Αστρολογία – Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογία – Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)
κάρτα ταρώ: η αυτοκράτειρα

Η διαίσθησή σας είναι σήμερα πηγή καθοδήγησης. Τα καλά πράγματα έρχονται…. και είστε το πιο τυχερό από όλα τα ζώδια σήμερα. Μπορεί να κάνετε ένα μεγάλο διάλειμμα από την εργασία σας, που θα σας δώσει τη δυνατότητα, να ξεκουραστείτε.

Tαύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: η ιέρεια

Υπάρχει λόγος να γιορτάσετε με την οικογένεια και όλα όσα αφορούν το σπίτι. Οι ρομαντικές χειρονομίες θα θέσουν τώρα τη βάση για έναν βαθύ δεσμό, και αυτό μπορεί να σας φέρει περισσότερη χαρά. Ίσως λάβετε μια πρόσκληση για μια εκδήλωση, όπου θα συναντήσετε κάποιον ειδικό…. ειδικά για εσάς!

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
κάρτα ταρώ : ο κρεμασμένος

Το παιχνίδι της αναμονής ξεκινάει…. και μη χάνετε την υπομονή σας, επειδή η χρονική στιγμή δεν είναι ακριβώς σωστή. Η εργασία μερικές φορές μεταφέρεται στο σπίτι απροσδόκητα, και δεν έχετε αφήσει το εργασιακό άγχος στην εξώπορτα. Μπορεί να μιλάτε για τη δουλειά σας, λίγο περισσότερο από ό, τι προτιμούν οι αγαπημένοι σας.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : κρίση

Πρέπει να σκέφτεστε ανοιχτόμυαλα μερικές φορές και αυτό μπορεί να σημαίνει να μην αρνείστε κάτι που δεν έχει νόημα. Σήμερα θα ορίσετε σαφέστερα όρια στο σπίτι και στον έρωτα.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)
κάρτα ταρώ: δικαιοσύνη

Μπορείτε να μάθετε για τη δικαιοσύνη που επικρατεί, με διαφορετικό τρόπο σήμερα. Υπάρχει μια απόφαση που πρέπει να πάρετε και θα ζητήσετε από κάποιον που πραγματικά εμπιστεύεστε, να βοηθήσει.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : τροχός της τύχης

Καλή κι ευλογημένη τύχη, έρχεται στο δρόμο σας. Οργανώστε τις προτεραιότητές σας, καθώς η ζωή, μπορεί να είναι λίγο πιο απασχολημένη από ό,τι συνήθως! Προσπαθήστε να αντισταθείτε να πείτε «ναι», όταν είστε ήδη απασχολημένοι. Οι άνθρωποι γύρω σας, θα καταλάβουν.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ερημίτης

Οι ανάγκες και οι επιθυμίες σας για αγάπη και αρμονία, έχουν διατυπωθεί από μεριάς σας. Αν αφιερώσετε και λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 5 των πεντάκτινων

Παρόλο που η στοργή σας περιγράφεται πιο συχνά σαν ήσυχη και δεσμευτική, η ερωτική σας γλώσσα απόψε, μπορεί να είναι πιο εκφραστική από το συνηθισμένο.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 9 των κυπέλλων

Ένα μαλακό σημείο στην καρδιά σας ανοίγει… για κάποιον που ενεργοποιεί την συμπονετική πλευρά σας. Μπορεί να αισθάνεστε, ότι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για σύνδεση και ρομαντισμό στη σχέση σας, ή με κάποιον που πραγματικά θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο κόσμος

Εσείς είστε έτοιμοι για ένα ρομάντζο… και κάποιος που αγαπάτε, είναι έτοιμος για σας. Η ρομαντική και στοργική πλευρά σας, όχι μόνο σας φέρνει πιο κοντά, αλλά μπορεί να πάει τη σχέση σας, ένα βήμα παραπέρα!

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 5 των κυπέλλων

Σήμερα θα εστιάσετε στις συνεργασίες και στην οικογένειά σας. Έχετε την ευκαιρία να κάνετε τις καταστάσεις, να λειτουργούν. Ίσως βρείτε έναν τρόπο, ώστε να είστε πιο ευγενικοί, όταν αποκαλύπτετε μια σκληρή αλήθεια.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ο μάγος

Σήμερα, θα διαπιστώσετε ότι ο έρωτας ξεπληρώνει….με τεράστιο τρόπο! Απλώς ένα κείμενο ή μια ευγενική λέξη, μπορεί να φέρει το αγαπημένο σας πρόσωπο, πιο κοντά σας.