Αστρολογία: Ταρώ της έκλειψης – Ποιοι χωρίζουν – Ποιοι επιστρέφουν

Αστρολογία: Ταρώ της έκλειψης – Ποιοι χωρίζουν – Ποιοι επιστρέφουν

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) – κάρτα ταρώ: η δύναμη

Κριέ, οι άνθρωποι γύρω σας θα εκτιμήσουν τη μοναδικότητα και την ατομικότητά σας αυτήν τη στιγμή. Αν υπάρχει κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει, τότε να είστε απλά ο εαυτός σας και να του δείξετε πόσο ξεχωριστοί είστε.

Μην νομίζετε ότι πρέπει να συμμορφωθείτε ή να δείξετε πως είστε συνηθισμένοι για να κερδίσετε το ενδιαφέρον του. Ίσως ανακαλύψετε ότι το άτομο με το οποίο προσπαθείτε να κάνετε σχέση, είναι εξίσου ασυνήθιστο με εσάς!

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου) – κάρτα ταρώ: 6 των κυπέλλων

Ταύρε θα έχετε μια πολύ χαρούμενη και θετική διάθεση αυτή τη στιγμή. Βάλτε τα δυνατά σας, για να διαδώσετε τη θετικότητά σας και να ενθαρρύνετε τους γύρω σας. Ο σύντροφός σας, μπορεί να βιώνει κάποιες δυσκολίες, οπότε προσπαθήστε να τον βοηθήσετε. Απλά δείξτε του, πόσο τον αγαπάτε!

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου) – κάρτα ταρώ: ακόλουθος των κυπέλλων

Δίδυμοι, τα πράγματα μπορεί να μην πάνε ακριβώς όπως τα είχατε προγραμματίσει αναφορικά με την ερωτική σας ζωή αυτή τη στιγμή. Είναι σημαντικό να μην αποθαρρύνεστε και φροντίστε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις.

Αν και τα πράγματα μπορεί να συμβούν απροσδόκητα, αυτές οι αλλαγές θα μπορούσαν να είναι για καλό. Μερικές φορές πρέπει να κάνετε μια μικρή παράκαμψη για να φτάσετε στο σωστό δρόμο…. οπότε να είστε ανοιχτοί στις προκλήσεις που εμφανίζονται στο δρόμο σας.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου) – κάρτα ταρώ: 2 των κυπέλλων

Καρκίνε, είναι πιθανό να μην εστιάζετε πολύ στη σχέση σας ή στην ερωτική σας ζωή αυτή τη στιγμή. Ίσως να ανησυχείτε περισσότερο για τη σταδιοδρομία σας και την ολοκλήρωση των εργασιακών σας θεμάτων.

Αφιερώστε όμως λίγο χρόνο για να εστιάσετε στους στόχους σας και κάντε ό, τι χρειάζεται. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι ο έρωτας εμφανίζεται…. όταν δεν τον αναζητάτε. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο άτομο, που σας βοηθά να σας υποστηρίζει και θα σας ενθαρρύνει με τους στόχους σας.

Λέοντας (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου) –  κάρτα ταρώ: οι εραστές

Λέοντα, ο έρωτας είναι παντού για σας σήμερα! Αν είστε σε μόνιμη σχέση, ο σύντροφός σας θα σας πλημμυρίσει με αγάπη και ρομαντισμό αυτή τη στιγμή.

Αν ψάχνετε για αγάπη, κάποιος ξεχωριστός μπορεί να έρθει στη ζωή σας που θα βάλει τα δυνατά του να σας γοητεύσει. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι σίγουρα μια παθιασμένη και συναρπαστική στιγμή για σας…. οπότε εκμεταλλευτείτε όσα σας προσφέρονται.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου) – κάρτα ταρώ: ακόλουθος των κυπέλλων

Παρθένε, εσείς και ο εραστής σας μπορεί να περνάτε δύσκολες στιγμές στην επικοινωνία σας αυτή την περίοδο. Ωστόσο, μερικές φορές είναι απαραίτητο να κάνετε ένα βήμα πίσω… για να μπορέσετε να προχωρήσετε δύο βήματα μπροστά.

Λοιπόν, εξαντλείστε την ενέργειά σας σε ανοιχτές και ειλικρινείς συζητήσεις με το ταίρι σας, και ακούστε προσεκτικά, ό, τι ειπωθεί Οι πιθανότητες είναι ότι η σχέση σας θα ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο, όταν καταβάλλετε προσπάθειες για να κατανοήσετε τον σύντροφό σας.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου) – κάρτα ταρώ: 8 των ράβδων

Ζυγέ μπορεί να νιώθετε πως η ερωτική σας ζωή έχει μπλοκαριστεί ή έχει σταματήσει. Εσείς και το ταίρι σας πρέπει να σκεφτείτε να αναζωογονήσετε τη σχέση σας, με νέους και δημιουργικούς τρόπους.

Κάντε κάτι αυθόρμητο και χαλαρωτικό! Μόλις αναπτύξετε την αγάπη σας περισσότερο, τα πράγματα θα αρχίσουν να προχωρούν με πολύ καλύτερους ρυθμούς!

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου) – κάρτα ταρώ : 6 των ράβδων

Σκορπιέ εσείς και ο σύντροφός σας μπορεί να έχετε εργαστεί μαζί σε ένα πρότζεκτ για κάποιο διάστημα. Αυτή τη στιγμή θα το δείτε να απογειώνεται και θα φτάνει εκεί που θέλατε.

Ίσως να υπήρχαν κάποιες δυσκολίες στο δρόμο, αλλά τώρα μπορείτε να δείτε ότι έχετε ξεπεράσει αυτά τα εμπόδια. Είναι καιρός να νιώσετε περήφανοι για τον εαυτό σας και να γιορτάσετε μαζί με το ταίρι σας. Εκτιμήστε το πόσο καλά εργάζεστε και επικοινωνείτε μεταξύ σας.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου) – κάρτα ταρώ: βασιλιάς των πεντάκτινων

Τοξότη μπορεί να υπάρχει κάποιος στη ζωή σας, που δεν έχετε αφήσει τον εαυτό σας να πλησιάσει. Ίσως αυτό το ξεχωριστό άτομο να σας κάνει να νιώθετε πεταλούδες στην καρδιά και φοβάστε ότι θα πληγωθείτε αν έρθετε πιο κοντά.

Ωστόσο, ενδέχεται να μην μπορείτε να το αποφύγετε πια… και το σύμπαν μπορεί να σας ενώσει με απίθανο τρόπο. Αντί να προσπαθείτε να το πολεμήσετε, προσπαθήστε να συνδεθείτε μ’ αυτό το άτομο. Μπορεί να εμφανίστηκε στη ζωή σας για κάποιο λόγο! Γι’ αυτό αφήσετε την επιφυλακτικότητά σας στην άκρη…και κάντε ένα άλμα πίστης!

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου) – κάρτα ταρώ: 6 των πεντάκτινων

Αιγόκερε, μπορεί να λάβατε κάποια μικτά σήματα από ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Ίσως να ήσασταν λίγο τολμηροί δείχνοντάς του πώς αισθάνεστε… και δεν φαίνεται ότι ανταποδίδει τα συναισθήματά σας.

Ωστόσο, μπορεί απλώς να μην έχει καταλάβει τα σήματα που του στέλνετε. Αντί να προσπαθείτε να καταλάβετε τις αντιδράσεις του, να είστε τολμηροί και να του πείτε πώς αισθάνεστε. Οι πιθανότητες είναι, πως θα χαρεί που μιλήσατε πρώτοι και θα σας δώσει την απάντηση που ψάχνατε.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου) – κάρτα ταρώ: 3 των πεντάκτινων

Υδροχόε, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι δεν φροντίζετε τον εαυτό σας, ούτε εσείς ούτε το ταίρι σας. Ίσως δεν έχετε ασκηθεί εδώ και καιρό ή δεν έχετε χρόνο για αρκετό ύπνο και αυτό σας έχει καταβάλλει.

Λοιπόν, συνεργαστείτε για να ακολουθήσετε μια σταθερή ρουτίνα που θα είναι ωφέλιμη και για τους δυο σας. Μπορεί να είναι ευκολότερο να φροντίσετε τον εαυτό σας, αν μπορείτε να υποστηρίξετε ο ένας τον άλλον.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου) – κάρτα ταρώ: η κρίση

Ιχθύες, έχετε την τάση να καθυστερείτε και να μην ασχολείστε με πράγματα που φαίνονται πολύ δύσκολα για εσάς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει μια απόφαση που πρέπει να πάρετε και αφορά τη σχέση σας, κι εσείς απλά… επιλέξατε να την αγνοήσετε.

Παρόλα αυτά, δεν μπορείτε να την αγνοείτε πλέον, οπότε πρέπει να την αντιμετωπίσετε. Μόλις το κάνετε, θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα και ένα βάρος θα φύγει από τους ώμους σας!