Αστρολογία: Ταρώ – Κέλτικο άστρο

Αστρολογία: Ταρώ – Κέλτικο άστρο
Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου)

Ο Δίας στον δέκατο οίκο. Η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη για εσάς, αν εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν τώρα. Αλλά μην ενεργήσετε με πομπώδη ή υπερβολικό τρόπο, ούτε να θέσετε άπιαστους στόχους. Δώστε υποσχέσεις μόνο για θέματα που είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τηρήσετε και μην υπερβάλλετε όσον αφορά τις αρετές ή τις ικανότητές σας.

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου)

Ο Ουρανός στον όγδοο οίκο. Είστε γεμάτοι σεξουαλική επιθυμία για κάποιον που κανονικά δεν θα προσέχατε; Ή μήπως είστε απογοητευμένοι από το πόσο προβλέψιμη είναι η ερωτική ζωή με τον σύντροφό σας; Θα μπορούσατε να κερδίσετε χρήματα από μια πιο απίθανη ή απροσδόκητη πηγή.

Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου)

Ο Παρθένος στον πρώτο οίκο. Είστε ντροπαλοί, μετριοπαθείς και ανεπιτήδευτοι αυτή τη στιγμή. Προτιμάτε να εργάζεστε ήσυχα στο δικό σας χώρο, παρά να βρίσκεστε στο προσκήνιο. Όμως πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο στο να χαλαρώσετε από το άγχος που σας δημιουργεί η καθημερινότητα. Οι πορτοκαλί και καφέ αποχρώσεις είναι τυχερές.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου)

Ο κρεμασμένος στον πέμπτο οίκο. Δείχνετε ήρεμοι, χαλαροί και συγκροτημένοι στην επιφάνεια… Αλλά κατά βάθος είστε ήδη προετοιμασμένοι για το μέλλον και γνωρίζετε ότι ο κόσμος θα εκπλαγεί όταν αποκαλυφθεί ο νέος εαυτός σας. Η αγάπη σας έχει οδηγήσει να κάνετε θυσίες στο παρελθόν αλλά σύντομα θα σας ξεπληρωθούν.

Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου)

Ο Ιχθύς στον τρίτο οίκο. Η συμπαράσταση και η συμπόνια πηγάζουν εύκολα από εσάς τώρα. Αυτό είναι καλό, καθώς ένας στενός φίλος θα θέλει να σας ανοίξει την καρδιά του. Μπορεί επίσης να συναντήσετε κάποιον που θα έχει μια παράξενη αλλά γαλήνια επίδραση στο μυαλό σας. Θα μπορούσε ακόμα και να αλλάξει εντελώς τον τρόπο σκέψης σας.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου)

Ο πύργος στον ένατο οίκο. Όσο πιο ανοιχτόμυαλοι και αντικειμενικοί είστε, τόσο καλύτερα θα εξελιχθείτε σε βάθος χρόνου. Όλα τα πιστεύω και οι πεποιθήσεις σας πρόκειται να περάσουν από μια δοκιμασία. Θα περάσετε από την άλλη πλευρά και θα μεταμορφωθείτε, έχοντας ένα νέο σχέδιο για τη ζωή σας.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου)

Η Νέα Σελήνη στον δεύτερο οίκο. Μια γόνιμη και γεμάτη ευημερία φάση ξεκινά: Τώρα μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημα και τις αποταμιεύσεις σας, να δημιουργήσετε ένα ασφαλές και σίγουρο μέλλον. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν χωρίς δισταγμό.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου)

Ο δεσμός στον δωδέκατο οίκο. Είναι μια περίοδος ψυχικής και πνευματικής αφύπνισης για εσάς, καθώς θα αισθανθείτε ευαίσθητοι και ευάλωτοι. Είστε εύκολο θήραμα για τις ανησυχίες και τους φόβους σας. Αλλά αν αντέξετε αυτή τη δοκιμασία, θα νιώσετε τελικά ευτυχισμένοι και πλήρεις. Η απάντηση βρίσκεται μέσα σας.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου)

Ο Πλούτωνας στον τέταρτο οίκο. Προετοιμαστείτε για μια λυπητερή και τραυματική στιγμή, γιατί θα χρειαστεί να αποχαιρετήσετε ένα οικείο σας πρόσωπο ή μέρος τώρα. Φερθείτε με μεγάλη προσοχή όταν συναναστρέφεστε με άλλους ανθρώπους, γιατί θα μπορούσαν να προκληθούν άθελά σας συναισθήματα ζήλιας ή εκδικητικότητας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου)

Ο Τοξότης στον έκτο οίκο. Θέλετε να στοχεύσετε ψηλά, αλλά η τωρινή σας δουλειά δεν σας δίνει αυτή την επιλογή ή τις κατάλληλες ευκαιρίες. Γι’ αυτό ήρθε η ώρα να δράσετε μόνοι σας ή να αναζητήσετε ένα εργασιακό περιβάλλον που θα επιτρέψει την εξέλιξή σας. Μην υποκύψετε στο υπερβολικό φαγητό ή το ποτό, γιατί πιθανώς να αισθανθείτε νωθροί και πεσμένοι.

Ταρώ Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου)

Το μεσουράνημα στον έβδομο οίκο. Εάν ο σύντροφός σας έχει αδύναμο χαρακτήρα, δεν θα θέλετε να συνεχίσετε να είστε μαζί του. Ενδιαφέρεστε μόνο για φιλόδοξους ανθρώπους, ακριβώς όπως εσείς. Θα εγκαταλείψετε άμεσα όποιον σας απογοητεύει, αλλά η ιδανική σχέση θα σας οδηγήσει στην επιτυχία.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου)

Η Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο. Μια γυναίκα ή φίλη σας έχει το ρόλο του οδηγού, του μέντορα και του υποστηρικτή σας. Τα σοφά της λόγια θα σας δείξουν τη σωστή κατεύθυνση για το μέλλον. Είναι καλή στιγμή για να υποβάλετε αίτηση οικονομικής υποστήριξης για τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας. Πρόκειται να αναπτύξετε έναν σημαντικό δεσμό με έναν Ζυγό ή Ταύρο.