σκεπτικού. Το 8 των Ξιφών σας ωθεί να ξεκαθαρίσετε το μυαλό σας, να θέσετε προτεραιότητες και να αφήσετε αυτές να σας κατευθύνουν. Εστιάστε σε αυτά που είναι σημαντικά στη διάρκεια του φετινού Μαρτίου. Τα υπόλοιπα παραμερίστε τα ή αναθέστε τα αλλού. Έτσι θα ανακουφιστείτε και θα πάρετε αναζωογονητικές ανάσες!

Δίδυμοι
Οι Κάρτες: Το 4 των Κυπέλλων, Η Δύναμη, Ο Τρελός

Μια νέα αρχή και μια ξεκάθαρη εκκίνηση είναι αυτά που χρειάζεστε για αυτή την Άνοιξη, αγαπητοί Δίδυμοι! Το 4 των Κυπέλλων δείχνει ότι οδεύετε προς τη μελαγχολία και την πλήξη, τη ρουτίνα και τελικά την αδιαφορία. Αναταράξτε τη ζωή σας!

Ο Τρελός είναι ο «προστάτης» των νέων ξεκινημάτων. Ένα εγχείρημα, μια δουλειά, ένα χόμπι ή μια σχέση που σας εμπνέει, είναι ο τομέας που πρέπει να επενδύσετε τα πάντα. Η Δύναμη δείχνει ότι αυτά είναι απαραίτητα και σημαίνοντα, προκειμένου να περάσετε σε προσωπική εξέλιξη. Αναζητήστε το καινούργιο μονοπάτι σας, αλλάξτε την καθημερινότητά σας και κοιτάξτε προς τους νέους σας ορίζοντες!

Καρκίνος
Οι Κάρτες: Το Αστέρι, Ο Αυτοκράτορας, Οι Εραστές

Σας συντροφεύει μια τριάδα σημαντικών καρτών για τον φετινό Μάρτιο, αγαπητοί Καρκίνοι! Πολλές αθέατες δυνάμεις δουλεύουν, για να χαράξουν το δικό σας μονοπάτι. Αλήθεια, το νιώθετε; Το Αστέρι δείχνει ότι ένα όνειρό σας θα υλοποιηθεί, μια μεγαλεπήβολη ευχή θα πάρει σάρκα και οστά. Εξαιρετικά!

Οι Εραστές υπονοούν ότι ενδέχεται να αφορά μια αγάπη ή κάτι άλλο συναισθηματικά έντονο. Ίσως να είναι κάτι που σας έχει προκαλέσει εσωτερική σύγκρουση… Αλλά ο Αυτοκράτορας διαβεβαιώνει ότι τελικά η ομίχλη θα διαλυθεί. Θα νιώσετε ξεκάθαρα και αποφασιστικά τι πραγματικά θέλετε. Και το αποτέλεσμά σας θα είναι να το κατακτήσετε!

Λέων
Οι Κάρτες: Το 2 των Κυπέλλων, Το 10 των Κυπέλλων, Ο Άσος των Κυπέλλων

Τα Κύπελλα επικρατούν στη ζωή σας για τον φετινό Μάρτιο, αγαπητοί Λέοντες… Και αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα: Έρωτα! Είναι βέβαιο ότι ο Φτερωτός μικρούλης σας έχει ήδη βάλει στο στόχαστρό του – και το βέλος του θα σας βρει. Ποιο θα είναι το τυχερό αντικείμενο του πόθου σας; Ίσως ένα άτομο σε ζώδιο του Νερού: Ιχθύες, Καρκίνος ή Σκορπιός;

Οι κάρτες των Κυπέλλων υποστηρίζουν ότι αυτό το αίσθημα έχει προοπτικές διάρκειας. Και θα ικανοποιήσει κάθε προσδοκία σας, σε επίπεδο πάθους και έντασης. Το ταίρι των ονείρων σας έρχεται, τυχερά λιοντάρια!

Παρθένος
Οι Κάρτες: Το 7 των Κυπέλλων, Το 6 των Κυπέλλων, Το 2 των Πεντάκτινων

Αγαπητοί Παρθένοι, το 6 των Κυπέλλων αποτελεί πάντα μια νύξη: Κάτι ή κάποιος από το παρελθόν σας θα επιστρέψει στη ζωή σας στη διάρκεια του φετινού Μαρτίου και θα την αναταράξει. Πρόκειται για ένα πρώην ταίρι με ανανεωμένο αίσθημα; Έναν άσπονδο φίλο που απομακρύνατε αλλά έχει αλλάξει σκεπτικό;

Το βέβαιο είναι ότι το 7 των Κυπέλλων σημαίνει πως θα μπείτε σε σκέψεις… Χωρίς να αποκλείεται να το σκεφτείτε υπερβολικά, όπως συνηθίζει η ιδιοσυγκρασία σας. Το 2 των Πεντάκτινων σας συστήνει να μην πανικοβάλλεστε. Πορευτείτε με τον δικό σας ρυθμό και αφήστε τη συγκυρία να ξεδιπλωθεί. Μην προσπαθήσετε να την ελέγξετε, αφήστε να πάρει τη ροή της. Ποιος ξέρει, μπορεί να καταλήξει σε κάτι θετικό!

Ζυγός
Οι Κάρτες: Ο Βασιλιάς των Ράβδων, Το 8 των Ράβδων, Ο Βασιλιάς των Πεντάκτινων

Δύο Βασιλιάδες θα σας συντροφεύουν τον φετινό Μάρτιο, αγαπητοί Ζυγοί! Αυτό σημαίνει ότι θα κατακτήσετε όσα φιλοδοξείτε για την καριέρα σας, σημειώνοντας σημαντική πρόοδο. Είστε κυρίαρχοι!

Το 8 των Ράβδων υποδεικνύει ως εργαλείο της επιτυχίας, τα δίκτυά σας και την επικοινωνία. Γι’ αυτό επενδύστε χρόνο στη διεύρυνση των επαφών σας στα ανάλογα μέσα, προσεγγίστε παλιούς συναδέλφους και υψηλά ιστάμενους. Αναζητήστε κάθε κενή θέση και δηλώστε ενδιαφέρον. Κάτι καλό σας αναμένει ήδη – και θα προέλθει από το ποιους και πόσα ξέρετε!

 Σκορπιός
Οι Κάρτες: Το 8 των Πεντάκτινων, Το 7 των Πεντάκτινων, Το 10 των Πεντάκτινων

Αγαπητοί Σκορπιοί, η Άνοιξη αποτελεί ενίοτε έναν καταλύτη για νέες ιδέες και αλλαγές κατεύθυνσης. Τον φετινό Μάρτιο θα σας συντροφεύσει μια τριάδα Πεντάκτινων, με επικεφαλής το 8 αυτής της ομάδας. Αυτό σημαίνει ότι σκέφτεστε ξανά την μακροπρόθεσμη πορεία όσον αφορά την καριέρα σας!

Πιο συγκεκριμένα, σκέφτεστε να επιστρέψετε στα θρανία με κάποιον τρόπο. Ίσως θέλετε να φρεσκάρετε ή να διευρύνετε το γνωστικό σας πεδίο, να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας. Πολλοί αλλάζουν πορεία καθ’ οδόν και ποτέ δεν είναι αργά. Ακολουθήστε τη διάθεσή σας, ερευνήστε τις προοπτικές, εστιάστε σε ό,τι κεντρίσει το ενδιαφέρον και την έμπνευσή σας!

Τοξότης
Οι Κάρτες: Το 5 των Πεντάκτινων, Το 4 των Πεντάκτινων, Ο Διάβολος

Αγαπητοί Τοξότες, θα διανύσετε τον φετινό Μάρτιο με ισχυρές αλλά και απαιτητικές κάρτες! Μην θορυβηθείτε, αποτελούν μόνο μια ένδειξη ότι βρίσκεστε σε ένα μεταίχμιο. Βιώνετε κάποιες καταστάσεις που σας βαραίνουν για καιρό και έχουν καταλήξει επώδυνες. Είστε έτοιμοι; Πρέπει να είστε!

Το 5 των Πεντάκτινων δείχνει ότι περιθάλπετε μια παλιά πληγή. Τα γεγονότα της έχουν περάσει προ πολλού – αλλά εσείς νιώθετε ακόμη πικρία ή θυμό ή τύψεις ή ντροπή. Το 4 των Πεντάκτινων υπογραμμίζει ότι φτάνουν οι συναισθηματικοί αντίλαλοι, είναι καιρός να τους ξεπεράσετε και να πάτε παρακάτω. Ο Διάβολος σας δίνει όση δύναμη και θέληση και αποφασιστικότητα χρειάζεστε: Πρέπει να δείτε τις καταστάσεις στις πραγματικές τους διαστάσεις και να απαλλαγείτε από τα βαλτωμένα συναισθήματα. Φτάνει το αυτομαστίγωμα, είναι καιρός να γυρίσετε σελίδα!

Αιγόκερως
Οι Κάρτες: Το 6 των Ξιφών, Το 2 των Ξιφών, Το 3 των Ράβδων

Αγαπητοί Αιγόκεροι, έχετε στο πλευρό σας τους φίλους και την οικογένειά σας. Το 3 των Ράβδων, ο ομαδικός παίκτης, δείχνει ότι θα σας βοηθήσουν να συγκεντρώσετε την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητα που χρειάζεστε. Μέσα στον φετινό Μάρτιο πρέπει να πάρετε μια σημαντική απόφαση και να κάνετε ένα άλμα πίστης!

Το 2 των Ξιφών μπαίνει στη ζωή σας όταν χρονοτριβείτε για κάτι, προκειμένου να κάνετε την επιλογή και να την βάλετε σε εφαρμογή. Δεν έχετε κανένα λόγο να φοβάστε: Το 6 των Ξιφών διαβεβαιώνει ότι είστε έτοιμοι να προχωρήσετε, να απαλλαγείτε από τα παλιά και να στραφείτε σε κάτι καινούργιο. Στραφείτε στους δικούς σας ανθρώπους για στήριξη… Αλλά μην καθυστερείτε άλλο αυτό το ζωτικό επόμενο βήμα, έχει φτάσει η στιγμή του!

Υδροχόος
Οι Κάρτες: Το 8 των Κυπέλλων, Ο Ιεροφάντης, Το 9 των Κυπέλλων

Αγαπητοί Υδροχόοι, ενίοτε είναι καίριας σημασίας να επιστρέφετε σε κάτι που σας απογοήτευσε. Με την καινούργια σας οπτική θα το αντικρύσετε διαφορετικά – και θα αντλήσετε πολύτιμες πληροφορίες και μαθήματα ζωής από αυτό. Αυτό πρέπει να κάνετε στη διάρκεια του φετινού Μαρτίου. Ο Ιεροφάντης σας δίνει την απαραίτητη φιλοσοφική διάθεση για να γυρίσετε έτοιμοι, σε αυτό που σας ήταν πολύ επώδυνο να κοιτάξετε ως τώρα!

Το 8 των Κυπέλλων υπονοεί ότι πρόκειται για μια απογοήτευση που είναι συναισθηματικά φορτισμένη. Αλλά για κάποιον λόγο συνέβη – και τώρα μπορείτε να τον δείτε. Το 9 των Κυπέλλων δείχνει ότι όλη αυτή η δυσχέρεια αποτέλεσε την προετοιμασία σας, για κάτι ή κάποιον ακόμα καλύτερο. Διατηρήστε την ελπίδα και την πίστη σας, κοιτάξτε μπροστά με αισιοδοξία… Το καλύτερο σας προσεγγίζει ήδη!

Ιχθύες
Οι Κάρτες: Ο Ήλιος, Το 6 των Ράβδων, Η Αρχιέρεια

Με πόσο εξαιρετική συντροφιά θα διανύσετε τον φετινό Μάρτιο, αγαπητοί Ιχθύες! Ο Ήλιος είναι η πιο αίσια κάρτα των ταρώ: Υπόσχεται επιτυχία, χαρά, ευημερία και ικανοποίηση. Το 6 των Ράβδων ενισχύει όλες αυτές τις ευτυχείς δονήσεις, καθώς αποτελεί την κάρτα του θριάμβου!

Κάτι σπουδαίο πρόκειται να σας προκύψει – και το αξίζετε γιατί έχετε δουλέψει γι’ αυτό. Το τελευταίο στάδιο είναι να έχετε την αποφασιστικότητα να διεκδικήσετε τις ανταμοιβές σας. Γι’ αυτό περάστε στο κέντρο της σκηνής και δείξτε σε όλους τι μπορείτε να κάνετε. Η Αρχιέρεια κάνει λόγο για κάτι δημιουργικό, ίσως με χροιά πιο εσώτερη ή πνευματική. Είστε κι εσείς κάπως σαν Αρχιέρεια, Ιχθύες… Είναι καιρός να δείξετε σε όλους τη μαγεία σας!